Dodaj do ulubionych

Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lechu.

29.12.13, 16:57
Ematki tak ujadają na młodzież "narodową". Ciekawe, w czym lepsza dla ematek jest młodzież układająca krzyże z puszek, śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lechu i nosząca na plecakach "kostkach" naszywki z przekreślonymi kaczkami? Bo ile ta pierwsza ma jeszcze jakieś ideały, pomaga kombatantom i niepełnosprawnym dzieciom, to ta druga wzbudza jedynie śmiech i politowanie.
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:12
      Oceniam decyzję konsylium lekarskiego, które orzekło że możesz opuścić zakład zamknięty za błędną.
    • klubgogo Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:18
      O co Ci chodzi z dowcipem o zimnym Lechu? Sama się śmiałam, bo lubię czarny humor.
      • iuscogens Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:21
        pewnie o to, że był żenujący i niesmaczny.
        niemniej ludzie mają rożne poczucie humoru, niektórych śmieszą chamskie żarty.
      • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:22
        Mało śmieszny dowcip, popularny wśród młodzieży z sieczką w głowie, która nosi naszywki z przekreślonymi kaczkami, odwrócone godła i słucha Bednarka. Szalenie ambitne.
        • morgen_stern Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:35
          Zapomniałeś dodać, że mocno odgrzewany... Byłeś przez ostatnie 3 lata w hibernacji?
          Niemniej doceniam prawicowy trolling tongue_out
          • tumigutek5 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:45
            A co w tym wszystkim winien biedny Bednarek ?
            • rhaenyra Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:50
              jak to co
              dziewczyny na niego leca a na biedneo jozka nie
              • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 18:12
                Bednarek nie ma matury - ja bez niej chyba zapadlbym sie ze wstydu po ziemie. Na niego moze leca alternatywne malolaty, a ja lubie dobre solary chodzace na fitness i do kosmetyczki, a takie uwazaja dreadziarzy za brudasow. Za dready to mozna co najwyzej w pape na dzielni wylapac.
                • rhaenyra Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 18:41
                  ty i z matura i z magistrem masz nadal mnostwo powodow zeby sie zapasc pod ziemie
                • echtom Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:11
                  > Bednarek nie ma matury

Ale fajnie śpiewa, choć nie moje klimaty smile Do tego nie trzeba mieć matury ani studiów, wystarczy głos i słuch.
          • tumigutek5 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:49
            A co w tym wszystkim winien biedny Bednarek ?

Mam w domu dwóch dorosłych , jeszcze nastolatków i jak Boga kocham nie kojarzę znaku z przekreśloną kaczką , śmieją się z różnych kawałów i nie słuchają Bednarka (tutaj to ja akurat go lubię i słucham) więc Twój manifest się ma nijak do populacji , no i nie reprezentują w żaden sposób młodzieży , którą Ty tak wychwalasz .
            • morgen_stern Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:50
              Józek bredzi.
              • redheadfreaq Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 19:50
                To nowe wcielenie Józka? Czyżby ogolił glacę, przywdział brunatną koszulkę i postanowił spróbować szczęścia w szeregach aryjek? big_grin
                • marychna31 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 20:01
                  Józek zawsze się fascynował chłopcami (w brunatnych koszulach). To raczej fakt powszechnie znany, że w szeregach brunatnych koszul jest nadreprezentacja fascynujacych się chłopcami w ogóle.
                • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:36
                  Rasizm jest już w kręgach nacjonalistycznych passe, poza tym nawet technicznie ciężko by było być rasistą, bo najmądrzejszy poseł w tym kraju nie jest biały. Jest nim John Godson i życzę mu zostania nawet prezydentem i premierem w jednej osobie. Jest po prostu umiarkowany i rozsądny - chwała mu za to!
        • capa_negra Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 17:50
          Jeśli tak już sobie szczerze rozmawiamy to zdecydowanie wolę tą młodzież z plecakiem, słuchającą bednarka i z sieczką w głowie pod którą jak rozumiem kryje całkowite w dupie manie polityki, brak łez nad brzozą i zachwytu nad Antkiem w zamian otwartej na życie i świat, w przeciwieństwie do gloryfikowanych przez ciebie narodowców systematycznie wszczynających burdy przy okazji 11 listopada, szukających wszędzie wrogów i spisków z kominiarkami na głowie, często faszyzujących, którzy twierdzą, ze polska jest na kolanach i nigdy tak źle nie było.
          I też o zgrozo śmieję się z dowcipów o zimnym lechu
      • echtom Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:17
        Też lubię czarny humor - jest psychologicznie potrzebny do oswajania makabry. W niektórych zawodach (np. medycyna sądowa) nikt by bez niego nie dał rady.
        • lech.boleslaw.w Ale to było tylko szydzenie z PiS... 29.12.13, 22:23
          A nie czarny humor. PiS nie rządzi od ponad 5 lat, ale część domorosłych buntowników dalej próbuje uskuteczniać bunt przeciwko PiS.
          • echtom Re: Ale to było tylko szydzenie z PiS... 29.12.13, 23:27
            E tam. Katastrofa "Kurska" nie miała wpływu na naszą politykę, a też krążyły o niej dowcipy. Btw. o zimnym Lechu nie słyszałam od 3 lat. Człowiek już tak ma, po prostu, i dopóki ten czarny humor nie jest skrajnie prostacki i wulgarny, tylko inteligentny, oparty na skojarzeniach i grze słów, nie ma o co się oburzać. W sumie czarny humor nie jest do takiego kompletnego uchachania się, tylko do uśmiechu.
      • blond_w_pisowni Lubisz? 29.12.13, 22:40
        Czyli będzie się można pośmiać z kawałów o śmierci twojego brata/taty/dziecka?
        • echtom Re: Lubisz? 29.12.13, 23:37
          W przypadku osób publicznych działają inne zasady, po prostu. Po kraju nie krążą dowcipy o ludziach realnych, lecz anonimowych. A zresztą na prywatnych stypach też nie brakuje humoru - krewni i przyjaciele wspominają zmarłego często w bardzo zabawnych sytuacjach. Pamiętam, jak po pogrzebie sąsiada zaszłam do jego rodziny - dzieci zmarłego tryskały czarnym humorem, a wdowa na zmianę płakała i śmiała się z głupot, jakie opowiadali. Tak jest chyba zdrowiej.
        • maugorzata2008 Re: Lubisz? 30.12.13, 11:47
          Przykładem takim jest też przemowa Johna Cleese na pogrzebie Grahama Chapmana. Lepszy hołd niż każde łzawe przemówienie.
    • edelstein Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 19:58

Wole ten o lotnisku.Wg ematek jeszcze mlodziez jestem.
      • rhaenyra Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 20:03
        nie znam o lotnisku
        • marychna31 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 20:07
          > nie znam o lotnisku

Ja to nawet o zimnym lechu nie znam.
      • mid.week Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 21:37
        edelstein napisała:

>
        > Wole ten o lotnisku

Dawaj! wink
        • edelstein Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:07
          Polacy tez maja juz slynne lotnisko.

1.Las Palmas
          2.Las Vegas
          3.Las Smolenski.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
          • ewa_mama_jasia Dowcip stary i odgrzany bez sensu 30.12.13, 09:31
            Dowcip sprzed 30 paru lat i dotyczył w pierwotnej wersji Lasu Kabackiego (chyba nie musze pisac dlaczego). I geograficznie miało to sens, w odróznieniu od teraźniejszej wersji.
      • morgen_stern Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 21:53
        Przede wszystkim wg samej siebie, nie przypominam sobie, żeby cie tu ktoś od małolat wyzywał.
        • edelstein Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:03
          No to czas na wzmocnienie twoich 40letnich zwojow wiesiolkiem.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
          • morgen_stern Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 09:35
            Naprawdę myślisz, że mi dogryzasz przypominaniem o wieku? Ja się go nie wstydzę i nie jest to dla mnie żaden problem. Jak będziesz w moim wieku, to zrozumiesz, co mam na myśli. Może smile
    • memphis90 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 21:49
      Taaa, szczególnie ci łysi, wygoleni w odziezy sportowej wykazują się dużą dawką empatii- co chwilę pytają napotkanych ludzi czy mają jakiś problem...

A tak w ogóle- wolę tych długowłosych z kostkami od łysych z maczetą, estetyka pcha mnie raczej w tę stronę. Na marginesie- sporo długowłosych z sieczką w głowie udziela się/udzielała się w ZHP i ZHR, więc mam poważne wątpliwości czy rzeczywiście nie mają ideałów, czy nie pomagają kombatantom i dzieciom. Za to kibolstwa z MW tam nie uświadczysz.
      • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 21:54
        MW to teraz chudzi studenci w okularach, a łysi dresiarze też pewnie nabijają się z PiS-u i korzystają z narkotyków, więc nietrafione ich równanie z narodowcami. Dużo długowłosych to tzw. katoliccy metale albo ludzie zaangażowani w ruchy neopogańskie, więc nie wszyscy to tzw. "lewizna".
        • verdana Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:00
          Już rozumiemy, ze ogoleni, barczyści z mieczykiem w klapie bardziej Cię kręcą, niz długowłosi i szczupli. Dobrze myślisz - skoro nie udało Ci sie poderwać nigdy żadnej dziewczyny, czas popatrzeć przychylnie na przystojnych panów - cieszymy się, ze znalazłeś nareszcie swój typ. Życzymy szczęścia w poszukiwaniu łysej i barczystej drugiej połówki.
          • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:20
            Mieczyk w klapie to zdecydowanie wieś i image ala wiejski harcerz. Poza tym to stereotypy, stereotypy. Natomiast to bycia muskularnym facetem dążę ostatnio przez cały czas i fajnie widzieć, jak muskulatura rośnie pod wpływem solidnego treningu.
            PS. Na łyso to ostatnio mało kto się goli, poza mocno łysiejącymi.
            • verdana Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:29
              Nie, dążysz najwyraźniej do bycia z muskularnym facetemsmile Ale jemu może sie Twoja muskulatura nie spodobać i znowu nic z romansu nie wyjdzie. A trzeciej płci już nie ma.
              • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 23:27
                Stara taktyka - jak chłop jest sam, z różnych przyczyn - to najlepiej go oskarżyć o głęboko skrywany homoseksualizm. wink
        • memphis90 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:40
          Ja i tak wolę takich:
          www.youtube.com/watch?v=0960ZpDlJjk&list=TLITNl1h1mrx2wwNcct1FNZmi7EzfhOAH5
          O poglądy nie pytam. Ma tylko grać!
          • memphis90 Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 22:47
            Oj nie, oj nie- wrzućcie jeszcze TO I w tym momencie mam w d... kombatantów big_grin
            • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 23:26
              Ma umiejętności chłopina. smile
    • demonii.larua Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 23:25
      Dowcipy o zimnym Lechu i okrzyki "gdzie jest krzyż" na początku koncertu Vadera na przykład to aktualne były jakieś 2-3 lata temu - teraz sporo się śmieją z Tuska, seniora Antonio i takich tam, kler też jest na tapecie - masz tyły.
    • kota_marcowa Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 29.12.13, 23:48
      > Ematki tak ujadają na młodzież "narodową".

Bo ile ta
      > pierwsza ma jeszcze jakieś ideały, pomaga kombatantom i niepełnosprawnym dziec
      > iom,

No tak, no tak. Pomiędzy paleniem tęczy, a nawalaniem maczetą kibiców przeciwnej drużyny, zajmują się przeprowadzaniem niewidomych staruszek przez ulicę big_grin
      • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 00:14
        Wielu narodowców to chudzi studenci w okularach. Akcje z maczetą to zwykle robota osiedlowych, krakowskich ćpunów, którzy pewnie nawet na meczach za bardzo nie bywają. A jakby rządził bardzo mądry człowiek Pan John Godson, to z publicznych pieniędzy nie powstałaby i byłaby odnawiana żadna tęcza, zwłaszcza na Placu Zbawiciela obok Świątyni. Właśnie taki ktoś jak Godson jest nam potrzeby - jest rozsądny i umiarkowany. Nie pałą nienawiścią w stosunku do homoseksualistów, ale też nie uważa że powinni oni adoptować dzieci. Nie głosował za zaostrzeniem aktualnej ustawy antyaborcyjnej (w przeciwieństwie do ministra sprawiedliwości Marka Biernackiego), ale też nie uważa że aborcja powinna być na życzenie, bo jakaś pani ma taki kaprys. Może i kraj rządzony przez niego nie byłby krajem wygodnym dla feministek i środowisk LGBT, ale z racji że do żadnego z tych środowisk nie należę, to by mi to powiewało. Skoro PiS i PO nie są w stanie zaproponować nic nowego dla Polski, to może dojdzie do władzy taki umiarkowany konserwatysta jak Godson i zrobi tutaj porządek. Dla panienki, która uprawia przygodny seks i woli mieć pełny dostęp do aborcji oraz dla geja chcącego adoptować dzieci może być on oczywiście skrajnym radykałem, ale na szczęście nie pani skacząca z prącia na prącie i nie gej walczący o prawo do adopcji decydują o tym, kto jest skrajny, ale naukowcy zajmujący się badaniem nauk politycznych.
        • lech.boleslaw.w Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 00:16
          Po korekcie:
          Wielu narodowców to chudzi studenci w okularach. Akcje z maczetą to zwykle robota osiedlowych, krakowskich ćpunów, którzy pewnie nawet na meczach za bardzo nie bywają. A jakby rządził bardzo mądry człowiek Pan John Godson, to z publicznych pieniędzy nie powstałaby i nie byłaby odnawiana żadna tęcza, zwłaszcza na Placu Zbawiciela obok Świątyni. Właśnie taki ktoś jak Godson jest nam potrzeby - jest rozsądny i umiarkowany. Nie pała nienawiścią w stosunku do homoseksualistów, ale też nie uważa że powinni oni adoptować dzieci. Nie głosował za zaostrzeniem aktualnej ustawy antyaborcyjnej (w przeciwieństwie do ministra sprawiedliwości Marka Biernackiego, który robi wszystko by prawo antyaborcyjne zaostrzyć), ale też nie uważa że aborcja powinna być na życzenie, bo jakaś pani ma taki kaprys. Może i kraj rządzony przez niego nie byłby krajem wygodnym dla feministek i środowisk LGBT, ale z racji że do żadnego z tych środowisk nie należę, to by mi to powiewało. Skoro PiS i PO nie są w stanie zaproponować nic nowego dla Polski, to może dojdzie do władzy taki umiarkowany konserwatysta jak Godson i zrobi tutaj porządek. Dla panienki, która uprawia przygodny seks i woli mieć pełny dostęp do aborcji oraz dla geja chcącego adoptować dzieci może być on oczywiście skrajnym radykałem, ale na szczęście nie pani skacząca z prącia na prącie i nie gej walczący o prawo do adopcji decydują o tym, kto jest skrajny, ale naukowcy zajmujący się badaniem nauk politycznych.
          • rhaenyra Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 00:59
            wez ty w koncu skocz na jakies pracie to ci moze ulzy i przestaniesz pie***yc smuty
        • totorotot Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 00:25
          Ale obczajasz, Josefie, że jak w Polsce nastanie czarny prezydent, to chwila moment przylecą cztery nazgule, a zaraz potem ostatki i armagedon?
          • demonii.larua Re: Młodzież śmiejąca się z dowcipów o zimnym Lec 30.12.13, 09:19
            big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka