Dodaj do ulubionych

czy oni na łeb upadli?

10.10.11, 20:30
Czy ich już doszczętnie pogieło na tym Allegro , godzina prawie 20.30 dzien powszedni jak ktoś wstaje o 5.30 mógłby już zasypiać , dzwoni do mnie baba i napastliwym tonem straszy mnie bo nie uregulowałam w terminie rachunku opłaty Allegro w kwocie 30 kilku zł.
Mowie babie że jestem użytkownikiem od 2003 roku i opłacam swoje konto wypraszam sobie ślizganie sie po mnie ,a ta dalej huziaaa i każe mi słownie się zobowiązać że zrobię to do 13. 10 ,
nie korzystałam z allegro bodajże od lipca bo kupowałam na z ebayu , zaległosc 3 dychy , 30 PLN , czy oni na łeb upadli , żeby w takiej sytuacji nękac ludzi wieczorami telefonami?
Baba traktowała mnie tak jakbym zalegała kilka lat z płatnościami rzędu kilkudziesieciu tysięcy.
paranoja.
Obserwuj wątek
    • potworski Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:37
      O co ci chodzi w tym poście?=że zadzwonili o 20.:30 czy, że upominali się o należność?
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:40
        A ciebie aż na ematkę przywiało żeby o to zapytać ?
        big_grin proszę cie odpuść , bo spadnę z krzesła ze śmiechu
        • potworski Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:45
          tezee napisał:

> A ciebie aż na ematkę przywiało żeby o to zapytać ?
          > big_grin proszę cie odpuść , bo spadnę z krzesła ze śmiechu

Może u ciebie przeskoczenie z jednego forum na inne wymaga długiego weekendu albo dłuższego zastanowienia się nad swoim żywotem bądź rezerwacji biletu na pekaes, ale u mnie to jest pojedyncze kliknięcie myszką. To raz. Dwa=skąd pomysł, że "przywiało mnie" tutaj tylko po to, żeby zadać pytanie w twoim wątku? Trzy=nie zmieniaj tematu.
          • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:51
            nikt cie tu nigdy nie widział , nie przypominam sobie zebyś toczył jakąkolwiek dyskusje w gronie ematek ,rozumiem że na tytule watku zawiesiłes oko bo myślałeś że będzie nawiązanie do wyborów big_grin
            • potworski Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:57
              tezee napisał:

> nikt cie tu nigdy nie widział , nie przypominam sobie zebyś toczył jakąkolwiek
              > dyskusje w gronie ematek ,rozumiem że na tytule watku zawiesiłes oko bo myśla
              > łeś że będzie nawiązanie do wyborów big_grin

Ok, to jak już ochłoniesz z wrażenia, że potworski wpisał się na twoim wątku to racz odpowiedzieć na pytania, które zadałem powyżej.
    • sposobuzycia Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:48
      Ale pieklisz się o to, że korzystałaś z allegro i nie zapłaciłaś za to od lipca, a oni upominają się o to po 3 miesiącach w październiku? No to masz tupet...
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:58
        Chodzi mi o formę , całosc sytuacji , pozną godzinę wieczorną , napastliwy ton który nie miał mnie informowac (to jeszcze było by wzglednie do przyjecia) lecz straszyc ,przypominam że chodzi o kwote 30 zł .
        niewspołmiernosc rzekomego zadłuzenia do sposobu egzekwowania. Tym bardziej że ja nie mam zaległosci kilkuletnich , jestem uzytkownikiem od 2003 roku , zawsze reguluje swoje rachunki ,platnosc nie uregulowana raptem od lipca , uważam że tego typu forma działania jest przesadzona.
        • aneta-skarpeta Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:52
          od allegro dostalas kilka upomnien na maila od tamtego czasu
          na bank 1 sierpnia i ok 15 sierpnia..nie pamietam kiedy nastepne
        • dziennik-niecodziennik Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 22:11
          20.30 to późno?
          moje 9miesieczne chodzi spac niewiele wczesniej...
    • anorektycznazdzira Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:52
      A do mnie kiedyś wydzwaniała ex-Era, z super-hiper-mega-extraofertą. I tak wydzwaniali, potrafili 5-6 razy na dobę, bo nieopatrznie za pierwszym razem powiedziałam, ze przemyśle- i później już nie szło odwołać. Jak do mnie mimo iluś próśb, żeby dali spokój, zadzwonił o 21.45 rozanielony konsultant w sprawie super-hiper-mega-extraoferty, to zrugałam człowieka nie owijając w bawełnę co myślę i zagroziłam postępowaniem o nękanie (big_grinbig_grin), jak jeszcze raz ktoś do mnie zadzwoni.
    • haudrey Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 20:52
      w kwestii godziny to wg mnie przesadzasz. Nie znam nikogo powyzej 5roku zycia, kto chodzi spac po 20. Dla mnie akceptowalne jest dzwonienie do 22.
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:01
        Wybacz mam małe dziecko z którym muszę się zwlec z łożka przed 6 rano w dzien powszedni.
        • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:04
          ja w ogóle nie doświadczyłam dotąd czegoś podobnego co to jest 30 zł , ze 3 paczki fajek dzisiaj ? komornik mi wjedzie bo od lipca zalegam ?
          dla mnie to jest kosmos , co oni robią z ludźmi którzy mają kredyty w setkach tysiecy zł i zalegają , straszą egzekucjami , morderstwami?
          • pitahaya1 Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:31
            Ci ludzie ich strasząsmile)))

A poważnie mówiąc, mnie Allegro ściga mailami, żeby wreszcie COŚ zrobiła z pieniędzmi, które zalegają ZBYT długo na PzA. Od lat niczego nie sprzedaję ale zaglądam z ciekawości. A tam...niecałe 10zł sobie leży. No to bach, staram się przelać na konto a tam niespodzianka, czyli wypłata dopiero powyżej 20złsmile No i weź człowieku COŚ z tym zróbsmile
            • na_pustyni Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:35
              nieprawda, możesz przelać mniej niż 20zł
              normalnie kliknij 'zleć wypłatę'
              • pitahaya1 Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:42
                Najpierw system kazał mi przejść przez ustawienia. I to właśnie tam próbowałam ustawić limit na "od 1zł" i wyrzuciło mi, że musi być więcej niż 20zł.
                Ale skoro jest inaczej, zlecę, niech sobie idziesmile
          • dziennik-niecodziennik Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 22:13
            > ja w ogóle nie doświadczyłam dotąd czegoś podobnego co to jest 30 zł , ze 3 pac
            > zki fajek dzisiaj ?

niewazne ile, wazne ze zalegasz i wskazane jest oddac.
            mnie z biblioteki za książkę wartości pi razy oko 16zł "straszyli" postępowaniem sądowo-komorniczym smile
          • angazetka Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 22:17
            Czyli jak dość mała kwota, to możesz sobie zalegać?
        • haudrey Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:28
          tez mialam male dziecko wink A nie mozesz wyłaczyc telefonu jak idziesz spac? Nie kazdy wie, ze wstajesz codziennie o 6 rano i ze to oznacza pójscie spac o 20.30, moja kolezanka ma pociąg do pracy o 5.50, mimo to mozna do niej dzwonić do 22 spokojnie, a jak się rozgadamy to 24 nas zaskakuje.
          Przesadzasz po prostu wg mnie, rozumiem jakby zadzwonila po 22 ale po 20?
        • aneta-skarpeta Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:53
          wybacz, jest 21 a Ty na forum, wiec jeszcze nie spisz?tongue_out
        • miliwati Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 10:49
          tezee napisał:

> Wybacz mam małe dziecko z którym muszę się zwlec z łożka przed 6 rano w dzien p
          > owszedni.

To co, k*rwa, robisz jeszcze na forum? suspicious
          • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:04
            No wiesz kilka minut po 21 to ja już lulu i mnie tu nie było , co nie zmienia faktu że usnelam po 22 drugiej i dziś funkcjonuje jak cień...
    • sueellen Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 21:45
      1. dzwonek mozna wylaczyc, w ogole mozesz wylaczyc telefon
      2. rachunki reguluje sie na czas i wtedy nie ma telefonow z uprzejmymi przypomnieniami ani napastliwych strasząco-grożących.
      • potworski Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 22:00
        sueellen napisała:

> 1. dzwonek mozna wylaczyc, w ogole mozesz wylaczyc telefon
        > 2. rachunki reguluje sie na czas i wtedy nie ma telefonow z uprzejmymi przypomn
        > ieniami ani napastliwych strasząco-grożących.

Sądzę, że nie takich odpowiedzi spodziewała się autorka. Zapewne sądziła, że zbiegną się emamowe kumy i zaczną wyrażać swoje poparcie=że dzwonienie po 20:30 powinno być karane chłostą a ludzie z allegro to krwiożercze bestie z czerwonymi ślepiami i kłami odyńca, które robią zamach na niewinną osobę, bo przecież czymże jest 30 PLN w czasach gdy na świecie szaleją tsunami a wszechświat rozszerza się w błyskawicznym tempie.
        • ha-ya Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 22:49
          A teraz wyobraz sobie, ze alegro takich dluznikow jak ty, zalegajacych niewielkie kwoty, ma tysiace. I z malych kwot robi sie calkiem okragla sumka.
          Ja zboczenie mam, bo nie lubie jak ktos jest niesolidnym dluznikiem - i nie wazne czy to 10 pln czy 1000pln. Obie opcje tak samo mnie w...ja uncertain
          aha, jak nie pamietasz o naleznosciach to ustaw sobie polecenie zaplaty ( nie wiem czy allegro cos takiego ma) albo raz w m-cu jak robisz przelewy do listy dodaj to nieszczesne allegro.
          Wtedy na bank nikt cie nie bedzie nekal nocnymi telefonami tongue_out
    • mathiola Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 23:37
      Jakbym zalegała jakiejkolwiek instytucji/firmie 30 zł od lipca, to bym się strasznie źle czuła z taką sytuacją. Nie lubię mieć długów. To jest obciach.
      A na pewno nie przyszłoby mi do głowy burzyć się, że ktoś śmiał się upomnieć o swój dług. Tyle.
      Godzina nie była późna. Po 21 bym się wnerwiła, po 22 bym nie odebrała.
    • tempera_tura Re: czy oni na łeb upadli? 10.10.11, 23:59
      A po cholere odbierasz po 20 obce numery?
      Ja nie odbieram, odrzucam jak natrętny i narazie....
    • havana28 Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 07:26
      żadna paranoja tylko twoja niefrasobliwosc w regulowaniu zobowiazań finansowych. stoje murem za allegro- uporczywych dłużników należy ścigać dniem i nocą
    • maggi9 Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 07:48
      Ale żeby ktoś a allegro sie fatygował telefonicznie to pierwszy raz słyszę.Oni telefonów do kontaktów z użytkownikami nie używają przecież.
      Może to jakiś dowcip?Albo pomyłka?
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:13
        No właśnie dziwne , koleżanki mi mówią że wiszą drobne kwoty 10 , 12 zł za jakies wystawianie aukcji , mnie dojezdzają o 30 zł , o 7.30 wysłali mi smsa z przypomnieniem , firma która działa w imieniu allegro , żeby było jasne kase wpłaciłam wczoraj wieczorem , nie zalegam nikomu już żadnej niebotycznej sumy.
        Ok oczywiście że nalezy sie upominać o każdą kwotę ale forma w tej sytuacji jest grubo przegięta , traktują mnie jakbym latami uchylała się od zapłacenia niebotycznego długu ,
        napastliwe telefony o 20.30 i smsy wczesną porą , pewnie jutro wysłaliby ściągacza długów bez karku żeby sprawił mi oklep , farsa...
        • dziennik-niecodziennik Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:21
          czyli to nie allegro do ciebie dzwonilo, tylko firma dzialajaca w imieniu allegro (zapewne jakaś windykacyjna)? to juz calkiem nic dziwnego ze dzwonia o "nietypowych" porach. dłużnicy przed nimi uciekają, nie odbieraja telefonów - połączenie w niestandardowym czasie dnia daje wieksze szanse na to ze ktos odbierze bodaj przez zaskoczenie lub ciekawosc i nie bedzie sie tlumaczyl ze byl w pracy i nie mogl odebrac.
    • lilly_about Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:14
      Ale co cię dziwi? Zalegasz od lipca z należnością i masz pretensje, że ktoś chce, żebyś to uregulowała. Bezczelna jesteś.
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:19
        Koleżanko forma jest nie do przyjęcia i to wszystko.
        • dziennik-niecodziennik Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:24
          ojeju, ale forma że co konkretnie?
          pani Ci pojechała że "ty taka owaka, złodziejko i wyłudzaczu, oddawaj kasę bo Ci jutro dziób oklepiemy"? czy przypomniała że masz należnosc zaległą do zapłacenia i ze w razie nieuregulowania długu zostanie to załatwione poprzez windykację?...
          ton Ci sie nei podobał? bez przesady.
          • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:32
            Baba mnie nie informowała lecz napstliwie , podniesionym głosem opierda.... , wymuszała tłumaczenia , to nie wyglądało jak kontakt formalny , a ja przez 8 lat działalnosci na Allegro dałam zarobić niezłą kasę , nie zalegałam z płatnościami a miałabym z czym ...
            30 zł 3 miesiące to sie nie przekłada na forme dzialania tzn telefony w dziwnych porach z opier.dolem .
            I to tyle , sprawa jest już zamknięta.
        • lilly_about Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 08:40
          Jaka forma? że ośmielili się zadzwonić? że ci pani nie powiedziała słodkim tonem, że może byś łaskawie raczyła zapłacić? Weź się dalej nie pogrążaj.
          • opium74 Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 09:02
            No to ja poprę autorkę wątku. Też uważam że 20:30 to nie czas na służbowe telefony.
            Niepodważalnym jest fakt że nie dobrze jest zalegać przez 3 miesiące jakąś kwotę a e-matki wszystkie kryształowe są i nigdy nic nawet jednego dnia spóźnienia nie miały suspicious
            Ja mając kiedyś kredyt zrobiłam nadpłate na konto go obsługujące żeby przez okres wakacyjny nie umkneły mi płatności.
            Po czym we wrześniu zapomniałam o tej płatności.
            Zaległośc była większa niż 30 zł. Pani z banku zadzwoniła w normalnych godzinach 8-16, przedstawiła się, powiedziała co i jak, ja zanotowałam kwotę, powiedziałam że sprawdzę i ureguluje i jakbym miała jakieś pytania to zadzwonię do niej. Pani była uprzejma, spokojna i profesjonalna.
            • lilly_about Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 10:41
              Jeden dzień spóźnienia, a trzy miesiacne to znaczna różnica. Nie, nigdy nie zalegałam z opłatami. Jestem uczciwa. A 20:30 jest prawdopodobnie godziną, w której tamta pani pracuje i dla niej to czas służbowych telefonów.
              • foro-estupido Są pewne tematy 11.10.11, 10:56
                o których nie należy pisac na forach....
                Bo na forach sami ynteligentni,uczciwi do szpiku kości i takie tam....
                A wielu wątków nie powinno zakładac się szczególnie na ematce,bo one są baaardzo wredne i zawsze wytkną ci to za 3lata w wątku o zupełnie innym temaciewinkA jeszcze rozpiszą o tym na "całym" neciewink
                • lilly_about Re: Są pewne tematy 11.10.11, 11:04
                  Pewnie, że zapamiętam ją teraz jako tą, co się oburzała, że musi oddać pieniądze 3 miesiące po terminie i jeszcze miała z tym problem. Ośmieszyła sie na całej linii.
                  • tezee Re: Są pewne tematy 11.10.11, 11:06
                    OJP jakie pieniądze?
                    coś ci się pomieszało kobito , może skorzystaj jednak z archiwum bo ci się kręcą historie.
                    • tezee Re: Są pewne tematy 11.10.11, 11:08
                      aha sorry straszysz że zapamiętasz big_grin
                      urocze wink
                  • foro-estupido Re: Są pewne tematy 11.10.11, 11:21
                    lilly_about napisała:

> Pewnie, że zapamiętam ją teraz jako tą, co się oburzała, że musi oddać pieniądz
                    > e 3 miesiące po terminie i jeszcze miała z tym problem. Ośmieszyła sie na całej
                    > linii.

A ja nie zapamiętam...bo nie zamierzam sobie zaprzątac głowy takimi pierdołami.Nie znam osoby w realu,więc wisi mi czy zalega 3mce czy 3lata.
                    Poza tym pewnie i tak zapłaci.A to, że narzeka?Ma/miała zły dzień i tyle.
                    Ale...no własnie Ematka zmęczona byc nie może...toż to wstydtongue_out
            • miliwati Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 10:54
              opium74 napisała:

> Niepodważalnym jest fakt że nie dobrze jest zalegać przez 3 miesiące jakąś kwot
              > ę a e-matki wszystkie kryształowe są i nigdy nic nawet jednego dnia spóźnienia
              > nie miały suspicious

Bosz, co za złodziejski "argument"... Choćby ci Bagsik z Gąsiorowskim wspomagani przez Grobelnego mówili że wyłudzenie 30 złotych jest wyłuczeniem - to by nadal była prawda z którą nie ma co dyskutować.
              • tezee [...] 11.10.11, 11:02
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • opium74 Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:17
                  Tezee - a czy dostawałaś na maile jakieś przypomnienia? Bo troche też zmienia postać rzeczy jeśli zapomniałaś ale nikt Ci nie przypomniał d razu z grubej rury się upomnieli a, inaczej jeśli dostałaś mailem lub normalną pocztą jakieś wezwania do zapłaty.
                  • iwles opium74 11.10.11, 11:23

sygnaturka !!!

zmniejsz ją, powinna być nie wieksza niż ok. 4 linijki tekstu, czyli max. zajmować tyle miejsca, ile wynosi sama twoja wypowiedź powyżej.
                    • opium74 Re: opium74 11.10.11, 11:27
                      Sorry - już wywalam obrazek smile
                  • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:28
                    Jesli to jest norma , to pewnie tak , tyle że listy z allegro przychodzą na adres moich rodziców , bo wiele lat temu gdy rejestrowałam konto mieszkałam z nimi więc nic o tym nie wiem.

Przykładne oczekujecie że
                    spuszczę głowę i napisze że poza telefonem dostałam chłoste od męża za wpędzenie w długi...
                    proszę bez kpin.

• tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:32
                      Nikt mnie tak nie rozsmieszył dawno , przyznaję. Z prawdziwego pierda , robić halo i wpędzać w poczucie winy , karcić , pouczać ,to się tylko może zdarzyć w internecie , na szczęscie ludzie poza wirtualem zachowują pozory zrównoważonych i normalnych ufffff big_grin
                      • angazetka Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:42
                        ... i nie płacą zaległych rachunków? No cóż, pozazdrościć towarzystwa "normalnych" ludzi, w którym się obracasz. To musi być coś.
                        • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:47
                          chodzi o nazywanie niezapłaconego groszowego rachunku malwersacją wink
                          ludzie w necie to nawet pozorów normalności zrównoważenia nie stwarzają może dlatego że wlasciwie tylko tu mogą sobie karykaturalnie interpretowac ,wiec ponosi.... smileinaczej jest na co dzien na szczęscie , każdy ma raczej normalne podejscie wink
                          • angazetka Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:49
                            Skoro 30 zł to grosze, to dlaczego bujasz się z tym od lipca?
                            • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:54
                              Bo korzystalam z innego serwisu i mnie info ominęło.
                              • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:55
                                jestem wypłacalna juz uregulowałam te naleznosc i jeszcze finansowo oddycham wink
                                • foro-estupido Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 12:03
                                  nie tłumacz się ludziom w necie,którzy cię nie znają.Piszą właśnie dlatego tak,bo cię nie znają.W życiu prawdziwym gdyby to przydarzyło się komuś z ich znajomych nawet by się nie zająknęli.A tak?Mają możliwośc opierniczania kogoś kogo nie znają.
                                  Poza tym sa tutaj wszyscy(w necie) nieskazitelnie uczciwiwink
                              • angazetka Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 12:14
                                Korzystałaś z innego serwisu, nie sprawdzałaś maili, z rodzicami nie masz kontaktu, żeby ci powiedzieli, że coś do ciebie przyszło - dramat, no.
                                • miliwati Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 15:41
                                  angazetka napisała:

> Korzystałaś z innego serwisu, nie sprawdzałaś maili, z rodzicami nie masz konta
                                  > ktu, żeby ci powiedzieli, że coś do ciebie przyszło - dramat, no.

Najpewniej całą komunikację przechwyciła jaj teściowa.
                          • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:53
                            przecie każdy normalny człowiek słyszac że porownujesz go do Grobelnego w kontekście spoznienia z zaplatą jakiegos smiesznej kwoty rachunku , kazał by Ci sie puknąc w czoło i wziął za idiotke.
                            Wiec za cholere nie zdobyłabys sie na takie zdanko w stosunku do osoby z otoczenia big_grin
                            cooooool
                          • miliwati Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 15:45
                            tezee napisał:

> chodzi o nazywanie niezapłaconego groszowego rachunku malwersacją wink

A czym to jest innym? Cnotą straconą przez córkę młynarza?

> ludzie w necie to nawet pozorów normalności zrównoważenia nie stwarzają może dl
                            > atego że wlasciwie tylko tu mogą sobie karykaturalnie interpretowac ,wiec pon
                            > osi.... smileinaczej jest na co dzien na szczęscie , każdy ma raczej normalne po
                            > dejscie wink

Normalne podejście to jest zapłacić rachunek. A jak się przypadkiem zapomni i (ciekawe jakim cudem) przeoczy wszystkie upomnienia to przeprosić grzecznie jak zadzwonią i natychmiast uregulować.
                            A jak się wyjeżdża z gębą do kobiety z działu windukacji to ona też się robi mniej sympatyczna. Bo takich cwaniaków co się nie przejmują 30 złotymi "bo to grosze" to ona ma pewnie codziennie kilkudziesięciu. A całe Allegro parę tysięcy jak nie więcej.
                            Ale oczywiście Allegro to zły kapitalista który upierdliwie i niecnie woli mieć 30000 należnych mu złotych niż nie mieć. No chamstwo z ich strony, naprawdę.

• gazeta_mi_placi Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 11:47
      Współczuję.
      • tezee Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 12:05
        A tak swoją drogą W PL jak krasc to miliony wink malwersacje finansowe w postaci oponien z zaplatą kilku złotowych rachunków szaraka, będą scigane ,piętnowane , a wyprowadzania grubej kasy nikt nie zauwazy wink
        ale to temat na osobny wątek
        • tezee Re:na koniec 11.10.11, 12:10
          muszę leciec , jakkolwiek dyskusja się nie potoczy ,pamiętajcie że zapalciłam , uiściłam , wpłaciłam big_grin miłego dnia
    • ma_dre Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 15:19
      tezee, masz moja sympatie i poparcie. Ja na twoim miejscu uiscilabym te 30 dychy i pozegnala sie z Aledrogo na zawsze. Osobiscie korzystam z portali, gdzie wystawianie towaru jest za darmo. Zlecic sciagniecie drobnego dlugu windykatorom? O matko? Gdzie my zyjemy?
      • zdzisnadzis Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 15:30
        ma_dre napisała:

> tezee, masz moja sympatie i poparcie. Ja na twoim miejscu uiscilabym te 30 dych
        > y i pozegnala sie z Aledrogo na zawsze. Osobiscie korzystam z portali, gdzie wy
        > stawianie towaru jest za darmo. Zlecic sciagniecie drobnego dlugu windykatorom?
        > O matko? Gdzie my zyjemy?

no chyba ty zyjesz na innej planecie..a kto sie niby ma zajmowac sciaganiem naleznosci jak nie windykatorzy??
      • miliwati Re: czy oni na łeb upadli? 11.10.11, 15:49
        ma_dre napisała:

> tezee, masz moja sympatie i poparcie. Ja na twoim miejscu uiscilabym te 30 dych
        > y i pozegnala sie z Aledrogo na zawsze. Osobiscie korzystam z portali, gdzie wy
        > stawianie towaru jest za darmo. Zlecic sciagniecie drobnego dlugu windykatorom?

A teraz zadam Ci pytanie na które albo nie odpowiesz wcale, albo odpowiesz jakimś żałosnym wykrętem. Otóż od jakiej kwoty godzi się zlecać pracę windykatorom? I jakie to oznacza straty dla Allegra jeżeli chociaż 10% użytkowników skorzysta z takiej "ulgi"?

> O matko? Gdzie my zyjemy?

W normalnym kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka