lannntana 20.07.11, 06:41 ...na prawko. Strasznie się boję,tym bardziej,że leje. To moje drugie podejście,będę zdawać aż do skutku,ale bardzo chciałabym mieć to z głowy. Nie śpię już od drugiej. Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra12 Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 07:58 Ja zadałam za drugim razem, czego i Tobie życzę! Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 09:19 ...w sumie to nigdy nie zrozumiem co takiego strasznie stresującego jest w egzaminie na PJ. jak taką pierdołę tak przeżywasz to wyobrażam sobie co mialaś przed maturą Odpowiedz Link Zgłoś
brumbrumka Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 21:12 To zależy kiedy zdawałaś. Ostatnio jak słucham, co się dzieje na tych egzaminach to włosy dęba stają. Egzaminatorzy są mistrzami w sprowadzaniu egzaminujących "do parteru". Matura to pikuś przy tym, jeśli chodzi o nerwówkę. Autorce wątku życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:18 ja to zdawalam prawie 15 lat temu ale moj maz w zeszlym roku. zdal za drugim razem, za pierwszym razem w pełni zasłuzył na oblanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dentek_85 Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 09:27 ciesz się, ze leje Nie będzie rowerzystów na drodze. Druga sprawa: ja zdawałam 6 razy i się udało.Niepotrzebnie tylko tak bardzo to przeżywałam.Teraz śmigam autem, aż miło Będzie dobrze trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 11:46 Życzę powodzenia. Zdawałam cztery razy i to był najgorszy egzamin w życiu. Będzie dobrze. Jak tu moja przedpiśczyni napisała - jak leje to nie ma rowerzystów, a to duży plus (trzeba znaleźć jakieś pozytywy ). Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 12:59 Ja też dzisiaj! ale dopiero o 19. Rano był u nas deszcz, ale teraz słońce. Najgorsze, że nie nosze na co dzień okularów, a na egzaminie muszę mieć a w nich inaczej widzę odległości Odpowiedz Link Zgłoś
carbonka Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 13:09 powodzenia dziewczyny, obie dacie rade Odpowiedz Link Zgłoś
lannntana Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 20:04 OBLAŁAM! I to jak ostatnia pierdoła,wszystko szło pięknie,wracaliśmy już,ostatnie skrzyżowanie-zakręt w prawo,strzałka kierunkowa i...nie zatrzymałam się przed sygnalizatorem - koniec egzaminu!!! Zła jestem jak diabli,tym bardziej,że DOKŁADNIE w tym samym miejscu zrobiłam ten sam numer na jazdach. No trudno,za dwa tygodnie następny egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
gijanalive Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 21:01 i utopiona kasa i stres tylko pogratuloiwac Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 21:23 Oj, wiem coś o tym. Też raz oblałam pod sam koniec. Łączę się w bólu . Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 22:47 No ja też oblałam Ale następny dopiero za miesiąc takie u nas terminy teraz są Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:06 nastepnym razem bedzie lepiej. ja za pierwszym razem tez oblalam - z nerwow! bylam tak zestresowana, ze probowalam ruszyc nie majac wlaczonego zadnego biegu Odpowiedz Link Zgłoś
dentek_85 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:10 wiem, że łatwo mi pisać, ale prędzej czy później zdasz Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:10 Też w ten sam sposób oblałam pierwszy raz . Za trzecim razem się uda . Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:16 popraw mnie jesli sie myle - bo moze cos sie zmienilo od zeszlego roku - ale zdaje sie ze masz prawo do dwóch błędów - jesli je poprawisz i za drugim razem pojedziesz OK to manewr jest zaliczany jako poprawny?... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:34 Zdaje się, że jest tak w przypadku drobnych błędów typu np parkowanie. Wjazd na skrzyżowanie bez zatrzymania przy zielonej strzałce jest uznawany jako zagrażający bezpieczeństwu na drodze. No i może popełniła wcześniej juz jakiś drobny błąd a "strzałka" była gwoździem do trumny... Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:49 Za taki błąd nie ma drugiej próby. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k_19 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 12:28 drobne błędy można popełnić raz (w sensie każdy błąd po jednym razie), przy drugim jest koniec egzaminu, osobno są błędy skutkujące natychmiastowym zakończeniem egzaminu, min właśnie nie zatrzymanie się przed sygnalizatorem ze strzałką. właśnie taki błąd popełniłam na sam koniec egzaminu, zagapiłam się na auto i pojechałam zdałam za drugim razem Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra80 Re: Dziś mam egzamin 20.07.11, 23:26 ha , a ja mam egzamin w piatek i juz sama nie wiem ktory , nie mam juz sil na to zdawanie , nerwy mnie zjadaja i robie glupoty a moze macie jakies sprawdzone tabletki uspokajajace ? moze cos pomoga , choc watpie , na mnie raczej dzialaja odwrotnie. Glupi egzamin , a tyle stresu ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:13 jedyne uspokajacze po ktorych mozna prowadzic samochód to Kalms. ale tabletki to glupota. przede wszystkim sama siebie uspokój. wycisz się. przecież to tylko egzamin na prawo jazdy. nie jest to rzecz w życiu niezbędna, nic od tego tak naprawde nie zależy, ani Twoje życie, ani Twoja przyszłość, to tylko "zachciewajka", zdasz jak nie teraz to kiedy indziej. spokojnie. to naprawde nie jest powod zeby sie tak stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 11:17 nie jest to rzecz w życiu niezbędna, nic > od tego tak naprawde nie zależy, ani Twoje życie, ani Twoja przyszłość, to tylk > o "zachciewajka", No może dla Ciebie... Niestety często jest zupełnie odwrotnie- sama jestem na to dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna1983 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 21:16 ja mam w poniedziałek drugie podejscie, za pierwszym razem oblalam na łuku, mam nadzieje że teraz mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra80 Re: Dziś mam egzamin 21.07.11, 22:31 Wlasnie wiem ze to tylko egzamin na prawko i nikt mi glowy nie urwie jak znowu nie zdam , ludzie maja inne gorsze problemy , a ja jakims dokumentem sie denerwuje , moze dlatego ze bardzo chce zdac to mi sie nie udaje. Prubowaam podejsc do tego na luzie i sie wyciszyc , ale jakos mi to ciezko idzie. Zobaczymy jak mi pojdzie , pogoda paskudna i na jutro nie zapowiada sie inna. A co do łuku , to nie zdziwie sie jak na nim polece, jest prosty , a duzo osob na nim oblewa , nic innego jak stres. Powodzenia dla tych , ktore zdaja kolejny raz i dla siebie chyba tez, odezwe sie jutro ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola83maj Re: Dziś mam egzamin 22.07.11, 10:18 Ja tez mam dzisiaj egzamin w Rybniku na 14:30 to moje drugie podejście za pierwszym poległam na wzniesieniu. Powodzenia dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra80 Re: Dziś mam egzamin 22.07.11, 17:10 ... kolejna porazka , juz mi sie nie chce , czym dalej tym bardziej mi sie nie chce... zbyt mnie nerwy zjadaja , chyba dalej nie dam rady sie w to bawic... Odpowiedz Link Zgłoś