Dodaj do ulubionych

irlandzcy kibice

15.06.12, 18:50
W taki sposób wygrali te mistrzostwa
www.youtube.com/watch?v=f_tDp9LBpdY&feature=related
Obserwuj wątek
    • fifiriffi Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 19:44
      Sama doświadczyłam ich dopingu dla drużyny i ich zachowania.Są zaje...ciwink fajni,zabawni,śmieszni i w ogóle sami najsmile tongue_out

Za to chorwaci to chamy i gbury...uncertain

Reszta to mniejszość i nie mogę się na razie wypowiedzieć.
    • asia_i_p Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 19:47
      To prawda, wysoko postawili poprzeczkę reszcie kibiców.
    • green_shamrock Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 20:29
      ja jestem zachwycona smile uwielbiam ich , dlatego też u nich mieszkam wink
    • bablara Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:29
      Hmmm kiedy przegrywali wczoraj mecz , bylo mi wlasnie zal kibicow, ze taki doping i nie strzelili chociaz jednego gola. Ale kiedy zobaczylam dzisiaj to;
      www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Kibice-barwni-ale-strasznie-smieca-n59229.html
      To juz mi ich nie jest zal. Jak mozna do naszego neptuna szczac w bialy dzien. Normalnie bylo.
      • bablara Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:32
        Dodam jeszcze ,ze byli Hiszpanie i Wlosi to bawli sie spiewali, a takiego syfu az nie bylo.
        • grandan Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 22:14
          Wiesz, widziałam taki bajzel i na festynie w Pcimiu Dolnym i na festiwalu w Gdyni. Wychodzi na to, że polscy festynowicze / festiwalowicze to bydło. Widziałam też na festiwalu w Czechach jednego dnia podobny bajzel, a drugiego totalny ordnung. Nie wiem, co myśleć o Czechach, doprawdy...
    • grandan Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:48
      Niesamowity doping, świetni ludzie. A tu mały smaczek: tablica.pl/oferta/zatrudnie-opiekuna-dla-irlandczykow-ID1cNGt.html wink
      • antyideal Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:55
        swietne big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka