Dodaj do ulubionych

Badania,hpv......

17.02.13, 20:30
Witam smile Mam do zrobienia PRG,PRL,CA 125. Byłam dziś na wizycie i lekarz zdiagnozował hpv do tego mięśniaki.Mam też hiperprolaktynemię(co wiedziałam wcześniej). Boże ja się załamię... Jaki koszt mniej więcej jest tych badań? Zrobił usg i mam duży lewy jajnik i spore ciałko żółte.Dał pod zdjęciem znak zapytania bo może to być ciąża. Normalnie masakra.Lekarz naprawdę rewelacyjny.Dobrze zrobiłam zmieniając bo teraz zauważyłam jakim konowałem był wcześniejszy.
Obserwuj wątek
    • demonii.larua Re: Badania,hpv...... 17.02.13, 20:34
      W niedzielu? big_grin
      Powinnaś zmieścić się w stówie, zależy od labu. A NFZ nie refunduje takich badań jeśli lekarz da skierowanie?
      • hanec-zka26 Re: Badania,hpv...... 17.02.13, 21:24
        Z tego wszystkiego dni mi się pomieszały.Oczywiście byłam wczoraj big_grin
    • drosetka Re: Badania,hpv...... 17.02.13, 23:36
      uuu wspołczuję, sporo tego, jaki typ hpv? ale spokojnie jak lekarz dobry to pomoże i wyprowadzi cie na prostą, też sie zmagałam swego czasu z hpv wysokoonkogennym, cholerstwo. Muszę teraz ponownie zrobic badania, ale rok temu byłam "czysta"smilepowodzenia
      • hanec-zka26 Re: Badania,hpv...... 18.02.13, 08:45
        Wiesz nie wiem jeszcze co i jak.Dzisiaj jadę zrobić te badania.We czwartek idę na na następną wizytę będzie mi pobierał wycinki żeby sprawdzić jaki stadium.Ale nie jest dobrze. Mówił,że to jest duże i raczej będziemy wycinać.Dobrze wiedzieć że ktoś cało z tego wyszedł smile Jak mi pokazywał te plakaty ze stopniami to mi się słabo zrobiło.
      • majhan Re: Badania,hpv...... 17.05.13, 12:52
        Cześć,
        Właśnie dowiedziałam się, że mam CIN2 i CIN3 w wyniku hpv. Lekarka powiedziała, że nie ma sensu robić testu na hpv przed zabiegiem (żeby potem sprawdzić, czy wirus przetrwał zabieg), bo i tak się tego wirusa nie pozbędę.. Załamałam się do chwili, gdy przeczytałam Twój wpis!
        Napisz, jak udało Ci się pozbyć wirusa??

Pozdrawiam,
        Hania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka