l_lodz 11.06.04, 10:04 Drogie Młode Mamy, Spytam po prostu: jak sobie radzić z bólem kręgosłupa po ciąży i porodzie, który skończył się cc. Czy wiecie, jaki jest jego powód i kiedy mija. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: Ból kręgosłupa 11.06.04, 11:50 U mnie po zwykłym porodzie (ale w stosunkowo podeszłym wieku...) minął bez zadnego leczenia i bez śladu po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
l_lodz Ból kręgosłupa 16.06.04, 12:12 Czy prawdą jest, że ból kręgosłupa może być rezultatem znieczulenia i kłucia go przed cc? Podobno już do końca życia człowiek jest na niego skazany, szczególnie przy zmianach pogody. Czy wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamcie Re: Ból kręgosłupa 16.06.04, 13:16 na bol kregosluba najlepsza sa roznego rodzaju cwiczenia, moze to poprostu bol spowodowany obciazeniem, jak wzmocnisz miesnie, minie Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Ból kręgosłupa 16.06.04, 14:24 Milam cc 8 m-cy temu i nie przypominam sobie zadnego bolu kregoslupa. Nie przecze przez pierwsze miesiace czulam miejsce uklucia, ale to nie bol. Idz do lekarza bo moze to cos innego. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
lka26 Re: Ból kręgosłupa 16.06.04, 15:02 Nie wiem jaki jest powód, ale ja też miałam po cc ból kregosłupa, zwłaszcza gdy dłużej stałam lub siedziałam. Minął sam po 2-3 tygodniach. Pozdrawiam. Lka. Odpowiedz Link Zgłoś