sanrio 23.02.12, 19:46 Jakie mogą być tego przyczyny, wiecie coś może? Pomijając bzykanie na boku, bo to pierwsze co mi do głowy przyszło. Problem z wytryskiem podczas robótek ręcznych i stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:06 “Robotek recznych“ wyobrazilam sobie ciebie szydelkujaca i nagiego faceta obok Za duzo seksu, problemy zdrowotne,albo zwyczajne “dzis nie jestem w stanie dojsc bo mam stres albo zadnej ochoty“Nigdzie nie jest napisane,ze facet to zawsze musi. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:12 no dobra, ale za duzo seksu, to znaczy ile razy na dobe jest za duzo, bo chyba z 3 razami to nie jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:20 3razy to moze byc duzo w zaleznosci od dnia i godziny.Na serio facet nie zawsze musi tryskac,to nie ogier rozplodowy.Poza tym sa panowie co potrzebuja b.dlugo albo wspomagaja sie substancjami niedozwolonymi,a wtedy to robotki i cala noc moga trwac. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:30 > “Robotek recznych“ wyobrazilam sobie ciebie szydelkujaca i nagiego > faceta obok tak, bo jego strasznie jarają takie szydełka Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:31 A ile pan ma lat i czy dużo pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:32 A co ma wspólnego z brakiem wytrysku panienka na boku? Bo jak rozumiem jest erekcja i względna twardośc członka tylko samej ejakulacji brak, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:51 > A co ma wspólnego z brakiem wytrysku panienka na boku? no nie wiem,może odbyty parę chwil wcześniej stosunek sprawia, że ten drugi jest średnio możliwy z finałem? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:54 Ale parę chwil tzn. ile? 2 godziny, 10 minut?p Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: brak wytrysku 23.02.12, 20:57 no jeszcze nie wiem hehe, muszę przeprowadzić śledztwo w celu ustalenia ale zanim zacznę to chciałabym poznać także inne możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: brak wytrysku 24.02.12, 09:09 Jak wiemy doskonale facet raz za razem nie da rady. Musiałby być w bardzo dobrej kondycji zarówno fizycznej jak i psychicznej bo stres też bywa często przeszkodą. A jak często się to zdarza? Od jakiegoś czasu czy był to pierwszy raz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: brak wytrysku 24.02.12, 09:23 niektóre leki przeciwdepresyjne tak działają ubocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: brak wytrysku 24.02.12, 09:25 Przyczyn może być mnóstwo. Oprócz tych wymienionych jeszcze np. antydepresanty mogą tak działać, nadużywanie alkoholu i pewnie również innych używek. Odpowiedz Link Zgłoś
aquuaa Re: brak wytrysku 24.02.12, 09:32 Blokada psychiczna. Facet, gdy nie daje rady to sie blokuje i sam sie tym nakreca (ze 'co sie ze mna dzieje'?). Kiedy i Ty robisz z tego 'halo' - on nabiera przekonania, ze z jego meskoscia cos nie jest dobrze i sie blokuje. Na boku to on moze chciec sprawdzic czy ta jego meskosc zawodzi na dana kobiete (na Ciebie) czy na inne tez Trzeba Pana wyluzowac, nie naciskac, nie proponowac zadnych lekarzy ani tabletek, moze maly rausz? Druga sprawa jaka mi przychodzi do glowy to za dluga gra wstepna - czyli jestescie niekompatybilni czasowo. Dajmy na to pan jest gotowy po krotkiej chwili ale wie, ze Ty to jeszcze jestes w lesie a wiec on stara sie aby i Tobie bylo dobrze ale u niego po takim czasie to juz mija caly nastroj.... Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: brak wytrysku 24.02.12, 09:42 stres, przemęczenie, alkohol, i inne używki leki, np. na nadciśnienie wiek, 40+ nieodpowiednia kobieta inna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś