japanunieprzerywalempanieposle 25.03.13, 02:02 macie? moge byc z calego swiata www.youtube.com/watch?vrxPmaTFZf0&list=RD02MgBGkCwL4_o mnie miazdza lowcy.b . jak tylko ich widze to mi smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhaenyra Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 07:52 numer jeden to zawsze Carlin potem kabaret potem i hrabi limo ani mru mru Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 07:53 www.youtube.com/watch?v=3HJry-jPAog Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 08:30 Neonówka, ani mru mru- ten nieumny brat samą twarzą mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 09:35 Dawny Potem teraz Hrabi, szczególnie Kołaczkowska i szczegolnie na żywo. Ogromnie charyzmatyczni ludzie, mozna płakac ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 09:39 Poniedzielski, kabaret Młodych Panów i neo-nówka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 09:57 Hrabi. Kilka tygodni temu Kołaczkowska w trakcie spektaklu siedziała mojemu chłopu na kolanach No na nią to nawet nie mogłam się gniewać Z zagranicznych - Pablo Francisco. Uwielbiam jak naśladuje Dona LaFontaine. Odpowiedz Link Zgłoś
monic.a Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 10:27 oczywiście Hrabi, w szczególności "dzióbaska" Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 11:32 Hrabi, Limo, Neonówka, paranienormalni, ani mru-mru. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 11:59 Kabaret Młodych Panów - uwielbiam. Poza tym lubię Kabaret Smile, Ireneusza Krosny i wszystko co zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 12:06 z przyjemnością oglądam cotygodniowe posiedzenie rządu - ale zabijcie mnie, nie wiem, co to za kabaret? ostatnio nie oglądam regularnie, ale jak trafię, to zawsze czekam na tę końcówkę i z takich bardziej prymitywnych to baśka z klatki b, czy jakoś tak, wrzucam czasem na jutuba. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 12:13 "Łowcy B", "Mumio", "Hrabi" Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 12:13 Aha, jeszcze grupa Rafała Kmity. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 12:53 Zawsze lubiłam Otto. Bardzo mi odpowiada dowcip oparty na słowotwórstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 13:29 Andrus, Poniedzielski, Mumio, Potem, stary polski kabaret z powtorki z rozrywki, 60 min na godzine, etc www.youtube.com/watch?vH9NyPpfKbQ Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 13:36 Z polskich większość . Z zagramanicznych podobaja mi się wstawki w show Jimmy'ego Kimmel'a np www.youtube.com/watch?v=MyGJXLxtVEo Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 13:58 Na wieki wieków Potem. Kocham i uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 14:33 kabaret moralnego pokoju i hrabi jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: ulubione kabarety, komicy 25.03.13, 16:36 Elita (na Elicie, Studiu 202 sie wychowalam, jedno z wczesniejszych wspomnien z dziecinstwa to piosenka tytulowa programu 60 Minut Na Godzine- kto pamieta? Do melodii z uwertury do Cyrulika Sewilskiego); Andrus, Ireneusz Krosny, Poniedzielski, Potem. I oczywscie filharmonia polowa Grupa Mocarta. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Piotr zyła. 25.03.13, 17:34 1. Ulubiony kabaret: Nowaki. 2. Inne kabarety: Neonówka, Smile 3. ulubiony skecz: Piotr Żyła dziekibogu.tvp.pl/wideo/polecane/kabaret-mlodych-panow-skoki-narciarskie-10499864/ Spadkobiercy też mi przypadli do gustu: Andrus, zaje... Joanna Kołaczkowska,Wojciech Tremiszewski. Jest jeszcze jeden który mi się podoba, występuje solo, ma super skecze ale nie mogę zapamiętać jego imienia i nazwiska. brał udział w programie " dzięki bogu juz weekend" - odcinek, w którym gospodarzem był kabaret limo. Potem w " tylko dla dorosłych" miał " solówke" przed Gizą. Odpowiedz Link Zgłoś