e_dyta27 10.02.14, 17:33 Co o nich myślicie? Zastanawiam się nad kupnem, ale mam trochę wątpliwości słyszałam opinie, że czuć je cmentarzem Do tej pory używałam raczej lżejszych zapachów i trochę się go boję, chociaż kusi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_n Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 17:36 Mnie się podobają - a jeszcze bardziej Hypnotic Poison. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 17:39 Bardzo je lubię, zapachu cmentarza nie zarejestrowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 17:39 Są to moje ulubione perfumy, już od jakichś 20 (!) lat. Po drodze używałam różnych innych perfum, ale te pozostały ulubionymi do dziś P.S. I wcale nie czuć ich cmentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 17:58 nie lubię ich, są dla mnie zbyt ciężkie. zbyt charakterystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 17:59 Nic nie sadze,bo nie wiem jak pachna na tobie.Znam perfumy,ktore na innych pachna bosko,a na mnie jak szmbo I na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 20:06 I tu się z Tobą zgodzę. 'Angel' na innych - boski, na mnie- tani śmierdziuch. Moja znajoma pięknie 'nosi' Pure Poison (soczysta brunetka). Ja od lat zbieram się żeby sprawić sobie je na zimę. Na wiosnę chcę słodziucha - Flowerbomb. Odpowiedz Link Zgłoś
e_dyta27 Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:00 Mi ten zapach strasznie podoba się na początku, jest bardziej słodki, potem przekształca się w taki za bardzo drzewno-opiumowy, kadzidlany. Gdyby pachniał tak jak początkowe nuty, to bym się nie wahała. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:00 jeśli cię kuszą, to może kup sobie mniejszą pojemność, albo próbkę ??? ponosisz na sobie zapach, i albo się przekonasz- to jest to, albo szybko zużyjesz i więcej ich nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:03 Cmentarz to pół biedy. Grunt, że nie prosektorium. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:08 No ja bym się nie kierowała opinią forum a potestowała sana na sobie. Kup próbkę albo idź do perfumerii i spróbuj, zobacz jak sie nosi. Cóż z tego, że forum się spodoba jak Ciebie od niego rozboli głowa? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:17 ja nie wąchałam tego diora, natomiast zakup perfum jest tak indywidualną sprawą, że bez sensu jest komukolwiek doradzać. ja osobiście zachwycam się pradą candy, a dla kilku moich koleżanek to perfumy nie do przetrawienia (zbyt słodkie). tyle że ja ich na sobie nawet nie czuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 18:24 Uwielbiam, wracam do nich co jakiś czas od 89' Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 19:49 Ja bardzo lubię - zimą. Latem tylko na wieczór, na dzień są zbyt "ciężkie". Są bardzo wyraziste, dość mocne - nie każdemu pasują. Któraś z dziewczyn już dała najlepszą z możliwych rad - kup najmniejszy flakonik - ewentualnie próbkę i "ponoś" na sobie. Sprawdź jak się czujesz w tym zapachu, czy cię nie męczy na dłuższą metę. Jeśli będzie ci pasować - polecam, gdyż perfumy te są trwałe i bardzo eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 23:54 Jak dla mnie wyłącznie zapach na jesienne i zimowe wieczory. W lecie i na wiosnę całkowicie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 08:14 A widzisz jak wszystko zależy od stylu, typu urody i własnego odbioru? Ja latem na "większe wyjście" - wieczorowo - dopuszczam, bo zapach Poison bardzo lubię. W okresie jesiennozimowym - niemal obowiązkowo. Ale nawet ja latem, wiosną na dzień - wykluczam. Te pory roku "aż się proszą" o coś lżejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyfee Re: perfumy Dior Poison 10.02.14, 23:28 A ja uwielbiam Midnight Poison pomimo, że nikt inny nie podziela mojego uwielbienia do tych perfum i właśnie słyszałam, że są cmentarne, że pachną stęchlizną itp. Mi pasują, to najważniejsze. Ale mnie na nie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: perfumy Dior Poison 11.02.14, 00:00 Midnight Poison w porównaniu z Poison nie jest żadną kontrowersją . Są piękne, ale to nie to. Poza tym nie wiem czy wiesz, że Midnight już nie produkują Odpowiedz Link Zgłoś
lilyfee Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 19:04 Nie wiedziałam, że już ich nie produkują. Cholercia, a już nazbierałam do skarbonki trochę kasy na nie, trzeba będzie wszystko przejeść Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 19:22 Kupić jeszcze możesz na all lub ebay, ale to już ostatnie sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: perfumy Dior Poison 11.02.14, 00:21 Bo to nie są perfumy na codzień a na wieczór. Codzienne powinny być lżejsze. A przy okazji jak pachnie cmentarz bo byłam tysiące razy i nie czułam tam zapachu jakiegoś innego niż wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 08:53 cmentarzem? mi sie podobaja. jeden z nielicznych ktorych mi sie wszelkie odmiany podobaja. i hypnotic i tendre... Odpowiedz Link Zgłoś
giokonda.it Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 09:42 Ange ou Demon tez czuć cmentarzem, ale wiele kobiet je uwielbia. poczytaj na wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 15:46 Możecie mnie oświecić, jaki to jest zapach cmentarza? U mnie latem na cmentarzu obłędnie pachną lipy, a zimą pachnie mroźnym, świeżym powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik30 Re: perfumy Dior Poison 12.02.14, 19:30 Mysle ze tu bardziej chodzi o zapach kaplicy pogrzebowej, no wiecie: lilje, roze, pomieszane z zapachem swiec. Taki slodko-mdly zapach. Cos jak moj ukochany Angel... Odpowiedz Link Zgłoś