Dodaj do ulubionych

Pielegniarka

16.06.11, 11:31
dziewczyny, potrzebuje dobrej rady. moja kolezanka w niemczech (niemka nie znajaca polskiego), majaca firme oferujaca opieke starszym ludziom (opieka dochodzaca, w domach) chce zatrudnic pielegniarke i prosi mnie o poszukanie takowej w polsce. prosze o rade gdzie dac jakies ogloszenie - internet, gazeta, nie mam pojecia jak to w polsce wyglada...? jest tu jakas pielegniarka, ktora wie, gdzie zagladaja pielegniarki szukajace pracy?
Obserwuj wątek
    • laaisa Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:43
      U nas w Polsce mamy jeszcze dla zasad pisowni, dla Niemek równiż. Ad pytania- wrzuć sobie hasło w google i sama zobaczysz gdzie zamieszczane są takie oferty pracy.
      • minnie_su Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:50
        Oj, laaisa, jak ja bede szukala pracy jako nauczycielka jezyka polskiego, to przyloze sie do zasad napewno smile. No dobrze, wlaczam wielkie litery...
        W google wrzucilam ale wyskoczylo mi tyle stron, ze kilka dni zajeloby mi przegladniecie ich i ocena ktore maja jakis sens, a ktore nie. Wiec moze znajdzie sie tu ktos, kto to poprostu wie i mi powie.
      • cora73 Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:50
        To sie tych zasad nauczsmile " u nas w Polsce mamy jeszcze DLA zasad pisowni, dla Niemek rowniez" ??????????? co to za belkot?
        • morgen_stern Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:53
          Przypieprzać się też trzeba umieć tongue_out
        • laaisa Re: tylko - szacunku- zabrakło n/t 16.06.11, 12:01
          • owianka Re: tylko - szacunku- zabrakło n/t 16.06.11, 20:08
            Pisze się Google, a nie google smile
      • inez21 Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:50
        forum.gazeta.pl/forum/f,28038,Forum_pielegniarki_i_poloznej.html
        Spróbuj tutaj albo
        www.forum-pielegniarek.pl/
        • minnie_su Re: Pielegniarka 16.06.11, 11:53
          Wielkie dzieki!
      • rosapulchra-0 Re: Pielegniarka 16.06.11, 19:52
        laaisa napisała:

> U nas w Polsce mamy jeszcze dla zasad pisowni, dla Niemek równiż. - napisała nie po polsku laaisa suspicious
    • lapisturella Re: Pielegniarka 16.06.11, 19:27
      praca.money.pl/
    • malgosiek2 Re: Pielegniarka 16.06.11, 20:19
      Okręgowe Izby Pielęgniarskie, tam można zamieścić ogłoszenia.
    • malgosiek2 Re: Pielegniarka 16.06.11, 20:21
      www.pielegniarki.info.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka