Dodaj do ulubionych

speak english! :)

15.05.11, 18:26
plodny dzień mam dzis, jesli o wątki chodzismile
po raz pińcettysięczny oglądam vicky christina barcelona. uwielbiam sceny z penelopą i havierem. oni się tak cudownie kłócą i ten akcenciksmile
od razu mi się mój eks przypomina i jego : .... ju spik tu fast. mi dont andestendju. ....pliz spik slołeeeel!
Obserwuj wątek
    • annie_laurie_starr Re: speak english! :) 15.05.11, 18:31
      A ja akurat nie lubie tego filmu, a zwlaszcza postaci kreowanej przez Javiera - taki pseudoartysta, ktorego nalozaloby kopnac w cztery zadnie litery.
      • shellerka Re: speak english! :) 15.05.11, 18:46
        oh przestań! juan antonio jest jak ematka - taki emocjonalnie skomplikowany i jednocześnie taki przystojny big_grin
    • shellerka Re: speak english! :) 15.05.11, 18:44
      i jeszcze dodam, ze nie moge sie zdecydowac komu bardziej zazdroszcze - penelopie, ze calowala sie ze scarlett, czy scarlett, ze całowała się z penelopą smile))
      jestem hetero!
      • annie_laurie_starr Re: speak english! :) 15.05.11, 19:05
        Dla mnie przystojny jest jedynie Clive Owen - nawet w niefajnym filmie. Jesli zas chodzi o VCB to spodziewalam sie mocniejszego seksu, a tutaj bylo slabiutko. W sumie nie ma czego zazdroscic ani Penelopie, ani Scarlett, ani nawet Bridget Hall. U mnie taki Juan Antonio bylby bez szans. Ale ja pewnie u niego tez.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka