a.nancy 15.06.11, 10:34 tak na fali watku o rozwijaniu sie w pracy i w domu: a "siedzenie w necie" was rozwija? uczycie sie czegos dzieki temu? czy traktujecie go jak nieskomplikowana rozrywke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: a propos rozwoju 15.06.11, 10:40 zalezy czy net ogolnie czy forum net rozwija forum raczej rozrywka no ale dzieki emamie dowiedizalm sie czym sie rozni zurek od barszczu bialego Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: a propos rozwoju 15.06.11, 12:46 Ja czytam dużo rzeczy na wikipedii. Sprawdzę zwierzę, roślinę, autora. Szybko i efektywnie Ściągnęłam sobie też e-booki i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: a propos rozwoju 15.06.11, 15:37 mnie rozwija o tyle, że na blogu rozwijam swoje umiejętności "pisarskie", oraz znajduję wiele przydatnych informacji o nowościach w dziedzinach, które mnie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: a propos rozwoju 15.06.11, 15:53 A ja wykorzystuję co poniektore wątki jako ilustrację do wykladów Odpowiedz Link Zgłoś