Dodaj do ulubionych

Matko jak ja wygladalam:-P

04.01.13, 19:43
Na fali wspomnien forumowych i nie.Kiedys popelnilam watek o tym jak sie kiedys nosilo,spodnice na spodnie,buty zelazka,wypchane ramiona.
Dotarlam do swoich zdjec sprzed x lat i zalamalam sie jakie to modowo makijazowe pomysly wtedy mialam.Oczy na pande,nie pasujacy kolor wlosow itd. masakra.Jestem ciekawa co za 10lat powiem o moim dzisiejszym stylu.
Tak sobie wspominalysmy z kolezanka,ktorej wtedy nie znalam i kurcze tez miala dzikie pomysly typu tapeta do konca twarzy w ciemym kolorze,reszta bladabig_grin to jej grzech nr jeden,moj grzech nr jeden to wlosy w kolorze blondtongue_out a wasze?
Obserwuj wątek
    • figrut Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 19:50
      Ja mam zdjęcie w turkusowych pumpach tongue_out Mam nawet takie trwałą na głowie w wieku lat 18 (postarzyła mnie o lat 10). Moja córa wyciągając z piwnicy jakieś stare ubrania zapytała, po co getry miały pod stopami gumkę.
      • edelstein Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 19:57
        Heh moj zobaczyl zdjecie i powiedzial,ze wygladalam jak na jedna noctongue_out on tez ma kompromitujace zdjecia,wiec jestesmy kwitabig_grin
    • mamaemmy Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 19:55
      hmm..oglądalismy ostatnio moje zdjęcia z LO i mój mąz stwierdził,że nic dziwnego,że tylu sie facetów we mnie kochało(mam na dowód zdjęcia absztyfikantów,listy i bizuterie wink )
      Cóz..wyglądałam dobrze-tak jak dzis z ta róznica,że miałam o połowę wlosów więcej i mialam je naturalnie kręcone(dzis prostuje na maksa)
      Ale buty żelazka tez nosiłam-moja mama mówiła na to kopytka wink,kupione w Zebrze na Florianskiej za jakąś mega kwotę ..były świetne smile
      Marynarek z wypchanymi ramionami-nigdy nie wkladalam,bo wyglądalam w nich nieproporcjonalnie a sztukę makijazu znałam od podstawówki-to było moje hobby od zawsze-nie bez powodu mój zawód wink
      za to możemy sie posmiać z moich zdjęć w sportowych ciuchach-tu rzeczywiscie byla MASAKRAbig_grin
      • edelstein Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:05
        Sztuke makijazu to i ja znalam,ale mialam okres zafascynowania boolywood,czarna krecha wkacikach oczu wewnetrznych plus blond wlosy.Straszylam na calegobig_grin
        • mamaemmy Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:10
          smile
          Ja tylko pamietam moją trwałą..rano wyglądałam okropnie(siano) ale po piance-i godzinie przed lustrem-super wink
          • edelstein Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:23
            Nigdy nie mialam trwalej,ale sa to jak wyskubywalam sobie brwi,matko bosko.Z przodu gaszcz i po cm kreseczka.Mialam lustra kurdebig_grin szczescie moje,ze po tych zabiegach upiekszajacych odrosly,kolezance nie odroslytongue_out pamietam tez jak podwijalam zwykle dzinsy piecdziesiat tazy,by kozaki,pierwsze kozaki na obcasie,bylo widac.W luceum nosilam szpony pomalowane na czerwono,masakra.
            • mamaemmy Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:30
              edelstein napisała:

wyskubywalam sobie brwi,matko bosko.Z pr
              > zodu gaszcz i po cm kreseczka.Mialam lustra kurdebig_grin szczescie moje,ze po tych
              > zabiegach upiekszajacych odrosly,kolezance nie odroslytongue_out

jak zaczynałam naukę w studium kosmetycznym to 99% z nas miało takie własnie cieniuteńkie kreseczki..kosmetyczka ktora nas prowadziła-była załamała-kazala zapuszczac -opowiadała jak wlasnie jej kolezance nie odrosly.
              Nam odrosly-każdej.ale nauka zostala wink
              Pod koniec studium-kazda miała brwi regularne,naturalne,ale pięknie wydepilowane wink
              • edelstein Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:44
                Pewnie pieknie wygladalyscie zapuszczajacwinkni w piatke,ni w dziesiatkebig_grinmojej sis do polowy odrosly.Masakra.Kiedys poprosilam tez o grzywke 2cm.,na modelce super wygladalo,na mnie jakby dorwala sie czterolatka z nozyczkami.Zamilowanie do mocnego makijazu mi zostalo,ale robie tylko idac na imprezy,a nie 24na dobetongue_out dark quenn o 8rano,porazka to byla,a chlopy sie kochaly i tak.Im to chyba wszystko jedno co baba ma na twarzytongue_out
              • dziennik-niecodziennik Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:45
                dziewczyny, a napiszcie w jakich latach mniej więcej chodziłyście do liceum smile byłoby łatwiej "porównac" te grzechy. u nas np w klasie w liceum chyba nikt sobie brwi nie regulował.
                • dziennik-niecodziennik Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:51
                  ja tak w połowie lat 90 wink
                  • mamaemmy Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 11:17
                    ja też -połowa lat 90-tych (jestem 79 rocznik )
      • ally Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 21:26
        > Cóz..wyglądałam dobrze-tak jak dzis z ta róznica,że miałam o połowę wlosów wi
        > ęcej i mialam je naturalnie kręcone(dzis prostuje na maksa)

I to od prostowania połowa wypadła? Nie strasz wink
    • thegimel Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:10
      Żelazka miałam w liceum. Potem mi przeszło.
      Ale mam gdzieś zdjęcia z fryzurą jak Geri Halliwell - z tym, że ona miała rude włosy z blond grzywką, a ja miałam na odwrót. Piękne to było. big_grin
    • figrut Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:12
      Aaa, pamiętam też, jak dziewczyny w internacie z opalonymi fluidem twarzami, białą szyją i białymi okolicami płatków uszu. Śmiesznie to wyglądało, ale dzięki temu nauczyłam się nakładać fluid na wszystkich widocznych miejscach. Miałam też hit - czerwone trampki z ortalionu w których przetrwałam zimę, bo mama dając mi kasę na buty zimowe wściekła się, kiedy kupiłam za nie chińskie trampki i powiedziała, że będę chodzić w rozdeptanych, zeszłorocznych kozakach. Posiadałam też kurtkę w kwiatki, kwiecistą łąkę dosłownie.
      • thegimel Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:15
        He, he. Pamiętam jeszcze mój fioletowy etap. Miałam wszystko fioletowe. Spodnie, bluzki, skarpety (jedynie o buty było ciężko). Do tego śliczna kurteczka też fioletowa. Efekt musiał być ciekawy.
        • jak_matrioszka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:28
          Ja mialam tez fioletowe buty (kozaki sniegowce) i fioletowy zegarek big_grin
          • mama-tyma Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:04
            u to jestem mocno passe, nadal mam połowę ubrań w fiolecie i sławnie na tą zimę nabyłam fioletowy płaszcz hihi
            • thegimel Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 09:22
              Ale tu nie chodzi o to, że fiolet be, tylko ja chodziłam cała ubrana na fioletowo, z akcesoriami włącznie.
      • antyideal Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:18
        Heh tez sie podziwiam za przetrwanie ktorejs zimy w tzw.welurach (buty),
        inna nazwa - szczurki wink
    • stuletnia_stokrotka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:19
      na koniec podstawówki wszystkie robiłyśmy sobie trwałą-tzw. barana big_grin ja takoż,wyglądałam..tragicznie to mało powiedziane.
      a kiedy miałam 14-15 lat moi rodzice jeździli na tzw. handel do Turcji skąd przywozili najmodniejsze-czyt. najbardziej obciachowe ciuchy.jak się dziś oglądam na zdjęciach w tych łaszkach to z trudem na siebie patrzę
    • elle_hivernale Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:24
      Miałam etap gotyckich ciuchów, czarnych włosów i śliwkowej szminki, co przy mojej ciemnej karnacji dawało efekt bułgarskiej ekhm damy do towarzystwa. Potem była faza na dzieci kwiaty i w tamtej stylistyce wyglądałam świetnie, nie wstydzę się zdjęć. Ostatecznie na początku studiów przeszłam etap "preppy look" i wyglądałam strasznie, po prostu strasznie. Potem wyszłam na ludzi smile
    • dziennik-niecodziennik Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:42
      moim grzechem nr 1 była trwała, ktorą sobie strzeliłam w 1 klasie liceum i juz nigdy wiecej big_grin makijażowym grzechem bylo upodobanie do niebieskiego tuszu do rzęs - wystarczyłby granatowy, niebieski był przesadą big_grin ale pamietam ze mialam jedną tubkę tylko, wiec długo tak nie pogrzeszyłam.
      poza tym cóż - te parenaście lat temu nie bylo specjalnie w co sie ubierac. ot, to człowiek nosił co mu w ręce wpadło. na zdjęciach z liceum wyglądam fatalnie, obecnie nie ubrałabym się tak za skarby świata nawet na bal przebierańców, ale jak tak popatrzec - to mało ktora tam lepiej wyglądała.
      • imasumak A ja uwielbiam tusze do rzęs w jaśniejszych 09.01.13, 14:25
        kolorach - używam w w kolorze fuksji, fioletowym i niebieskim, kiedyś miałam nawet żółty. Oczywiście nie jest to makijaż codzienny i do takich tuszy musi być odpowiednia gama cieni i perfekcyjny położony podkład, ale efekt jest świetny smile.
        Na co dzień używam tuszu grafitowego. smile
    • redheadfreaq Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:45
      W podstawówce wyglądałam jak zaniedbane dziecko wojny i okopów - ciuchy z drugiej ręki, bez sensu, bez gustu... nie byliśmy biedni, ale nikt nie przykładał do tego wagi, byłam obiektem okrutnych drwin.

W liceum, w bodajże 2 klasie zrobiłam sobie "pasemka" - w akcie rozpaczy fryzjerka matki (załamanej moim wyglądem) ufarbowała mnie na rudo - i tak mi do dziś zostało.
    • estelka1 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 20:59
      Jako 30-latka byłam jednym wielkim grzechem big_grin No masakra jakaś. Teraz, czyli po 10 latach, wyglądam lepiej i ... młodziej. Chyba jakiś kryzys wieku średniego miałam, czy coś
      • tezee Re: Matko jak ja wygladalam:-P 04.01.13, 21:08
        Najgorsze co popelnilam to wlosy w kolorze granatowa czern do bladej cery , koszmar mlodosci...wogole co to za kolory jakies fioletowe czernie , niebieskie czernie ?sztucznosc masakra
    • kamelia04.08.2007 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 00:10
      z 10-15 lat temu chciało mi sie poeksperymentowac z kolorem włosów. Kupiłam sobie szampony koloryzujace zmywalne i sie pokolorowałam na granatowa czerń, jeszcze był kolor burgunda, czy buraczka, jeszcze jakies oberzyny. W zadnym z kolorów nie wygladałam dobrze, po miesiącu sie toto zmyło i był spokój. Gdybym nie spróbowała, to bym nie wiedziała. Od wielu lat nie farbuje włosów, najlepiej mi w naturalnym.

Z makijazem miałam duzo fajnych eksperymentów, ale nigdy nie robiłam czarnych krech wokól oczu, bo po pierwsze było mi nie do twarzy, po drugie taki maikijaz uwazam za wulgarny, raczej były to zabawy kolorem cieni, makijazu dymnego nie próbowałam.
      Podkład zawsze był dobrany do (bladej) karnacji, nigdy za ciemny. Powód, jak wyżej.

Do ciekawych - w sensie in plus - zabaw zaliczam eksperymenty z kolorem oczu. Fajnie byoo miec dzisiaj niebieskie, jutro zielone, a za tydzień brazowe. Do tego eksperymenty z cieniami do oczu, ach fantazja nie znała granic.
      • loganmylove Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:22
        Hmm do liceum chodziłam pod koniec lat osiemdziesiątych więc było niezłe..bida z nedza cud jak sie upolowalo cos na skrze albo w rembertowiesmile ze swoich zdjęć sie śmieje-tragedia...włosy na mokra wloszke błękit na oczach i różowa szminkasmile i tureckie dżinsy rurki z kokardkami..
    • moofka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:18
      przelom podstawowki i liceum to troche dziwnie
      malowalam piekny ciemny blond henna i moj polonista spiewal mi brzydula i rudzielec - i widze ze to znowu modne jest nawet na forum big_grin
      mama jedno zdjecie z grzywka alfa, ale szybko przeszlo
      nie depilowalam brwi na cienko, paznokcie nosilam takie jak dzis - sredniej dlugosci z ciemnym lakierem
      raczej nie obciach
      malowalam sie po ludzku - uwielbialam eyeliner i to w sumie bylo jedyne co widac na oczach
      lubilam za to kolorowa duza bizuterie i ogromne swetry
      robilam korale z modeliny, szczegolnie obrzydliwy byl indianski naszyjnik z kurzych szyjek
      suszylam je i czyscilam przez miesiac starannie i koleżwiom sie podobał big_grin
      bylam bardzo szczupla i mialam chude nogi
      uwielbialam duze buty w rodzaju martensow, fantazyjne rajstopy i bardzo krotkie kiecki w literke A
      legginsy mialam takie jak teraz, no moze w hawajskie kwiatki to juz bym nie zalozyla
      • lejdi111 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:22
        nosiłam korale z kawy i agrafki w uszach
        • imasumak Re: Matko jak ja wygladalam:-P 09.01.13, 14:32
          lejdi111 napisała:

agrafki w uszach

big_grin
      • moofka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:22
        w tym czasie bylam namietna cztelniczka filipinki i tam uczylam sie i pielegnowania urody i w duzej mierze tzw stylu i mody
        mysle ze w duzej mierze to mnie uchronilo przed jakimis ogromnymi wtopami
        na swoje stare zdjecia patrze raczej z przyjemnoscia, chociaz do ikony stylu mi daleko big_grin
        chociaz czasy byly przasne i trudno bylo kupic naprawde fajne rzeczy duzo sie przerabialo, robilo samemu, polowalo sie w lumpeksach, ktore dopiero zaczynaly sie pojawiac
    • lejdi111 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:21
      Pamiętam jak moja kuzynka blondynka używała samoopalacza. Jej jasne brwi robiły się wtedy pomarańczowe i tak śmigała big_grin
    • morgen_stern Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 08:34
      Miałam włosy na Roberta Smitha, włosy w poziome niebieskie pasy a la szop pracz, włosy rude, blond (wyjątkowo mi nie pasuje), czarne i krótki epizod z trwałą na baranka (koszmar).
      Do włosów na the Cure oczywiście poszarpane dżinsy i długie czarne swetry, byłam taaaaka mroczna! Przechodziłam tak prawie całe liceum.
      • aneta-skarpeta Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 10:37
        w liceum mialam dosc długi epizod z noszeniem dlugich spódnic rozkloszowanych, a na to wielkich, długich swetrów

uważama, że mnie to wyszczuplawink
    • guderianka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 09:23
      wink Jako nastolatka punkowałam
      Stylowi grungowemu pozostałam wierna
      Jak nosiłam martnesy tak noszę, nadal kocham dżinsy, bluzy z kapturami i swetry wink W wieku20+ zlapałam fazę na style indiańsko-orientalne (frędzle, bransolety,wisiory,kolczyki, tuniki itp) i to tez mi zostało wink
      Ergo-nie mam czego sie wstydzić wink
      Przynajmniej od wieku 16 + do teraz wink
    • carmensitas Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 09:39
      A ja chyba byłam nudna.
      Jak patrzę na stare zdjęcia, to bez problemu to, co kiedyś, założyłabym teraz. Wytwory mody nigdy mnie nie interesowały, bo nosiło je pół ulicy. Oczywiście - niektóre buty teraz wyglądałyby słabo, ale... ale nadal je trzymam na powrót tej mody smile Mam w szafie piękne włoskie buty, które kupiłam jakieś 16 lat temu. I nie jestem w stanie się ich pozbyć.

Eksperymenty z włosami miałam, ale też raczej takie, które mogłabym powtórzyć teraz, czyli nigdy kruczoczarne czy koszmarny blond. Raczej wszelkie rudości, w których nadal mi nieźle.

Makijaż prawie taki sam jak teraz. Tzn. czasem mocniejszy, ale teraz ten mocny robię podobnie. Nie miałam problemów z nakładaniem fluidu, bo dopiero od 2 lat się tym interesuję. Miałam łatwą cerę i byłam leniwa.

Krój spodni klasyczny. Jak jadę latem do rodziców, to czasem zakładam spodnie z liceum (lata 90-te), gdy idę popracować w ogrodzie. I nie widzę olbrzymiej różnicy. Tyle, że moja figura się przemieściła wink
      I najważniejsze - sukienka studniówkowa nadal wisi u mnie w szafie. Studniówkę miałam 14 lat temu. Byłam wtedy dużo szczuplejsza, ale jak czasem zrzucam kilka kg i ją przymierzam, to uznaję, że spokojnie mogłabym znowu w niej pójść. Miałam wtedy okres miłości do klasycznych sukienek z dekoltem w łódkę. Krawcowa uszyła ją według mojego projektu smile

Czyli wieje nudą pewnie.
    • aneta-skarpeta Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 10:36
      -jasny blond
      - za cienkie brwi
      - czarne włosy
      - mega dzwony
      - buty z czubkiem
      -ubierałam się nawet na starą babę- koszmar
      - nosiłam w czasach ala punkowyc spodnie co wygladały jak rozciagnięte męskie kalesony i uwazałam ze są zajebiste
      - za ciemna, trupia szminka
      - elastyczne, czarne kozaki na szpilce
    • inguszetia_2006 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 10:51
      Witam,
      No ja wyglądałam dobrze, tylko że zostało mi upodobanie do koloru czarnego;-P
      Żeby wyzwolić się od tego koloru potrzebowałam wielu lat, a i teraz jak idę do sklepu to najpierw lecę po czarne. Włosów nie farbowałam, bo mama mi nie pozwalała, a ja się słuchałam rodziców w pewnych kwestiach. Malować się nie malowałam jakoś szkaradnie,no chyba że na koncerty, ale to się nie liczy, bo to były wyjatkowe okazje. Wtedy tak, oj tak, ciemne oczy,bardzo czarne i szminka w jakimś kolorze okrutnym i szpachla na twarz blada.
      Piękne czasy, łza ścieka na klawiaturę, wzruszenia łza.
      Pzdr.
      Ing
    • anias29 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 12:32
      Mam styl raczej klasyczny, nie lubię tzw. nowinek, więc mniej więcej od dwudziestu lat (czyli odkąd jestem dorosła) nie miałam na sobie chyba niczego, czego nie założyłabym i teraz.
      Za to wcześniej (przełom lat 80/90) masakra! Olbrzymie swetrzyska i za duże flanelowe koszule oraz grzech nr 1: fryzura na Farrah Fawset, z tym że to nie była trwała (nigdy nie miałam), tylko moje naturalne odpowiednio wycieniowane. Horrortongue_out
    • josef_to_ja Nikt nie przebije mnie z czasów ogólniaka. 05.01.13, 13:36
      Pryszcz na pryszczu, włosy na żel, jakiś pseudo-modny styl ubierania.
      • aleks2539 Re: Nikt nie przebije mnie z czasów ogólniaka. 05.01.13, 18:15
        o mój Boże... czytając Wasze wypowiedzi chyba powinnam się wziąć za siebie big_grin Mam czerwone paznokcie, mocno tuszuję rzęsy, podkreślam oczy i mam włosy w kolorze granatowej czerni big_grin
        Ale... dobrze mi w tym. I naprawdę dobrze się w tych kolorach czuję. W swoim życiu przerobiłam śliwki, fiolety, czerwienie, kasztany, mahonie ale... źle mi w ciepłych kolorach. Przerobiłam klasyczne fryzury, boby, włosy do ramion ale.. najlepiej mi w asymetrycznych i wygolonych po części włosach. Jak kiedyś przyszłam do pracy z paznokciami pomalowanymi jakimiś pastelowymi lakierami koledzy pytali się co mi się stało big_grin A jak ostatnio zamiast szpilek (było ślisko) ubrałam do pracy buty na koturnie to sprzedawczyni w sklepie powiedziała, że po prostu one do mnie nie pasują.
        Najgorsze jest to, że pierwsze siwe włosy się pojawiły a na wygolonych farbowanych ciemnych włosach - dobrze, że tylko jeden czy dwa na miesiąc wychodzą wink
        Na swoją obronę dodam, że nigdy nie miałam brwi kreseczek big_grin
    • myaka Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 18:19
      A ja chyba nigdy nie wygladalam tak, by teraz dziwic sie, ze moglam tak wygladac.
      Owszem w czasach LO np. kochalam dzwony, wzciagniete swetry, martensy - ale jak patrze na zdjecia - to zle mi w tym nie bylo. I zupelnie sie tego nie wstydze.
      Wlosy zazwyczaj mialam krotkie wiec wielkich kombinacji nie bylo. Dopiero pod koniec studiow pofarbowalam je na ciemny braz (jestem blondynka). Ale tego tez nie zaluje, choc raczej juz tego nie powtorze smile
    • solaris31 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 05.01.13, 18:41
      w czasach liceum / lata 90/, przez 3 lata chodziłam ubrana wyłącznie na czarno. miałam ukochaną czarną spódnicę z jakiegoś paskudnego dzisiaj dla mnie elastycznego materiału i nosiłam ją wiecznie, na zmianę z druga identyczną. do tego czarna szmata we włosach albo na czole wink i glany oczywiście , prawie niezależnie od pory roku wink

nigdy nie malowałam się ostro, nie robiłam trwałej, ale ten czarny kolor i uwielbienie dla niego pozostały mi do dziś smile tyle, że dzisiaj optycznie się wyszczuplam smile
      • thaures Re: Matko jak ja wygladalam:-P 09.01.13, 13:44
        Ja tęż się nigdy przesadnie nie malowałam, wiec to mnie aż tak nie przeraża na zdjęciach. Ale zdecydowanie moja fryzura na starą babcie- jakaś masakra.... Włosów nigdy nie farbowałam. Część ubrań założyłabym i dziś, część jest nie do przyjęcia, ale taka była moda.. Zdecydowanie noszę się dziś bardziej młodzieżowo niż kiedyś.
        Natomiast mąż kiedyś oglądał zdjęcia z pierwszych lat jego pracy ( jest nauczycielem- dorwał gdzieś kronikę) - wrócił załamany. Zobaczył się z walizką ( mamy teraz w takiej sztućce, he,he), z grzywką i jakieś za dużej marynarce. Przeżył chyba szok, bo cały wieczór o tym mówił... A zwłaszcza o tej walizce, w której , wg niego, mógł nosić tylko długopis...
      • redheadfreaq Re: Matko jak ja wygladalam:-P 09.01.13, 13:58
        Glany to i ja mam - pełnią rolę obuwia galowego na wyjątkowe okazje w rodzaju koncertu Slayera big_grin

Po ostatnim Woodstocku ich stan budzi moje szczere zmartwienie - składają się już głównie z dziur, otoczonych luźno latającymi kawałkami. A następnych już raczej nie kupię...
    • tosterowa Re: Matko jak ja wygladalam:-P 09.01.13, 14:05
      Najgorszy koszmar to rozjaśniane włosy, robiłam to przez całe liceum, nie wiem zupełnie dlaczego, platynowy blond nigdy do mnie nie pasował i wyglądałam w nim również jak ostatnia maszkara.
    • imasumak Nigdy nie podążałam niewolniczo za modą, 09.01.13, 14:28
      wiec nie mam zdjęć, których musiałabym się wstydzić wink
    • aandzia43 Re: Matko jak ja wygladalam:-P 09.01.13, 14:37
      Jes
      > tem ciekawa co za 10lat powiem o moim dzisiejszym stylu.

Będą tak dużą dziewczynką nie wypada popełniać grzechów typu: nie pasujący do ogólnej kolorystyki kolor włosów czy szpecący makijaż. Więc jeśli za 10 lat przyjdzie ci oglądać obecne zdjęcia mam nadzieję, że większych zastrzeżeń mieć nie będziesz wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka