nolus
12.05.13, 22:02
Mam takie pytanie do forumek ze sporym doświadczeniem damsko-męskim,które umieją ocenić pewne kwestie mając odpowiednie porównanie i dystans. Jaki stosunek mieli/mają Wasi faceci do wyjść-imprez ze znajomymi/koleżankami? Napisałam "mieli",bo może nie macie potrzeby prowadzenia takiego życia towarzyskiego, mając męża i dzieci.Po prostu zależy mi na zdaniu kobiet, które już tego doświadczyły. No bo jak ocenić faceta,który niechętnie odnosi się do Waszych wyjść na imprezę np.? Nie mam na myśli nałogowego imprezowania,ale czasem mam wrażenie, że jak dziewczyna/kobieta ma ochotę w któryś piątek wyjść wieczorem z koleżankami do klubu(nie rezygnując tym samym z czasu spędzonego z misiem),to dla wielu facetów jest powodem do kłótni czy wręcz zapaleniem się lampki alarmowej? Sama nie wiem,jak to ocenić.Miałyście takich facetów,którzy krzywo patrzyli na wasze imprezowe wyjścia i czynili wam z tego tytułu wyrzuty,obrażali się i stroili fochy? Ja nie wiem czy oni w większości tak mają i impreza negatywnie im się kojarzy,czy to kwestia osobnicza,gdzie ujawnia się zaborczość konkretnego pana? Czy naprawdę istnieje po prostu frakcja facetów wyznających zasadę, że "babę to najlepiej w domu trzymać"? Bo ja nie wiem...