agata_abbott 02.09.11, 13:09 Na fali wątków balkonowych i tego co można, a czego nie można... A goła baba (facet) przechadzająca (przechadzający) się po mieszkaniu (nie po balkonie!), w którym nie ma zasłon/firan/rolet - ok czy nie ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:12 Zależy jaki facet i jaka babeczka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:13 Chyba trzeba troszkę sie skupić,żeby to dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:14 to zależy czy przechadzający osobnik jest urodziwy, czy nie (kryteria bycia urodziwym zawarte sa w wątkach o plażowaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:14 Najlepiej facet z babką jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:20 W sumie ja się czasem tak przechadzam... ciekawe, czy moi sąsiedzi są zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:25 u nas okna sypialni i salonu wychodza na patio, i co za tym idzie, na sasiadów. Mamy zasłony i się zasłaniamy na noc, ale czasem sie spóźnimy parę minut po zapadnięciu zmroku. ja staram się był skromna jak rzymska niewiasta, ale mój mąz ma w nosie i chodzi w gatkach. kiedy go upraszam, mówi, ze nie zabierze przyjemności podziwiania prawdziwego mężczyzny (105 kg wagi) tym wszystkim żonom szczypiorków z sąsiedztwa Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:06 mówi, ze nie zabierze przyjemności podziwiania prawdziwego m > ężczyzny (105 kg wagi) tym wszystkim żonom szczypiorków z sąsiedztwa i ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:20 o mamo! ja tak robię i ciągle się zapominam! na szczęście na przeciwko nas nikt nie mieszka, ale jakby się uparli, to ze dwóch sąsiadów z przecznicy dalej dałoby radę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:20 dla mnie ok, bo do cudzych mieszkan nie zagladam... w sumie na balkony tez Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 15:17 Jak to mówi moja koleżanka niemająca zasłon, niech się wstydzi ten co podgląda. Raz byłam świadkiem pani stojącej w oknie na parterze z wielkim, gołym ale ładnym biustem, ale chyba się pani zapomniała, czy zagapiła, ponieważ się szybko spłoszyła. Odpowiedz Link Zgłoś