sueellen
10.06.12, 00:37
1. Osoba prosząca o wróżbę musi być pełnoletnia.
2. Nie odpowiadam na prośby o wróżbę w imieniu osób trzecich jeśli nie mają bezpośredniego związku ze sprawami Pytającego (to dotyczy również sytuacji, gdy rodzice pytają o życie swoich dorosłych dzieci).
3. Prosząc o wróżbę należy podać krótki opis sytuacji i/lub konkretne pytanie na które szuka się odpowiedzi. Należy również podać datę urodzenia,imię.
4. Pytający jest zobowiązany o zadawanie sensownych pytań czyli takich, na które sam nie zna odpowiedzi. Pytania w stylu: “Czy pójdę do szkoły...?”, “Czy będę mieć dziecko...?”, “Czy spotkam tego jedynego...?” są niedopuszczalne. To są sytuacje na które wpływ ma tylko pytający. Poza tym są to pytania czysto życzeniowe – jeśli Pytający (nawet jeśli otrzyma na nie przepowiednię) nie podejmuje żadnych działań, to niech nie oczekuje że się ona spełni. Wróżby działają zwykle na zasadzie przyczynowo-skutkowej.
5. Prognoza ma charakter drogowskazu i daje możliwości ominięcia problemów.
6. Mam prawo odmówić spełnienia prośby o wróżbę ze względów etycznych (najczęściej jeśli chodzi o pytania dotyczące zdrowia – tym się zajmuje lekarz lub w pytaniach dotyczących aktualnie prowadzonych spraw sądowych – tym się zajmuje sędzia, adwokat) ….
7. Prośba o wróżbę jest jednoznaczna z przyjęciem postanowień regulaminu przez Pytającego i zgadza się on ze wszystkimi postanowieniami w nim zawartymi.
8. NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TWOJE ŻYCIE PO WYKORZYSTANIU WSKAZÓWEK Z TAROTA.
9. Uwaga! Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
Jestem w stanie każdemu wywróżyć przyszłość, zajmuję się też stawianiem horoskopow. Każdemu dam radę.
Poprosze tylko znak zodiaku i prawdziwą datę urodzenia, najlepiej z godziną. Imię możecie sobie darować, płeć mi wystarczy.