mnb0 04.10.12, 09:16 Co to jest tugeza? Uslyszalam w reklamie czipsow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robitussin Re: tugeza 04.10.12, 09:18 mnb0 napisała: > Co to jest tugeza? > Uslyszalam w reklamie czipsow. together? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: tugeza 04.10.12, 10:57 ivana6 napisała: > może chodzi o: > tugeza.13k.pl/ Taaa... oczywiście. Dziwne tylko, że w samej Kanadzie czegoś takiego nie znają Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: tugeza 04.10.12, 12:13 Together plus impreza zapytam mojego nastolatka jak ze szkoły wróci Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: tugeza 04.10.12, 13:47 imogen0 napisała: > Together plus impreza > zapytam mojego nastolatka jak ze szkoły wróci Mojego jednego właśnie zagadnęłam, ale spojrzał na mnie jak na debilkę. W sensie, że nie do niego z takimi idiotyzmami Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: tugeza 04.10.12, 13:54 Znam nauczycielkę angielskiego, która tak powiedziałaby together. Mówiła też m.in. I like dzem. I nie chodziło o to owocowe do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: tugeza 04.10.12, 14:01 jowita771 napisał: > Znam nauczycielkę angielskiego, która tak powiedziałaby together. > Mówiła też m.in. I like dzem. I nie chodziło o to owocowe do jedzenia. Oj ja też znałam podobną "is dis rili soł difikalt kłeszczyn for ju?" z tak ostrą wymową, że aż uszy bolały Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: tugeza 04.10.12, 20:02 tak, one są znane z tego "moja" mówiła "gudmorning ewrybady! sit dałn!" a koleżankowa nauczycielka rodem zza Buga "weeeejzyyyr" na...weather Ale tego I like dzem to nie kumam, że co? Że "them" czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: tugeza 04.10.12, 20:50 > Ale tego I like dzem to nie kumam, że co? Że "them" czy co? Yes. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: tugeza 04.10.12, 23:14 tugeza jest od together chodzi o fajne spedzanie czasu, z ludzmi a nie samemu ale nie jest to impreza ehh starzejecie się kobiety Odpowiedz Link Zgłoś