yenna_m 23.01.12, 15:48 ma któraś z Was takiego samodzielnie odkurzającego ufolca? (przypomina z wyglądu UFO ) Warto toto kupić przy 3 kociszczach i psicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Odkurzacz-robot 23.01.12, 15:53 opinie różne są i na tak-pełne zachwytu i na nie.... nawet tu na forum zakupy i WDPD Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Odkurzacz-robot 23.01.12, 20:11 Hmmm. U mnie w miarę dokładnie na raz może odkurzyć jedno pomieszczenie (no OK, duże jest), bo jak wypuszczę na dalsze tereny, to nie starcza akumulatora. Jak dla mnie za bardzo skupia się na kątach, za mało na środku Często je kable, nitki, wstążki etc. i się "wiesza" - no cóż, trzeba na to po prostu uważać. Ale bywało tak, że mają przyjść goście, idę do pracy, włączam robota, wracam, a tu nieodkurzone, bo wziął i zeżarł pasek od szlafroka 5 minut po moim wyjściu z domu. Przy pobycie w domu nie bardzo się da, bo buczy prawie jak normalny odkurzacz, a więcej czasu mu sprzątanie zajmuje. Zdecydowany plus: mój model faktycznie wyciąga kłaki, moje i kocie, bardzo porządnie wdeptane w wykładzinę. Za to go cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Odkurzacz-robot 23.01.12, 21:14 dam sobie spokoj wobec tego mniej upierdliwe chwycenie za odkurzacz i odkurzenie migiem Odpowiedz Link Zgłoś