rhaenyra 27.07.13, 21:35 zeby bylo malo ludzi i duzo sniegu najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanrio Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:45 Alina, Epoka Lodowcowa, masz kilka części do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:49 alina ??? a epoke lodowcowa juz widzialm Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:53 no co taka zdziwiona, czarnaalineczko? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:55 no wlasnie alineczka i to czarna a nie alina Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:51 Co gorąco ,ci? Obejrzyj sobie 9niestety nie ochłodzi) : www.youtube.com/watch?v=SHMiolU_SIs Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:53 dowolny film przyrodniczy o zyciu pingwinow Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 27.07.13, 21:56 nie chce o pingwinach maja byc ludzie tylko malo cos w stylu far north albo the snow walker Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:31 ale na filmie przyrodniczym o pingwinach BEDZIE duuuuzo sniegu i malo ludzi phi! Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:02 > zeby bylo malo ludzi i duzo sniegu najlepiej "Przerwanie" Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:08 www.filmweb.pl/film/Zlodowacenie-2011-603991 Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:11 no lubie szmiry ale bez przesady zreszta juz widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:16 sory, nic innego z lodem nie znaju Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:20 o niee ogladalam z nim film o tych dzieciakach co nie czuly bolu nigdy wiecej nie chce go ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:35 wiesz, ten o Czarnobylu, co Ci wczoraj pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:40 No to tylko może być INTO THE WILD, oglądany przeze mnie wielokrotnie. A teraz właśnie obejrzałam LOT, dobry, oj dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: poleccie jakis film 27.07.13, 22:49 Essential killing? Mnie nie zachwycił, ale wieje chłodem Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: poleccie jakis film 28.07.13, 09:12 Śniegu pod dostatkiem, nawet matka karmiąca na śniegu się znajdzie. Film mocny, ale żeby zachwycający? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: poleccie jakis film 28.07.13, 15:40 O, ja właśnie też obejrzałam Into the wild i miałam założyć wątek o tym, jak ludzie robią bohatera i guru duchowe z chłopaka, który kompletnie nieprzygotowany polazł na Alaskę i zginął bardzo głupią śmiercią (z głodu!) w miejscu, gdzie wystarczyło rozpalić ogień, by wezwać pomoc. W dodatku prawdopodobnie miał schizofrenię lub inną chorobę psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: poleccie jakis film 28.07.13, 16:17 Jakąś depresję chyba bardziej, jak dla mnie to biedne dziecko wiecznie nieobecnych, kłócących się rodziców, którzy nie dbali o syna tak, jak powinni. Śmierć głupia, ale sam wybrał, mógł przecież w każdej chwili wrócić do tego zakłamanego świata. I jestem rozkochana w muzyce z tego filmu, Eddie Vedder obłędnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: poleccie jakis film 28.07.13, 17:47 No właśnie chciał wrócić, ale zobaczył wezbraną rzekę, wrócił do autobusu i umarł. Tymczasem niedaleko była przeprawa przez rzekę, gdyby poszedł w przeciwnym kierunku, dotarłby do parku narodowego (patrolowanego przez strażników), a poza tym nad tym miejscem latały samoloty i ognisko zwabiłoby ludzi. Przeczytaj tutaj, mnie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik Re: poleccie jakis film 28.07.13, 01:28 The Grey. Troche ludzi na poczatku, duzo sniegu, a potem mniej ludzi, a na koncu jeden. Ag Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: poleccie jakis film 28.07.13, 03:57 Gnade Nie jest to lekki film, ale też nie przytłacza. Szokujące jest w nim to, że nie ogląda się czyichś przygód, tylko coś, co każdy z nas może przeżyć. Śniegu całe mnóstwo Tutaj trochę mniej śniegu, bo rzecz się dzieje latem, ale na Islandii więc ciepło nie jest: Białonocne wesele A w tym jest strasznie zimno, bo wilgotno - dziesięć zim w Wenecji. Plus góra śniegu z Moskwy. 10 inverni Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: poleccie jakis film 28.07.13, 13:10 Obejrzyj taki film, nie pamietam tytulu: akcja dzieje sie w Islandii. Przyjezdza taka facetka do takiego faceta do hotelu. on jest stary. On jest tam na konferencjii i ona mu robi obciach. I jeszcze jeden film, tez na Islandii, takiego chlopca ukasil robak i on chyba umarl. I sie okazalo ze to jakis dziki robak i on zly byl. I tam tez jest jakas facetka i jakis facet. Ona byla z Islandii i chodzila w rozpietej kurtce bo lubila jak wiatr wieje. Albo taki polski film, chyba z lat 70-tych, gfdzie jakies towarzycho zjezdza do jakiegos domu i potem oni lataja na golasa po sniegu, a potem jedna kleptomanka ukradla komus torebke. Tam gra chyba Maja jakjejtam i taki siwy aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: poleccie jakis film 28.07.13, 14:45 Moja propozycja będzie kompletnie od czapy - zero śniegu i ludzie są. Ale pomyślałam, że w okolicach brak filmowego wątku, nie będę zakładała nowego bo mi się nie chce a tu może Ci co filmami wszelakimi zainteresowani - zaglądną. W ramach nadrabiania zaległości obejrzałam niedawno zeszłoroczną premierę - Kochankowie z Księżyca. POLECAM! Ubawiłam się serdecznie. Specyficzne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: poleccie jakis film 28.07.13, 14:51 DZIEKI fajnie sie zapowiada obejrze sobie wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: poleccie jakis film 28.07.13, 15:16 Smilla's sense of snow, po polsku chyba to nazwali Biały labirynt, albo Insomnia (albo amerykański, albo norweski oryginał gdzie jest więcej śniegu) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: poleccie jakis film 28.07.13, 18:14 www.filmweb.pl/film/Arktyczny+podmuch-2010-539666 Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: poleccie jakis film 28.07.13, 22:12 Fargo. Ludzi mało, a nawet coraz mniej. I śniegu dużo. Odpowiedz Link Zgłoś