Dodaj do ulubionych

4 latka z sztycznym biustem

03.09.11, 14:00
tak sobie weszłam na pudla w ramach nudzenia się w domu i musiałam zebrac szczękę z podłogi..

www.pudelek.pl/artykul/34803/4_latka_ze_sztucznym_biustem_i_posladkami/
no i niech mi ktoś teraz napisze że mamuśki w Polsce są: nadwrażliwe, mają pusto w głowie, pokręcone są etc etc. smile chyba największy wybryk obgadywany tutaj na forum to pikuś w przy tym artykule....

"wspulczue tym dziecią "
Obserwuj wątek
    • tobisia13 Re: 4 latka z sztycznym biustem 03.09.11, 14:14
      Jakas paranoja,ze tesz opieka sie czyms takim nie zajmnie.A jak corci sie zachce silikonow na 13 urodziny,to mamusia jeszcze dumna bedzie.Szok!!!
    • majenkir Re: 03.09.11, 14:21
      O! Widze, ze juz sie zrobila afera na caly swiat... Po pierwsze, ta matka wcale nie jest gorsza od innych "pageant moms", po drugie to jest KOSTIUM. Mala byla przebrana za Dolly Parton, to wiadomo, ze musza byc wlosy, cycki i d.upa.

Jak moj syn byl maly, to chodzil w kostiumie spidermana z "miesniami" na ramionach. Tez zle?
      • andaba Re: 03.09.11, 14:46
        Może niezbyt to mądre, ale ostatecznie doczepienie sztucznych piersi to nie wszczepienie silikonu, żeby było o co robić aferę i uderzać do opieki. A jak się dziecko przebiera z księżniczkę, pirata, albo jakiegoś innego zbira, to co, też do opieki?
        Czemu akurat te babskie atrybuty sa takie gorszące, bardziej niz sztuczne tatuaże, pirackie atrybuty, broń biała i palna, wampirze zęby, wilcze uszy, czerwony kapturek?
        • tobisia13 Re: 03.09.11, 15:05
          Ja rozumiem jesli chodzi wylacznie o kostium ale w USA na tych wyborach o ktorych jest mowa z dzieci robi sie doroslych.W artykule pisze,ze juz niemowletom maluje sie paznokcie,a 4 latka wie,ze wtedy bardziej sie podoba.Tylko jak sie zachowa mama jesli to dziecko jako 13 latka nie bedzie jeszcze mialo biustu i nie bedzie sie podobac chlopcom?To nie jest bal przebierancow,do takich wyborow trzeba sie dlugo przygotowywac i te dzieciaki nie robia nic innego.Widzialam reportaz w telewizji i wedlug mnie powinno byc to zabronione.Te dzieci zazwyczaj nie maja czasu na zabawe i przyjaciol.Po dluzszym wywiadzie z mamusia mozna sie zorietowac,ze jej sie nie udalo i teraz probuje z dziecka robic MISS od najmlodszych lat i to jest smutne.A dziecko nie ma dziecinstwa jak inne,za to makijarz opanowany i wedlug mnie,to nie jest normalne.
        • tosterowa Re: 03.09.11, 15:12
          > Czemu akurat te babskie atrybuty sa takie gorszące, bardziej niz sztuczne tatua
          > że, pirackie atrybuty, broń biała i palna, wampirze zęby, wilcze uszy, czerwony
          > kapturek?

Pewnie dlatego, że te pozostałe nie kojarzą się jednoznacznie z seksem.
          • majenkir Re: 03.09.11, 15:16
            Czyli ze kobieta kojarzy Ci sie jednoznacznie z seksem?????
            • tosterowa Re: 03.09.11, 15:22
              udajesz głupią?
              • edelstein Re: 03.09.11, 15:34
                Na szczescie w kraju w ktorym mieszkam. caly ten kram jest surowo karany.Dla mnie to katastrofa,ze w Usa jest to dozwolone i propagowane.
              • majenkir Re: 03.09.11, 15:59

Nie szukam po prostu we wszystkim seksualnych podtekstow, bo to zdrowe raczej nie jest..../
                • tosterowa Re: 03.09.11, 16:02
                  No więc właśnie. A teraz udekorowałabyś swoją czteroletnią córkę w sztucznego cyca wiedząc, że jakiś zbok może spojrzeć na nią z podtekstem?
                  • majenkir Re: 03.09.11, 16:10
                    Dla mnie wszystkie te matki nadaja sie do leczenia zamknietego. Ja po prostu nie widze roznicy w wystepie tej malej i innych dzieci. A bywaja o wieeele gorsze. Nie wiem, czemu kostium Dolly Parton wzbudzil takie emocje (sama DP nie kojarzy sie zle przeciez), a Madonna przeszla bez echa wink
                    • tosterowa Re: 03.09.11, 16:14
                      no fakt, ja też tego konkursu nie ogarniamwink
                  • hanalui Re: 03.09.11, 16:12
                    tosterowa napisała:

> No więc właśnie. A teraz udekorowałabyś swoją czteroletnią córkę w sztucznego c
                    > yca wiedząc, że jakiś zbok może spojrzeć na nią z podtekstem?

Zbokow w dzieciach interesuje raczej brak cyckow
          • andaba Re: 03.09.11, 15:38
            tosterowa napisała:

> Pewnie dlatego, że te pozostałe nie kojarzą się jednoznacznie z seksem.

Pistolety, siekiery i noże kojarzą mi się z przemocą.
            Ale przemoc jest ok?

• tosterowa Re: 03.09.11, 15:43
              Nie jest.
      • mama_kotula Re: 03.09.11, 16:18
        Cytat
        Po drugie, to jest kostium

Cytuję z artykułu:
        "Kiedy nosi sztuczne piersi i pupę, zawsze dostaje dodatkowe punkty. Sędziom to się bardzo podoba. Wspaniale wygląda na scenie. Bardzo kobieco i seksownie"

Tak, być może jestem konserwa, ale wg mnie czteroletnie dziecko nie powinno nosić kostiumu, w którym ma wyglądać KOBIECO i SEKSOWNIE. Nawet jeśli jest to tylko KOSTIUM.
        • majenkir Re: 03.09.11, 17:45

mama_kotula napisała:
          > Tak, być może jestem konserwa, ale wg mnie czteroletnie dziecko nie powinno nos
          > ić kostiumu, w którym ma wyglądać KOBIECO i SEKSOWNIE. Nawet jeśli jest to tylk
          > o KOSTIUM.--

Ale niektorym wszystko kojarzy sie z seksem. Pare lat temu moja corka przebrala sie na Halloween za kota. Czarny kombinezon, doczepiony ogon, rekawiczki z pazurkami, przepaska z uszami, "koci" makijaz. A sasiadka powitala ja slowami "Oh, sexy catwoman!"

Przeciez czasem cygaro to jest tylko cygaro wink.
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/re/qd/3acg/EyS38bArbyduwnye7X.jpg
          Charty
    • sadosia75 Re: 4 latka z sztycznym biustem 03.09.11, 15:47
      To kostium tak jak do kostiumu wróżki doczepia się szkrzydełka tak do kostiumu Dolly Parton doczepia się cyc bo Dolly Parton to cyc.

https://topnews.in/files/Dolly-Parton_0.jpg

Widzicie? CYC smile
      • majenkir Re: 03.09.11, 16:00
        Fajna smile
        • azjaodkuchni Re: Biedne dziecko 03.09.11, 17:35
          Współczuję dziecku dzieciństwa a matce głupoty.
      • fajnyrobal Re: 4 latka z sztycznym biustem 03.09.11, 18:07
        No to jest CYC i dodatkowo pani ma szczękościsk od nadmiaru botoksu big_grin
    • violon-czela Re: 4 latka z sztycznym biustem 03.09.11, 18:11
      ciekawe co z tego wyrośnie. Z jakiegoś powodu Ameryka pełna jest półgłupków. Jeden więcej czy mniej...
      • siasiunia1 Re: 4 latka z sztycznym biustem 04.09.11, 21:11
        niestety w takich wyborach bierz udział duża ilośc dzieci więc obawiam się że to nie jest kwestia jednego czy dwóch półgłupków więcej....

• yenna_m Re: 4 latka z sztycznym biustem 04.09.11, 21:18
      e tam jako dziecko sama sobie wypychalam to i owo wink
      poki to tylko wsadzone skarpety, to ok smile
      gorzej by bylo, jakby mamusia zrobila dzieciu wink prywatnemu operacje biustu wink
      wtedy rzeczywiscie wspolczulabym bardzo jej dziecią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka