bokkka 04.09.11, 19:30 Jak myślicie ma jakieś szansę. Bo ja pierwszy raz jestem zachwycona polska kandydatką. Uroda pierwsza klasa. www.plotek.pl/plotek/51,79592,10166344.html?i=0&bo=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:36 Mnie się nie podoba - bezmyślna lala z kościstymi kolanami. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:40 Tak wygląda. Taki ma wyraz twarzy - nieskażony myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 11:06 nangaparbat3 napisała: > Tak wygląda. Taki ma wyraz twarzy - nieskażony myślą. No proszę was?! Rozumiem, że znacie ją osobiście(znasz) skoro twierdzisz, że jest bezmyślną lalką? Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 21:38 Nie widziałaś jej w Tvn24? "Polska jest dla mnie, jest dla mnie... jest dla mnie symbolem... jest symbolem...." - Ojczyzny - dopowiedział dziennikarz. Uff! Głupota rażąca. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:10 No dobrze widziałaś ją wypoczywającą się ( abstrahując od tego że czasami przed kamerą w stresie mając odpowiedzieć na banalne pytania nawet mądry z reguły człowiek zrobi z siebie wała ) masz podstawę aby uznać ją za głupia. Ja słyszałam jej wypowiedzi i również uważam ze słabiutko w tym temacie - No ale przepraszam bardzo dla mnie idiotką i to skończona jest osoba która poziom intelektualny wyczytuje z twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:34 Ależ ta panna może byc geniuszem, nie ma to nic wspólnego z tym, że jej twarz wygląda na nieskażoną żadną głębszą myślą. WYGLĄDA na taką - jaka jest, nie wypowiadam się, bo nie mam pojęcia. I mnie sie wyglądające tak twarze nie podobaja. Ale to jeszcze nie powód, by mi wymyslac od idiotek - chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:40 zastanów się czasem zanim napiszesz. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:39 A serio - to co takiego strasznego napisałam? O pannie która życzy sobie, by przypadkowe osoby oceniały jej wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Tak więc 05.09.11, 11:08 wg ematek brzydkie kobiety są wredna,a piękne głupie.To gdzie plasują się ematki w takim bądź razie? No nie dogodzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Tak więc 05.09.11, 17:12 Ależ powtarzam, że: 1. ona dla mnie nie jest piekna (na zalinkowanych zdjęciach - na innych, z innym makijażem, wygląda znacznie ciekawiej i ładniej) 2. ona WYGLĄDA jak bezmyślna lala (na zalinkowanych zdjęciach). Czy jest mądra i głęboka, czy na odwrót, nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 10:39 A mnie sie dosc pozytywnie kojarzy, ma w sobie cos szczerego. Sprawia wrazenie naturalnej, prostej (w dobrym znaczeniu) i sympatycznej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:36 ładna sukienka buzia też, usta podobne trochę do K.Tusk, a czy ma szanse, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:40 Przy latynoskich pięknotach blondyny wyglądają mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:43 Bardzo ładna, jej oczy rzucają sie w oczy No ale angielski makabryczny jak na studentke anglistyki i kogos kto 2 lata ponoc w Australii mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:46 Nie słyszałam co owa Pani ma do powiedzenia i jak mówi, ale ładna to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:45 raczej przecietna, szans nie ma... a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
klara-poisencja Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 19:47 wg mnie jest śliczna i ma piękny uśmiech-szansę ma Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 20:12 Ładne włosy, ładne cycki, przaśna słowiańska twarz. Proporcjonalna, ale niczym się nie wyróżniająca. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:05 A jakby miała dwa razy większy nos albo odstające uszy o by się wyróżniała? Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:24 Niewyróżniająca się urodą. Niebrzydka, ale do piękności jeszcze jej daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:31 aha chciałbym być taką niebrzydką niewyróżniającą się" dziewojom " której do piękności daleko. A tak z ciekawości kto jest piękny? Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:45 Po co mam Ci wymieniać. Rzecz gustu. Jak na mój gust ta panna to rozdziabana beza, nie ma w niej niczego interesującego. Żadnego seksapilu, energii, charakteru. Jeno te oczy chabrowe i włos pszeniczny. I cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:47 to się zdecyduj czy nie ma nic interesujące czy jednak te włosy... Zastało napisane " do piękności jej daleko" to się pytam jakiej piękności? Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:49 Uuu, koleżanka przyciężko myśląca widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:01 nie ciężko myśląca tylko czepiająca się sprzeczności w twoich wypowiedziach. Uwielbiam się czepiać więc masz problem. Troszkę uważniej dobieraj słowa. Bo pisząc że nie ma niej nic interesującego po czym dodając w dalszej części jeno ( JEDYNIE) te włosy (...) przeczysz sobie - albo nie ma w niej NIC interesującego albo nie ma tylko charakteru, seksapilu itd. Po co wymieniasz włosy, oczy skoro nie jest to interesujące? Proste? Czy wolisz w rysunkach? Pisząc że do piękności jej daleko można dojść do wniosku że jest jakiś kanon piękna do którego jej daleka wiec nasuwa się pytanie jaki? Zupełnie inaczej zabrzmiało gdybyś wzięła przykład z koleżanki z dołu i napisała że tobie się nie podoba ( itp) Dasz radę. Kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:05 Oj, biedactwo. Toż ja w pierwszym poście napisałam że poza cyckami i włosami nic mi się w niej nie podoba. I popatrz, tyle klepania z powodu nieumiejętności czytania, tsk tsk tsk. Musisz przedkładać umiejętność czytania nad zamiłowanie do czepania, głuptasku. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:17 Żałosne. Niestety napisałaś co napisałaś, ośmieszyłaś się i możesz sobie teraz odwracać kota ogonem. Wij się teraz ja się pośmieję i "polituję". Ciebie to ani czytać ani pisać z użyciem rozumu nie nauczyli cóż... Jutro powiem pierwszej lepszej : Nie ma w tobie NIC interesującego. Ino cycki. Jak będzie mądra to mnie wyśmieje DDDD NIC a jednak coś? Swoją drogą co za różnica co napisałaś w pierwszym poście. Tym bardziej się pogrążasz. Bo napisałaś o cyckach i włosach ale w jednym z następnych postów mimo to napisałaś że nie ma w niej NIC interesującego. To może się zdecyduj? W prawo a może w lewo? będzie prościej. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:31 Wprawiłaś mnie niniejszym w bardzo dobry nastrój. Lubisz się czepiać, czep się siostro tramwaja, bo przypominasz ratlerka, który strasznie by chciał coś chapnąć, a nie może. Nie wiem przed czym tu się wić, ale urzekło mnie Twoje wyobrażenie o sobie Jednakowoż kończę tę średnio pasjonującą dyskusję, bo wstyd mi przed samą sobą, że z Tobą rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:07 Mnie wstyd że mamy takie prymitywy na świecie. Powinnaś napisać książkę o tym że nic to jednak coś. Mam nadzieje że w końcu się zdecydujesz "Tramwaja" a po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:32 Fakt. statystycznej ematce do piet nie dorasta Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:38 Statystyczne ematki nie produkują się w konkursach piękności. Więc pomińmy. A kto się produkuje, wystawia się na opinie innych, także statystycznych (a nawet poniżej statystycznej przeciętnej urody) ematek. A kto się podoba? Mnie chocby Alicja Bachleda, i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:42 I dlatego jest to powiedzenie o guście i braku dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:05 niewyróżniająca się urodą? dobry żart. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 22:07 ja też!!! śliczna jest i ma cudne włosy! pierwszy raz od 1989 kibicuję Polce Odpowiedz Link Zgłoś
man_po_prostu_man Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 22:51 Piszcie poprawnie nazwisko jak już takie gejzery intelektu z was. Wybory miss to nie test do mensy , tu liczy się tylko uroda. Rozalia jest przepiękna, zazdrość zżera prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 22:54 No ba. Zawsze chciałam wyglądać jakbym nie wiedziała czy 124 już odjechał czy jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 23:03 a skąd wiesz, że tak nie wyglądasz? Ją to przynajmniej uroda uratuje Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka MaNcewicz 04.09.11, 23:43 >>Zawsze chciałam wyglądać jakbym nie wiedziała czy 124 już odjechał czy j > eszcze nie Przeprowadź się do Wrocławia, nasza komunikacja miejska Ci to zapewni Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:09 śmieszą mnie te teksty, że sie uroda nie wyróżnia, że daleko jej do piękoności. Ona jest piękna ale nie wszystkim się spodoba i w zależności od czyjegoś gustu ktoś będzie od niej piękniejszy. ta zazdrość. o stwierdzaniu czy jest głupia czy nie bo wygląda to już nie wspomnę bo mnie słabi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:38 Jest śliczna. Słowa krytyki uznaję za pospolitą zazdrość. Goopie babole Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:42 Och, oczywiście. Jestem zazdrosna o niemotę Rozalię, a nie jestem o M.Kunis. Zdziwniej i zdziwniej. 'Zazdrość' oraz 'kompleksy' to ukochane hasła głośnych, a pustych. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:47 Jestem głośna i pusta. Dodam, że bardzo ładna i mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie ale sie wijesz 05.09.11, 15:19 porozmawiaj może z psychologiem. Nic ci dziewczyna nie zrobiła a rzucasz w nią epitetami i wijesz jak żmija. Jak nie jesteś zazdrosna to ewidentnie masz coś z głową. Nie podoba Ci się i ok ale czy to powód aby ją obrażać? "'Zazdrość' oraz 'kompleksy' to ukochane hasła głośnych, a > pustych." Taaa? A gdzie to jest napisane? Jak na razie najgłośniejsza jesteś ty ze swoimi nieuzasadnionymi epitetami. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:46 Rosa - dla mnie ona nie jest śliczna. Nie trawię tego typu urody - i wyrazu twarzy. Nic nie poradzę. I prosze dac mi prawo do wyrażania moich gustów, nie szantażujac sugestiami, że jestem brzydulą. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Rozalka Macewicz 04.09.11, 23:51 Ja tam nie wiem, jaka jesteś. Serio, serio. Ale po przeczytaniu niektórych komentarzy nic innego nie przychodzi mi do głowy, poza obserwacją zwykłej zawiści autorek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 11:36 Tak, bez sensu jest oceniać czyjeś intencje po wypowiedziach, za to z sensem odczytywać poziom inteligencji z wyrazu twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:22 W moim typie ona też nie jest, ale obiektywnie jest prześliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:34 No co ty? To da się obiektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:22 Ladna, taka przasna dorodna dziolcha Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 08:30 Jest urodziwa, ale kobiety z taką konstrukcją szczęki nie budzą mojej sympatii i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 09:23 Na zalinkowanym zdjęciu śliczna, ale weszłam w resztę i panna ma coś nie tak z dolną wargą i podbródkiem. Psuje efekt, ale i tak jest po prostu bardzo ładna i już. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 09:32 Nie wiem, co jest w jej twarzy nie tak, ale nie podoba mi się. Kibicuję jej, ale ze względów patriotycznych, nie z przekonania o wybitnej urodzie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 11:16 Ładna - przypomina mi Bognę Sworowską z czasów wicemiss. Co do standardów urody - hmm, Claudia Schiffer też właściwie jest w typie lalki Barbie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_sylwia Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 14:48 www.tvnstyle.pl/news/6028/view Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 17:22 Nawet mi się wydała na tym filmie sympatyczna, a że w stresie gada głupoty - nie robiłabym z tego afery. A tak na marginesie - Ty sie Sylwia nie boisz, że Cie za ten link (i tytuł) na stos poślą??? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 18:07 A moim zdaniem na foto wygląda lepiej, dużo lepiej... Reszty litościwie nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 18:23 Ale za co ktoś ma ją posłać na stos czytaj wyśmiać. Ona swoją opinie odnośnie czyjejś inteligencji wygłasza na postawie tego co ma do powiedzenia oceniana osoba a nie na podstawie tego że tak wygląda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 05.09.11, 20:24 Ale dziwnym trafem moja opinia dot. wyrazu jej twarzy pokrywa się z tym, co ma do powiedzenia. Bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 06.09.11, 14:36 Właśnie dziwnym trafem. U jednego trafisz u innego nie trafisz. Pomijając bezsens takiego czynu jest to głupie i świadczy o tobie..zgadnij jak. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Głupiutka jest ...zobaczcie sami ... 06.09.11, 21:27 No nie wiem. Wyraz twarzy mówi bardzo dużo - na pewno więcej niż słowa. Nie rozumiem, czemu tak się bulwersujesz. Inna kwestia, że modelki często robią minę bezmyślną i wystraszoną, z lekka tępawą - zwróciłam już dawno na to uwagę, ostatnio w WO chyba cała seria takich min. Cóż - to chyba dobry temat do przemyśleń: dlaczego warto pozowac na słodką idiotkę? Wciąż jeszcze. I mnie się to nie podoba, i ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:24 pierwsza polska misska która mi się podoba. Ja tam trzymam za nią kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:51 Tak mnie tchnęło wczoraj ale pisać mi się nie chciało. ktoś tam napisał, że daleko jej do piękności...hmm czyli wychodzi na to że jest ledwo ładna. I sobie ją wyobraziłam jakby postawiono ją koło nas - większości polskich kobiet, ładnych kobiet....i teraz skoro ona jest tylko ładna to urodą byśmy jej MY ŁADNE kobiety dorównywały. Wierzycie w to???? Bo ja się czarować nie będę: urodą by mnie zmiażdżyła... Ale skoro ja jestem niby ładna i ona też jest tylko ładna to coś mi tu nie gra...Nasuwa się pytanie skoro miażdży uznawane za ładne, chodzące po ulicach i siedzące na forum polskie kobiety () to czy można ją nazwać tylko ładną? Albo ona jest ładna albo my niesłusznie nazywamy siebie ładnymi i wychodzi na to że my brzydkie maszkary jesteśmy? oj ja głupia do tej pory się za ładną uważałam Daje wam szanse - która jest ładniejsza od niej Ja wiem ze uroda to rzecz względna ale nie czarujmy się..Obiektywnie jest piękna. Może nie być w czyimś guście, może się nie podobać ale Piękna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 17:27 Dlaczego nas zachwyca? Bo ma zachwycac. A jak nie zachwyca, to coś z wami nie w porządku. Weź się puknij wreszcie. Jak chcesz, zachwycaj się do woli, ale do zachwycania się nie zmuszaj, z łaski swojej, bo to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 18:21 Przecież ja ci nie każę się zachwycać. Ty się nie pukaj tylko myśl jak coś czytasz. Poczytałam sobie Twojej wpisy wyżej i może Wg Ciebie ona wygląda na bezmyślna za to Ty jesteś przykładem bezmyślnego pisania...hmmm i żeby tylko. Nazywanie człowieka bezmyślnym tylko dlatego, że tak wygląda według twojej opinii tez najwyższych lotów nie jest nie wiem wiec w którym miejscu czujesz się lepsza od niej. o ile może ci ktoś nie powie, że wyglądasz na bezmyślną lalę o tyle później to rożnie może być bez obrazy. śmieszny to jest twój brak obiektywizmu i podstawy na jakich wystawiasz innym opinie Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 15:52 niechby tam wygrala ale uroda to na kolana nie powala Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 17:47 Jest śliczna, niech wygra, trzymam kciuki. Nanga, gdzie ty tu widzisz brak myśli, ona właśnie ma fajną twarz, nie ma w wyrazie twarzy ani braku inteligencji ani prostactwa, ani wulgarności, jak niektóre laski. Kolana faktycznie trochę kościste, ale w pakiecie z takimi nogami i całą resztą i tak bym je chciała . Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 18:34 No co ty nie widzisz tego wielkiego napisu na czole " nie mam żadnej myśli?" Bardzo głupi tekst. Może jestem dziwna ale uważam że takie teksty " bezmyślna lala" to się powinno wygłaszać po usłyszeniu tychże myśli. W innym przypadku jest to nie tylko głupie ale i wielce niestosowne..wystawiać komuś obraźliwą jakby nie patrzeć metkę bo wygląda. Nie wiem po co przymiotnik " bezmyślna" używa się określając cudzy wygląd zewnętrzny...cóż widocznie faktycznie jestem dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Rozalka Macewicz 05.09.11, 20:34 Niebrzydka, ale nie piękna. Lalkowata uroda, niczym się specjalnie niewyróżniająca. Nie poznałabym jej pewnie wśród pięciu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 07:21 > Nie poznałabym jej pewnie wśród pięciu podobnych. Tak jak każdej innej wśród pięciu podobnych Fajne te wasze opisy na nie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 14:28 mnie się nie podoba, coś z wyrazem twarzy jest nie tak - być może jest tylko niefotogeniczna (zobaczyłam tylko jedno zdjęcie z linka, dalej nie szłam) nie można powiedzieć o niej, że jest brzydka, to by była przesada, ale nie jest pięknością na miarę miss. i nie ma co dywagować, czy można ją koło jematek postawić. gdybym miała 20 lat mniej to bym się może i zdecydowała napisać, żem nieco ładniejsza z facjaty, no, reszta u mnie niewyjściowa była zawsze, za niska, nogi nie teges, i cyc bez ogólnych fajerwerków. u tej panny jak rozumiem cała reszta bez zarzutu, toteż niech sobie do konkursu stanie - no, ale twarz jednak dość pospolita(ale nie brzydka - podkreślam) brwi mi nie grają z tym nienaturalnym blondem Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 14:34 "i nie ma co dywagować, czy można ją koło jematek postawić." A dlaczego nie? "ale nie jest pięknością na miarę miss." Przecież jest miss. "gdybym miała 20 lat mniej to bym się może i zdecydowała napisać, żem nieco ładn > iejsza z facjaty, no, reszta u mnie niewyjściowa była zawsze, za niska, nogi ni > e teges, i cyc bez ogólnych fajerwerków. " Nie liczy się poszczególna część ciała tylko całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 16:27 nie chciałabym być porównywana z 20- latką bez zobowiązań, bo to nie ta półka(dzieci, rodzina, brak czasu i sił, macica lekko przeorana porodami) tak samo nie postawisz tej panny koło wachowicz - mimo że nieźle zachowana, to już look miss nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 21:29 > > Nie liczy się poszczególna część ciała tylko całokształt. Ciałokształt, ciałokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Rozalka Macewicz 06.09.11, 02:16 Ładna, fajny kolor ocień blondu ma, sobie pooglądałam nie tylko na tych podlinkowanych zdjeciach w wątku. Delikatna, ale nie mdła. Odpowiedz Link Zgłoś