Dodaj do ulubionych

Macie kredyt??

22.03.12, 12:43
Potrzebujemy z mężem na juz wziąc dośc wysoki kredyt bo nam się auto rozklekociło a naprawa wyjdzie zdecydowanie za drogo... stwierdziliśmy że kupimy nowe. Możecie polecic bank, na którym stracimy minimalnie? Myślałam o getinbanku...
Obserwuj wątek
    • zlotarybka_1 Re: Macie kredyt?? 22.03.12, 12:47
      sprawdź kredyt gotówkowy w Paribas - jest promocja, wychodzi taniej niż kredyt samochodowy w innych bankach. Zależy od kwoty - jeżeli chcecie wziąć powyżej 20 tys to się opłaca. Poniżej, nie wiem.
      • hicarian Re: Macie kredyt?? 01.04.12, 12:23
        zlotarybka_1 napisała:

> sprawdź kredyt gotówkowy w Paribas - jest promocja, wychodzi taniej niż kredyt
        > samochodowy w innych bankach. Zależy od kwoty - jeżeli chcecie wziąć powyżej 20
        > tys to się opłaca. Poniżej, nie wiem.

Dużo informacji zdobędziesz w serwisach poświęconych kredytom. Comperia.pl , forsal.pl czy inne. Warto też śledzić nowinki, bowiem kredyt gotówkowy może okazać się znacznie niższy w jednym banku a dużo droższy w innym banku.
    • krejzimama Re: Macie kredyt?? 22.03.12, 12:52
      Przejrzyj oferty możliwie dużej ilości banków.
      Być może, któryś ma w tej chwili promocję. W tej chwili kończymy spłacać kredyt wzięty w 2010 roku w Multibanku. Akurat mieli świetne oprocentowanie przy zakupie nowego bądź młodszego niż 3 lata samochodu.
      Oczywiście opcje wcześniejszej spłaty całości lub części kredytu bez kosztów traktuj jako standard.
      Kwestia prowizji oraz oprocentowania to już zależy zależy ile uda ci się ugrać.
      • role82 Re: Macie kredyt?? 22.03.12, 13:18
        Zazwyczaj najkorzystniejsze kredyty na nowe auto dają banki "motoryzacyjne" VW bank, toyota bank, itp warto zapytać u dilera
    • czarnaalineczka Re: Macie kredyt?? 22.03.12, 13:22
      tylko hipoteczny
      a w jakim banku masz konto?
      teoretycznie bank powinien traktowac "swoich "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka