Dodaj do ulubionych

Wątek balkonowy:)

02.09.11, 13:09
Na fali wątków balkonowych i tego co można, a czego nie można...

A goła baba (facet) przechadzająca (przechadzający) się po mieszkaniu (nie po balkonie!), w którym nie ma zasłon/firan/rolet - ok czy nie ok? smile

Obserwuj wątek
    • gabriela1999 Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:11
      Piszesz o mnie?smile
      • agata_abbott Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:16
        W sumie to o sobietongue_out
    • sadosia75 Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:12
      Zależy jaki facet i jaka babeczka ;D
    • gryzelda71 Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:13
      Chyba trzeba troszkę sie skupić,żeby to dostrzec.
    • hexella Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:14
      to zależy czy przechadzający osobnik jest urodziwy, czy nie (kryteria bycia urodziwym zawarte sa w wątkach o plażowaniu)wink
    • lilly_about Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:14
      Najlepiej facet z babką jednocześnie.
    • tosterowa Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:20
      W sumie ja się czasem tak przechadzam... ciekawe, czy moi sąsiedzi są zadowoleni?
    • ola Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 13:25

u nas okna sypialni i salonu wychodza na patio, i co za tym idzie, na sasiadów. Mamy zasłony i się zasłaniamy na noc, ale czasem sie spóźnimy parę minut po zapadnięciu zmroku.
      ja staram się był skromna jak rzymska niewiasta, ale mój mąz ma w nosie i chodzi w gatkach.
      kiedy go upraszam, mówi, ze nie zabierze przyjemności podziwiania prawdziwego mężczyzny (105 kg wagi) tym wszystkim żonom szczypiorków z sąsiedztwa smile
      • czarnaalineczka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:06
        mówi, ze nie zabierze przyjemności podziwiania prawdziwego m
        > ężczyzny (105 kg wagi) tym wszystkim żonom szczypiorków z sąsiedztwa smile

big_grin
        i ma racje big_grin
    • shellerka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:20
      o mamo! ja tak robię i ciągle się zapominam! na szczęście na przeciwko nas nikt nie mieszka, ale jakby się uparli, to ze dwóch sąsiadów z przecznicy dalej dałoby radę...
    • dzoaann Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 14:20
      dla mnie ok, bo do cudzych mieszkan nie zagladam... w sumie na balkony tezsmile
    • sandorianka Re: Wątek balkonowy:) 02.09.11, 15:17
      Jak to mówi moja koleżanka niemająca zasłon, niech się wstydzi ten co podgląda.
      Raz byłam świadkiem pani stojącej w oknie na parterze z wielkim, gołym ale ładnym biustem, ale chyba się pani zapomniała, czy zagapiła, ponieważ się szybko spłoszyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka