11.03.13, 23:24
własnie PPD (Perfekcyjna Pani Domu) nakrzyczała na jakąś biedną kobietę że "nie ma prawa mieć dość sprzątania po swoich dzieciach". No nie wiem... dlaczego ma nie mieć dość?? przecież może mieć dość i jednocześnie sprzatac. co maja subiektywne odczucia do wykonywania obowiazkow???
Obserwuj wątek
    • thegimel Re: PPD 11.03.13, 23:34
      No cóż, moja opinia jest wciąż ta sama - trzeba być idiotką żeby się do tego programu zgłosić.
      • jak_matrioszka Re: PPD 11.03.13, 23:39
        Moze dobrze placa?
        Ja bym sie nie nadawala z jednego powodu: nijak nie potrafie sie dostosowac do czyichs rozkazow na terenie wlasnego domu.
        • thegimel Re: PPD 11.03.13, 23:43
          Jak dla mnie- musieliby NAPRAWDĘ dobrze płacić.
      • wielkafuria Re: PPD 12.03.13, 08:12
        nie zrozumiałaś. mnie nie chodzi o program, to temat na osobna dyskusję, nie oglądam tego, ale że za daleko miałam do pilota a COŚ robiłam to leciało w tle.

mnie chodziło o podejscie i o to ze kobieta kobiecie (sama jest matka) z takim tekstem wyjezdza.

pomijajac syf u tej konkretnej sosoby to nie widze nic przyjemnego w sprzataniu zabawek dziecka czy bałaganu po nim. Poki nie umie sam odłozyc swojej zabawki to ok, ale dzieci moich kolezanek robia taki sajgon ze mozna zemdlec przed sprzataniem tego, a matka zammiast dzieci nauczyc porzadku to zapiernicza po nich.
        Sprzatac trzeba ale lubic tego niekoniecznie juz.
        takie jest moje zdanie.
        • thegimel Re: PPD 12.03.13, 08:33
          Po tekście pani Rozenek na temat feministek już mnie nic nie zdziwi. A mój odbiór tej pani mocno wpływa na odbiór programu - debilny i mega wkurzający.
    • blond_suflerka Re: PPD 11.03.13, 23:42
      No jak chce być perfekcyjna to nie może mieć dośćtongue_out
      Ja tego programu nie mogę nawet jako komedii oglądać. Próbowalam dziś i się nie dało. Czy ten mąż, który nic nie robił zaczął w końcu sprzątać?
    • kkalipso Re: PPD 12.03.13, 00:42
      wielkafuria napisał(a):

> własnie PPD (Perfekcyjna Pani Domu) nakrzyczała na jakąś biedną kobietę że "nie
      > ma prawa mieć dość sprzątania po swoich dzieciach".

Chyba miała rację bo nie mówimy tu o niepozbieranych zabawkach ale o SYFIE ,że szok.W przedostatnim odcinku pewna pani jak podniosła z wanienki dziecka matę antypoślizgową, to mało nie wymiotowałam jak zobaczyłam co się pod nią znajdowało"grzyby rosły".Może maleństwo samo powinno wanienkę myć po kąpieli?

No nie wiem... dlaczego ma
      > nie mieć dość?? przecież może mieć dość i jednocześnie sprzatac.

Nie wiem czego mają dość ,przecież nic nie sprzątają , tak zapuszczone domy omijam z daleka,brzydzę się nawet wody napić.
      Oglądam ten program tylko ze względu na prowadzącą ,popatrzeć jak jest ubrana bo uwielbiam jej styl.
      • roodolff Re: PPD 12.03.13, 08:20
        Jakaś koszmarna bzdura - oczywiście, że każdy ma prawo czuć, że ma dość czegokolwiek i nic nikomu do tego.
    • ziarenko-piasku Re: PPD 12.03.13, 08:19
      Pani Domu - może miec dość, Perfekcyjna Pani Domu zas...już nie tongue_out
    • wuika Re: PPD 12.03.13, 08:35
      Pewnie nie tylko ma być czysto, co kobieta ma być szczęśliwa, że do tego porządku doprowadza.
      Ja bym się tam nie obraziła, gdyby sprzątało się samo. Nie mam nic przeciwko porządkowi. Ale ciężka k...ca mnie trafia, jak jest wieczór, już już już mam prawie wolne, bo to 22, a tu jeszcze coś. I jeszcze coś. I jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka