Dodaj do ulubionych

Czy na facebooku...

02.01.13, 22:46
da sie sprawdzic kto ogladal moj profil?
Obserwuj wątek
    • allatatevi1 Re: Czy na facebooku... 02.01.13, 22:59
      Ja ci odpowiem - absolutnie nikt nie oglądał.
      Ludzie, którzy mają takie schizy jak to inni się fascynują ich życiem, to najczęściej właśnie ci najmniej lubiani, najnudniejsi.
      Skoro więc zadajesz takie pytanie, to na bank pies z kulawą noga nie zajrzał na twój profil.
      • monsta7 Re: Czy na facebooku... 02.01.13, 23:06
        Pudlo kochaniutka wink ja nie mam profilu na FB nie liczac tego na wymyslone imie i nazwisko zeby podgladac znajomych wink dlatego ze nie siedze w tym z ciekawosci pytam czy ci znajomi widza ze np tola kolasinksa ogladala ich profil.Nie potrafisz konkretnie odpowiedziec na pytanie to w jakim celu sie udzielasz w temacie.
        • deelandra Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 09:35
          > Pudlo kochaniutka wink ja nie mam profilu na FB nie liczac tego na wymyslone imie
          > i nazwisko zeby podgladac znajomych wink
          to tym bardziej jesteś żenująca...

Nie potr
          > afisz konkretnie odpowiedziec na pytanie to w jakim celu sie udzielasz w temaci
          > e.
          jesteś na forum, każdy odpowiada, na co mu się żywnie podoba, i przysoli się, do czego mu się podoba, pogódź się z tym, albo zgiń
          • lady-z-gaga Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 10:41
            Odpowiadasz na:
            deelandra napisał(a):

> to tym bardziej jesteś żenująca...

Ja też mam lipny profil i w d...pie mam to, czy jestem żenujaca dla kogoś, czy nie
            Co prawda nie podglądam znajomych, ale firmy lub tzw wydarzenia publiczne. Teraz panuje taki debilny zwyczaj, że niektore infromacje zamieszczane są wyłącznie tam. Nie da się ich przeczytać, nie będąc zalogowanym. Najchętniej olałabym ofertę, ktora kierowana jest tylko do facebookowcow, ale czasem zwyczajnie zależy mi na czymś i na potrzeby takich sytuacji załozyłam profil.
            • deelandra Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 16:49
              > Co prawda nie podglądam znajomych, ale firmy lub tzw wydarzenia publiczne
              i właśnie tym się różnisz od koleżanki powyżej, więc właściwie ciebie mój post nie dotyczył
              kompletnie nie rozumiem, więc twojego nastroszenia się
              • lady-z-gaga Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 17:47
                > kompletnie nie rozumiem, więc twojego nastroszenia się

Po paru godzinach nawet ja tego nie rozumiem uncertain
                big_grin
              • robitussin Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 18:13
                deelandra napisał(a):

> > Co prawda nie podglądam znajomych, ale firmy lub tzw wydarzenia publiczne
                > i właśnie tym się różnisz od koleżanki powyżej,

A co to za różnica czy się wchodzi na dostępny profil prywatny czy firmowy?
                Czy jeśli wejdę na profil swojej znajomej jako Fruzia Pindziowata, a nie jako ja, to jakąś krzywdę jej wyrządzę czy co? Bo doprawdy nie rozumiem, co w tym żenującego. Przecież skoro nie zamknęła profilu, to liczy się z tym, że wlezie jej tam każdy, niezależnie od nazwiska i powiązań.
                • deelandra Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 20:00
                  nie rozumiesz... widzisz, ludzie, którzy jarają się życiem sąsiadów zza swoich firanek to ten sam typ, żenujący
      • sumire Re: Czy na facebooku... 02.01.13, 23:10
        tja, nic gorszego w życiu człowieczym zdarzyć się nie może niż brak popularności na portalu społecznościowym.

(a odpowiadając autorce - nie).
        • monsta7 Re: Czy na facebooku... 02.01.13, 23:17
          sumire napisała:

> (a odpowiadając autorce - nie).

Dziekuje za odpowiedz.
          • anyx27 Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 00:56
            Da się. Jest coś takiego jak "podglądacze". Ktoś mi przysłał jakiś czas temu zaproszenie do tej aplikacji, ale jak to działa, to już nie mam pojęcia.
            • redheadfreaq Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 01:19
              To złośliwe oprogramowanie, a nie funkcjonalna aplikacja. Jeżeli ktoś twierdzi, że wie, kto oglądał jego profil, to kłamie.
            • landora Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 11:53
              To nie działa, to tylko spamuje.
        • echtom Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 08:29
          > tja, nic gorszego w życiu człowieczym zdarzyć się nie może niż brak popularności na portalu społecznościowym.

A najgorsze z najgorszych to brak stypendystów Erasmusa wśród znajomych wink
          • sundry Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 09:02
            Takich z Florencji i Madrytu, bo inni to obciachwink
            • allatatevi1 Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 23:50
              Ooooo tu jesteś moje cudo...
              Wątki o teściowych Cię nie dotyczą, te o samodzielnym mieszkaniu też nie... no ale na szczęście jest ten wątek.
    • emila.dudek Re: Da się... 03.01.13, 08:56
      Postępuj wg tej instrukcji:
      demotywatory.pl/3983136
      Ja się bardzo zdziwiłam kto zagląda na mój profil wink
      • naomi19 Re: Da się... 03.01.13, 09:29
        da się, emila już napisała
      • grave_digger Re: Da się... 03.01.13, 09:30
        ta funkcja już nie działa. ale i owszem, działała.
        • morgen_stern Re: Da się... 03.01.13, 09:45
          Nie działała. Pokazywała, z kim wchodziło się w jakieś interakcje na fejsie, a nie kto zaglądał na profil.
          NIE MA TAKIEJ FUNKCJI, koniec kropka.
          • anyx27 JEST 03.01.13, 11:26
            A przynajmniej była. Pisałam niżej - podglądacze.
            • morgen_stern Re: JEST 03.01.13, 11:45
              Nie było.
      • redheadfreaq Re: Da się... 03.01.13, 09:47
        Ta opcja pokazywała osoby, z którymi najczęściej czatujesz. Wystarczyło wczytać się w kod, a nie wierzyć w głupoty z demotów...
        • naomi19 Re: Da się... 03.01.13, 09:57
          coś ty dzisiaj taka nerwowa big_grin
    • sparkley78 Re: Czy na facebooku... 03.01.13, 23:59
      widziałam, ze niektóre osoby korzystały z jakieś aplikacji - ,,kto najczęściej odwiedzał twój profil" i tam pokazywało się chyba pierwszych 10 osób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka