krejzimama 15.06.12, 18:50 W taki sposób wygrali te mistrzostwa www.youtube.com/watch?v=f_tDp9LBpdY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifiriffi Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 19:44 Sama doświadczyłam ich dopingu dla drużyny i ich zachowania.Są zaje...ci fajni,zabawni,śmieszni i w ogóle sami naj Za to chorwaci to chamy i gbury... Reszta to mniejszość i nie mogę się na razie wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 19:47 To prawda, wysoko postawili poprzeczkę reszcie kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
green_shamrock Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 20:29 ja jestem zachwycona uwielbiam ich , dlatego też u nich mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:29 Hmmm kiedy przegrywali wczoraj mecz , bylo mi wlasnie zal kibicow, ze taki doping i nie strzelili chociaz jednego gola. Ale kiedy zobaczylam dzisiaj to; www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Kibice-barwni-ale-strasznie-smieca-n59229.html To juz mi ich nie jest zal. Jak mozna do naszego neptuna szczac w bialy dzien. Normalnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:32 Dodam jeszcze ,ze byli Hiszpanie i Wlosi to bawli sie spiewali, a takiego syfu az nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
grandan Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 22:14 Wiesz, widziałam taki bajzel i na festynie w Pcimiu Dolnym i na festiwalu w Gdyni. Wychodzi na to, że polscy festynowicze / festiwalowicze to bydło. Widziałam też na festiwalu w Czechach jednego dnia podobny bajzel, a drugiego totalny ordnung. Nie wiem, co myśleć o Czechach, doprawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
grandan Re: irlandzcy kibice 15.06.12, 21:48 Niesamowity doping, świetni ludzie. A tu mały smaczek: tablica.pl/oferta/zatrudnie-opiekuna-dla-irlandczykow-ID1cNGt.html Odpowiedz Link Zgłoś