Dodaj do ulubionych

butowo-modowo

02.01.14, 13:30
Melissa Dragon lychee - bardzo, bardzo proszę wybić mi je z głowy! Bo nie recze za siebie i jeszcze dziś je kupię. Napalilam się jak jakaś nastolatka na te buty... aż wstyd.
Obserwuj wątek
    • stacie_o Re: butowo-modowo 02.01.14, 13:32
      Sama bym sobie takie kupiła big_grin
      • yazaman Re: butowo-modowo 02.01.14, 13:37
        To może ja zacznę - koleżanka się napaliła, kasę wydała i nie może przestać narzekać - noga się jej w tym tak poci okrutnie, że jeździ w nich jak na lodowisku. Generalnie używa w lecie z rana, jak chłodno jeszcze, będzie z 30 minut w ciągu dnia wink potem dyżurne, sprawdzone, stare, z szafki w pracy wink
      • zebra51 Re: butowo-modowo 02.01.14, 13:38
        Nie pomagaszbig_grin
        • sarah_black38 Re: butowo-modowo 02.01.14, 17:36
          www.ebay.pl/itm/Melissa-Vivienne-Westwood-Lady-Dragon-Heart-Lychee-Red-Shoes-/110970804216
          Jeśli to takie (?), to podobne big_grin plastiki były modne w latach osiemdziesiątych, noga pociła się w nich okrutnie i były kilkukrotnie tańsze. Za pięć stów można kupić coś, co gumniaka przypominać nie będzie. Ale co kto lubi i co się komu podoba.
          • green.ginewra Re: butowo-modowo 02.01.14, 17:42
            kumpela je ma, bardzo sobie chwali i mimo że sporo w nich chodziła to faktycznie wkładka nadal "pachnie" big_grin
    • mona_mayfair Re: butowo-modowo 02.01.14, 17:47
      Jak dla mnie, to one sa wyjatkowo fuj tongue_out No, ale ja się nie znam ;p Zachorowałam kiedys na te: fashpop.com/wp-content/uploads/2009/10/xl__DSFifh.jpg
      Ale cena wybiła mi je z głowy ;p
    • mayaalex Re: butowo-modowo 02.01.14, 17:58
      Nie. Za taka cene na pewno kupisz fajniejsze buty w podobnym stylu. Te w sumie tez bylyby fajne - ale ta guma... wink bedziesz w nich plywac jak sie cieplej zrobi.
    • norbia Re: butowo-modowo 02.01.14, 18:08
      Melissy na wysokim obcasie mam 3 pary ( plus kilka par płaskich).
      allegro.pl/polbuty-melissa-czarne-buty-damskie-r-40-i3842935829.html
      www.melissa.com.br/en/collection/melissa-incense-ii
      answear.com/79326-melissa-szpilki-vivienne-westwood-lady-dragon-iii.html
      Jak dla mnie są super wygodne. Noszę je i na goła stopę i na pończochy.
      Mam już kolejne upatrzone smile
      Kupuj i się nie zastanawiaj - po pierwszej parze się zakochasz w nich.
      Uwaga tylko na dwie sprawy - jest dużo podróbek i wtedy noga może się pocić i buty mogą obcierać.
      Po drugie wg mnie maja zaniżoną rozmiarówkę. Normalnie kupuję 37 a Melissę muszę 38.
      • zebra51 Re: butowo-modowo 02.01.14, 20:08
        Zdania podzielone smile trochę szkoda mi kasy, ale jak nie teraz to kiedy? ? Chce kupić z nonnon, więc na 100% oryginalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka