a-ronka 22.12.13, 17:41 kiedy zaczynają się wyprzedaże w h&m i czy wszystko jest przecenione ? Podobają mi się swetry z kaszmiru i nie wiem czy czekać bo przecenią czy już kupwać ? Durne pytanie ale na dziś nie mam nic innego. P.S Pierniki silije wyszły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:47 Ja bym nie czekała, ale ja z tych, co wszelkiego rodzaju wyprzedaże omijają szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:53 Aha w zaleznosci Od sklepu bylo albo przecenione duzo,albo Malo.W trzech roznych sklepach,trzy rozne przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 22:29 Czy swetry kaszmirowe to nie wiem, ale dzisiaj boskie kiecki byly na przecenie.Niestety nie nosze "s" a tylko takie zostaly A powaznie to widziałam własnie dzisiaj duuzo na wyprzedazy ciuchów w H&M Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:52 Juz byla,od 12.12.W Niemczech od 10.12.Teraz nie ma juz nic procz marnych resztek,bylam w czwartek. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 18:12 a w Polsce, kiedy w Polsce Bo jak nie to polecę i kupię jutro ale może coś oszczędzę tak na koniec roczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 18:45 Z tydzien juz trwa jak nie dluzej Resztki juz pewnie zostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 20:42 Czy ja niewyraznie napisalam.12.12sie zaczela w Pl.Byl watek na zakupach.Ja nie narzekam,w zwiazku z otwarciem Primarka,wszyscy polezli tam,a w H&M byly pustki,to obkupilam syna i chrzesniaka.Koszulki byly z krotkim po 3€,z dlugim5€.Nie chodze do H&M, przypadkiem sie na za wyprzedaz nadzialam.Fakt jest Taki,ze kazdy sklep na swa polityke,w jednym dzinsy byly przecenione,w drugim te Same nie.W jednym kurtki te same byly po 15€w drugim po 20€.Wiec moze cos upolujesz,bo przecenia pozniej,albo wcale.Raczej przygotuj sie na resztki. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:08 wyobrażam sobie ten "kaszmir" z haemu Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:15 juz sie zaczely; nie wszystko było przecenione; Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:28 Zaczęły się już. Byłam, pomacałam i wyszłam... kurcze, powiedzcie mi co się stało z ciuchami u nich? Nie kupowałam tam nic z 3 lata, to co wisi tam na półkach to w większości jakaś lipa... o jakość mi chodzi, bo wzornictwo to kwestia gustu. T-shiry i bluzki szyte na pałe, nieco się to naciagnie i po szwie - nić pęka, bawełna cienka jak sto. I za to oni sobie liczą 40 zł?! Poszłam do Cropa i za 30 zeta od sztuki kupiłam dużo lepszej jakości koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 20:46 Kiedys kupowalam w H&M duzo dla dziecka,dla siebie nie,bo juz 5lat wstecz to byly szmaty.Teraz z dziececymi tez co raz gorzej,czasem cos sie uda upolowac Jak teraz na wyprzedazy,ale raczej da to serie limitowane z mario,angry itp. Dzinsy dla dzieci Maja juz tak cienkie,ze przecieraja sie w trymiga. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: Wyprzedaż w h&m 23.12.13, 09:39 ten h&M to jakiś hłam, tam chinszczyzna straszna Odpowiedz Link Zgłoś