Dodaj do ulubionych

Taka sytuacja

07.09.11, 20:55
Jakbyście odebrały zachowanie faceta mniej więcej w waszym wieku , który w komunikacji miejskiej ustąpiłby wam miejsca ?
Dzisiaj miałam taką sytuację yyyyy
Obserwuj wątek
    • guz_ek Re: Taka sytuacja 07.09.11, 20:57
      Ucieszyłabym się, że nie wszyscy dżentelmeni wyginęli...
      I grzecznie podziękowała.
      • estragonka Re: Taka sytuacja 07.09.11, 20:57
        guz_ek napisał:

> Ucieszyłabym się, że nie wszyscy dżentelmeni wyginęli...
        > I grzecznie podziękowała.

takoż smile
    • naomi19 Re: Taka sytuacja 07.09.11, 20:59
      Odebrałabym to jako sygnał, ze moze nie jestem strasznie brzydka.
      • gryzelda71 :) 07.09.11, 21:01
      • pierwsze-wolne Re: Taka sytuacja 09.09.11, 08:08
        ...albo dość staro wyglądam big_grin
    • rita75 Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:03
      > Jakbyście odebrały zachowanie faceta mniej więcej w waszym wieku , który w kom
      > unikacji miejskiej ustąpiłby wam miejsca ?

normalnie, dalabym mu w pysk
      • mamaemmy Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:07
        rita75 napisała:

> > Jakbyście odebrały zachowanie faceta mniej więcej w waszym wieku , który
        > w kom
        > > unikacji miejskiej ustąpiłby wam miejsca ?
        >
        > normalnie, dalabym mu w pysk

hahahaha big_grinDDDDDDDDDDDD dobre!
      • dzoaann Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:12
        http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
      • sebaga Re: Taka sytuacja 08.09.11, 18:34
        big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Taka sytuacja 09.09.11, 00:55
        rita75 napisała:

> normalnie, dalabym mu w pysk

http://emots.yetihehe.com/2/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/2/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/2/rotfl.gif
    • sanrio Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:06
      Jakbyście odebrały zachowanie faceta mniej więcej w waszym wieku

trzydziestolatka? jako miły gest, może jakiś rodzaj podrywu. Miałabym się gniewać wg ciebie?
      • kotka.zielonooka Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:13
        ja to bym na bank pomyslała ze utyłam i facet sądzize jestem w ciązy ...uncertain
    • nangaparbat3 Re: Taka sytuacja 07.09.11, 21:20
      Błogosławione czasy, w których ludzie mają takie problemy!
    • babunia_wygodka Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:36
      czustka napisała:

> Jakbyście odebrały zachowanie faceta mniej więcej w waszym wieku , który w kom
      > unikacji miejskiej ustąpiłby wam miejsca ?
      > Dzisiaj miałam taką sytuację yyyyy

Boszsz, gdzie Ty mieszkasz że coś takiego wydaje Ci się niezwykłe?
      • czustka Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:51
        Nie jeżdżę komunikacją miejską ale zawsze mi się wydawało że zwalnia się miejsce geriatrii (inna sprawa że ta to na pasażerach wymusza ) ewentualnie kobietom w błogosławionym stanie .Jeśli prawicie że to norma w zachowaniach facetów wobec kobiet , to nic tylko się cieszyć.
    • katia.seitz Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:42
      Zdziwiłabym się i uważnie przyjrzała mojemu brzuchowi, czy aby nie wyglądam na ciężarną wink

Notabene, jak parę lat temu miałam parę kilo nadwagi i jakiś strój w rodzaju tunika odcinana pod biustem na sobie, to pewien facet starszy ode mnie ustąpił mi miejsca w tramwaju. Podziękowałam, ale w duchu się wściekałam wink
      • heca7 Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:51
        Koleżanka mojej matki mająca już 72 lata przestała się farbowac parę miesięcy temu i teraz jest siwa. Ostatnio z oburzeniem powiedziała matce , że zacznie się znów farbować bo jej ludzie w autobusie miejsca ustępują! no jak mogą być tak bezczelniwink
      • czustka Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:52
        Ja jestem blada , chuda i na szpilkach wink
        • rulsanka Re: Taka sytuacja 08.09.11, 11:05
          Może hmmm... niezdrowo blada i chuda i bał się że zemdlejesz?
          • czustka Re: Taka sytuacja 08.09.11, 11:16
            ... albo cierpienie w moich oczach dostrzegł z powodu szpilek na stopach.
            Mój mąż skwitował że wizualnie sprawiam wrażenie damy z wyższej półki wink
            Nie mniej jednak jesli miał to być dżentelmeński gest , bardzo miło.
    • yenna_m Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:49
      miło by mi było smile
    • lilly_about Re: Taka sytuacja 08.09.11, 09:51
      że jest uprzejmy? czemu cię tak to dziwi? takie rzeczy się zdarzają
    • lilka69 moze tylko tobie wydaje sie, ze jestescie 08.09.11, 10:12
      w podobnym wieku? smile

a teu panu, ze jestes ze 20 lat starsza.

a na powaznie - uznalabym, ze mu sie podobam dlatego ustapil miejca!
    • suazi1 A co w tym takiego nienormalnego? 08.09.11, 16:37

• poecia1 Re: Taka sytuacja 08.09.11, 16:42
      Raz tak miałam i uznałam to za bardzo miły gest, usiadłam i podziękowałam.
    • chipsi Re: Taka sytuacja 08.09.11, 16:57
      Kumpela by się powiesiła hehe. Dlaczego? Chłopak z biura obok powiedział do mnie kiedyś "cześć" a do niej "dzień dobry". Śmiertelnie się pogniewała smile
      • bi_scotti Re: Taka sytuacja 08.09.11, 18:15
        Pomyslalabym, ze na nastepnym wysiada a za zwolnione miejsce bym podziekowala. W calym moim (ponad-polwiecznym!) zyciu miejsca ustapiono mi RAZ jak do tej pory - widac nie budze uczuc opiekunczych ani za oslepiam uroda tongue_out Jakos musze z tym dalej zyc wink
    • klubgogo Re: Taka sytuacja 08.09.11, 18:32
      Baaaardzo pozytywnie big_grin Jeżdżę dużo komunikacją, ale zauważyłam taką sytuację tylko 2 razy, w stosunku do innych młodych kobiet. Podobno żaden mężczyzna nie powinien siedzieć, kiedy kobieta stoi, niezależnie od wieku, chyba że jest to mężczyzna niepełnosprawny czy ze złamaną kończyną. Sama ustępowałam młodemu chłopakowi z ręką w gipsie.
    • rosapulchra-0 Re: Taka sytuacja 09.09.11, 08:52
      Gdy czytam/słyszę o takich sytuacjach to przypomina mi się moja znajoma, która nie ma prawej całej ręki. Jechała kiedyś zatłoczonym autobusem, nikt jej nie ustąpił miejsca, więc jedyną ręką jaką miała się trzymała górnego drążka. Na tej też ręce wisiała jej torebka. Pani, która siedziała obok mocno oburzona szczęknęła do mojej koleżanki: Może by tak pani przełożyła tę torebkę do drugiej ręki, a nie nad głową człowiekowi trzymała! Na co koleżanka skonfundowana jeszcze mocniej cicho odpowiedziała: Ja bardzo przepraszam, ale ja nie mam drugiej ręki.. Babsko prychnęło tylko i odwróciło się bardziej w stronę szyby.
    • tomelanka Re: Taka sytuacja 09.09.11, 09:11
      ze ktos wreszcie moj brzuch zauwazyl wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka