Dodaj do ulubionych

Wyprzedaż w h&m

22.12.13, 17:41
kiedy zaczynają się wyprzedaże w h&m i czy wszystko jest przecenione ?
Podobają mi się swetry z kaszmiru i nie wiem czy czekać bo przecenią czy już kupwać ?

Durne pytanie ale na dziś nie mam nic innego.

P.S
Pierniki silije wyszły smile
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:47
      Ja bym nie czekała, ale ja z tych, co wszelkiego rodzaju wyprzedaże omijają szerokim łukiem.
      • edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:53

Aha w zaleznosci Od sklepu bylo albo przecenione duzo,albo Malo.W trzech roznych sklepach,trzy rozne przeceny.
      • to_ja_tola Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 22:29
        Czy swetry kaszmirowe to nie wiem, ale dzisiaj boskie kiecki byly na przecenie.Niestety nie nosze "s" a tylko takie zostalyuncertain
        A powaznie to widziałam własnie dzisiaj duuzo na wyprzedazy ciuchów w H&M
    • edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 17:52

Juz byla,od 12.12.W Niemczech od 10.12.Teraz nie ma juz nic procz marnych resztek,bylam w czwartek.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • a-ronka Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 18:12
        a w Polsce, kiedy w Polscesmile

Bo jak nie to polecę i kupię jutro ale może coś oszczędzę tak na koniec roczku ?
        • mea8 Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 18:45
          Z tydzien juz trwa jak nie dluzejsmile Resztki juz pewnie zostaly.
        • edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 20:42

Czy ja niewyraznie napisalam.12.12sie zaczela w Pl.Byl watek na zakupach.Ja nie narzekam,w zwiazku z otwarciem Primarka,wszyscy polezli tam,a w H&M byly pustki,to obkupilam syna i chrzesniaka.Koszulki byly z krotkim po 3€,z dlugim5€.Nie chodze do H&M, przypadkiem sie na za wyprzedaz nadzialam.Fakt jest Taki,ze kazdy sklep na swa polityke,w jednym dzinsy byly przecenione,w drugim te Same nie.W jednym kurtki te same byly po 15€w drugim po 20€.Wiec moze cos upolujesz,bo przecenia pozniej,albo wcale.Raczej przygotuj sie na resztki.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
    • lady-z-gaga Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:08
      wyobrażam sobie ten "kaszmir" z haemu smile
    • b.bujak Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:15
      juz sie zaczely;
      nie wszystko było przecenione;
    • demonii.larua Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 19:28
      Zaczęły się już.
      Byłam, pomacałam i wyszłam... kurcze, powiedzcie mi co się stało z ciuchami u nich?
      Nie kupowałam tam nic z 3 lata, to co wisi tam na półkach to w większości jakaś lipa... o jakość mi chodzi, bo wzornictwo to kwestia gustu. T-shiry i bluzki szyte na pałe, nieco się to naciagnie i po szwie - nić pęka, bawełna cienka jak sto. I za to oni sobie liczą 40 zł?!
      Poszłam do Cropa i za 30 zeta od sztuki kupiłam dużo lepszej jakości koszulki.
      • edelstein Re: Wyprzedaż w h&m 22.12.13, 20:46

Kiedys kupowalam w H&M duzo dla dziecka,dla siebie nie,bo juz 5lat wstecz to byly szmaty.Teraz z dziececymi tez co raz gorzej,czasem cos sie uda upolowac Jak teraz na wyprzedazy,ale raczej da to serie limitowane z mario,angry itp.
        Dzinsy dla dzieci Maja juz tak cienkie,ze przecieraja sie w trymiga.
    • dankaimirek Re: Wyprzedaż w h&m 23.12.13, 09:39
      ten h&M to jakiś hłam, tam chinszczyzna straszna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka