sandra1301 12.02.14, 17:08 generalnie wkurzają mnie reklamy, ale ta jest świetna. No i wreszcie pokazali, że facet też może się świetnie opiekować czeredą dzieci i żoną w ciąży. Bohosiewicz - rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:14 I mnie Tym bardziej, że znam to z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:16 Mi też się kromka cieszy jak ją oglądam I w końcu pokazali faceta zajmującego się domem! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:17 Facet ma paromiesięczne dziecko i żonę pod koniec ciąży. Cud? Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:22 eeee, czepiasz się Verdana może to jego druga żona Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:32 dokladnie to samo przykulo moja uwage Chyba, ze niemowle z inna pania ma Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:41 I tak może być, taka patchworkowa rodzina A jaki to bank w ogóle ? Milenium albo Eurobank - he, he, nie załapałam nazwy banku.... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:47 Nie, ona jest w 3 miesiącu, tylko ją wydęło. Po kilku dzieciach brzuch szybciej widać Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:29 verdana, zaden tam cud. moj najstarszy brat urodzil sie 2 lutego, a moja najstarsza siostra 31 grudnia tego samego roku. z jednej matki i jednego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:26 ale dziecko z reklamy ma na oko 3-4 miesiace, natomiast laska jest tak na finiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 00:07 moze sie nie znam, ale jak dla mnie to to dziecko spokojnie przynajmniej pol roku ma. tak z moimi na oko porownujac. w drugiej ciazy taki brzuch, to ja mialam prawie od poczatku. ja bym sie w ogole zastanawiala nad roznica wieku miedzy dziecmi, zwlaszcza ostatnia trojka, bo cos mi sie zdaje, ze dziecko w krzeselku do karmienia tez za wiele starsze od tego w nosidelku nie jest. ale przeciez wiadomo, ze to reklama i sytuacja jest przerysowana. Odpowiedz Link Zgłoś
onn89 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 11:16 nikt nad tym się nie zastanowił to rodzina zastępcza... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:19 A wiesz, o co chodzi w tej reklamie? Co jest w niej "świetnego"? Przede wszystkim - co "reklamuje" ? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:51 www.wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-adamczyk-jako-wielodzietny-ojciec-reklamuje-aplikacje-mobilna-eurobanku-wideo Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:22 Ta reklama to dramat,uwlacza godności mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:32 Jak się tak litujesz nad pokrzywdzonym mężczyzną, to wyślij mu paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: "Jajeczniczka będzie?"-OT paczki 12.02.14, 18:22 O co chodzi z tymi paczkami u joli-kotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 o to chodzi, że 12.02.14, 18:33 ona notorycznie obiecuje wspomóc kogoś paczką, a potem nie wysyła, choć zwodzi do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: o to chodzi, że 12.02.14, 22:55 a skąd o tym wiesz? Jest jakiś wątek przewodni? Bo ja tez wiecznie o tych paczkach czytam i nie wie o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: o to chodzi, że 14.02.14, 13:20 a nie czytałaś, jak jedna dziewczyna pisała, że cięzko jej myślec o świetach, bo po opłaceniu rachunków nic nie zostaje praktycznie na zycie, na to jola-packza obiecała wysłac kuriera z kateringiem. Dziewczyna czekała na kuriera, zwalaniała się wcześniej z pracy, jola zapewniala, że kurier w drodze, ale nie dojechał. Paczki z maszyną do chleba nie dostała też rosa, ani dzieci z akcji gwiazdkowej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Semihora :D:D:D 12.02.14, 20:22 A reklama cudna, na youtube sobie obejrzałam, razem z wersją "Wody!", "Będę brał cię" i "Chciałabyś, chciała" i "Cash! Back!". Wszystkie są super Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:12 e tam, mało wiarygodny, to on powinien w ciąży być Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:25 Mi sie podoba. A chlopiec-Batman to syn kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:44 Nowa reklama eurobanku - konto z najlepszą aplikacją mobilną (spot tv) Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:49 Mi sie podoba za kazdym razem sie usmiecham jal widze no i ta jajeczniczka Ale nie wylapalam tego z ta roznica miedzy ciaza a niemowlakiem u Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:36 butterfly_33 napisała: > Ale nie wylapalam tego z ta roznica miedzy ciaza a niemowlakiem u ten niemowlak, to juz taki dosyc starszy, blizej roku juz ma. poza tym rodzinka ewidentnie kreowana na model "co rok to prorok", wiec wszystko sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 02:20 Łe? Jak dla mnie słabe i od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:56 Fajna jest, chociaż ten brzuszek i niemowlak na początku mi zgrzytnęły. Ale zaraz potem mi się przypomniało, że moja osobista ciocia raczyła powić dwójkę w jednym roku i tym sposobem ma jedno ze stycznia, a drugie z grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:00 Też mam znajome dzieci z różnica wieku 10,5 misiąca. Ale tu, na moje oko, różnica będzie z pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:07 A tam... oko oku nie równe Taką piłeczkę jak w reklamie to ja miałam w 5 miesiącu, potem to już nie powiem co miałam bo wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:22 Niekoniecznie, zwłaszcza, że brzuch jeszcze się nie zdążył wchłonąć, a już rośnie nowy, więc dość prawdopodobne, że jest większy niż u ciężarnych w pierwszej ciąży albo przy większej różnicy wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:25 Ale jak to się ma to do reklamy usług bankowych? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:40 Przecież nie piszą o usługach bankowych Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:46 menodo napisała: > Ale jak to się ma to do reklamy usług bankowych? Co tam, biedactwo? Zaczepiasz, marudzisz, a nikt się nie chce z tobą pobawić w narzekanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:51 A ja poznałam lata temu w szpitalu dziewczynę, która miała 6,5 mies różnicy między dziećmi. Zaszła w ciąże od razu po porodzie. Nie wiedziała, że jest w ciąży. Trafiła do szpitala z podejrzeniem wyrostka. Okazało się, że rodzi. I urodziła wcześniaczka. Pamiętam nawet, że miał na imię Szczepan Leżał z moją córką na jednej sali i stąd znam ta historię. Odpowiedz Link Zgłoś
piwnicapelnagratow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 20:44 Jak to zaraz po porodzie? A połóg itd.? Pan rozpłodowiec zupełnie bez wyobraźni, matka zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:05 O, moja osobista ciocia też. Jedno dziecko około dwudziestego stycznia, drugie w sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:34 a mi zgrzytnęło niemowlę raz żywe a raz plastikowe - w ostatnim ujęciu Piotruś w nosidełku ma lalkę. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 18:27 Pewnie mieli tylko jedno dziecko, i się zmęczyło, a dublerem była lala. Zwykle dwoje czy nawet trójeczka gra jedną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:45 Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków w sumie jest A Bohosiewicz- bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:15 Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków w > sumie jest A Bohosiewicz- bomba!" No, i co z tego wynika dla klienta owego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:20 Z całej tej rozmowy wychodzi moim zdaniem to, że reklama jest zbyt interesująca a przez to nieskuteczna. Wiele osób (w tym ja) w ogóle nie wie o jaki bank chodzi bo w tym czasie skupiają się na innych rzeczach (ile jest tych dzieciaków, skąd wieeelki brzuch ciążowy i niemowlak w nosidełku itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:37 menodo napisała: > Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków > w > > sumie jest A Bohosiewicz- bomba!" > > No, i co z tego wynika dla klienta owego banku? No ale co mnie bank obchodzi? A jego klienci to mi po grzyba? Reklama fajna i już! Nie omawiamy tu jej skuteczności i przełożenia na popularnośc banku... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:45 No ale co mnie bank obchodzi? A jego klienci to mi po grzyba? Reklama fajna i j > uż! Nie omawiamy tu jej skuteczności i przełożenia na popularnośc banku..." Zarabiasz 10 groszy za post w dziale PR owego banku czy więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 20:35 Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka...ale ćwicz,warto. Może wtedy zauważysz, ze wszystkim w tym wątku zasadniczo powiewa, jakiego banku to reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:47 wczoraj bylam w kinie i byla ta reklama, ale inaczej sie konczy. Bohosiewicz wchodzi, rozsiada sie i mowi: wody ! i nie wiadomo,czy chce pic czy jej wody odchodza Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:44 No cóż... ja będę w opozycji, ale mnie ta reklama po prostu wk...ia jak żadna inna . Rozmamłany, zarośnięty Adamczyk i ta jajeczniczka na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:15 Przyłączam się do opozycji. Co tu zachwyca? Facet i baba, co nie ogarniają antykoncepcji? Pewnie ta jajecznica to z zasiłku z MOPS-u. I do tego on jest księdzem! Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:22 Cos Ty, to papież, a nawet Chopin Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:24 Papież to też ksiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:19 Pomysl dobry sam w sobie ale ten kto odpowiadal za ta reklame powinien wyleciec na zbity pydk. Fakt dziecko w nosidle mlodsze niz ciaza zony, no chyba ze to w nosidle to sasiadki Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:38 rewelacja az opowiadałam M te reklame,dopoki sam nie zobaczył. aktorzy swietni, szczegolnie ten mały co odmawia porcji ehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:26 mały nawet lepszy niż jajeczniczka Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:59 Ja tam nie podzielam ekscytacji. Wkurza mnie ta reklama niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 05:38 A co ta reklama reklamuje? Przekaz zupełnie umyka w tym gąszczu dzieci i rozgardiaszu przy rodzinnym stole. I nie cierpień słowa jajeczniczka Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 07:15 Mi tam żaden przekaz nie umyka - dostęp do banki i swoich pieniędzy non stop, przez komórkę, w trakcie innych zajęć możesz robic płatności itp, nie potrzeba popołudniowej sesji przed komputerem, zeby rachunki poplacic. I w tym kontekście mi sie reklama podoba, bo dotąd to zawsze kobiety były wieloczynnosciowe i robiły kilka rzeczy naraz, a faceci statecznie szli do banku i omawiali warunki kredytu - ta reklama jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 07:25 Też mnie zdziwiła mała różnica między dzieckiem w nosidełku a "brzuchem" ale można założyć , że pani tym razem urodzi bliźnięta A reklamują Eurobank... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 10:27 A ja nie lubię pana Adamczyka, nie wyobrażam sobie, że ogarnia dom i czwórkę (?) dzieci, i że je spłodził ... aseksualny jest dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:39 A mi się od razu w oczy rzuciło to nosidło. Nieergonomiczne wisiadło. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:46 Doliczyłam się pięciorga dzieci plus brzuch Soni Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:56 Reklama okropna. Nic mi się w niej nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 13:54 zona w ciazy trzeba sie opiekowac? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 14:10 Niepełnosprawną umysłową koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, która 13.02.14, 14:02 naprawdę mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 15:23 Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedzeniu jednego zdania? Od razu"bomba"' ?!No, sorry,ale ja myślałam ,że macie jednak wyższe wymagania . Ja uważam, ze co druga amatorka potrafiłaby tak się przeciągnąć i zapytać o jajeczniczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 15:26 raczek47 napisała: > Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedze > niu jednego zdania? A gdzie to wyczytałaś? zalinkujesz post, w którym jest napisane, ze ktoś ceni Sonię wyłącznie za rolę w tej reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 20:13 raczek47 napisała: > Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedze > niu jednego zdania? Od razu"bomba"' ?!No, sorry,ale ja myślałam ,że macie jedna > k wyższe wymagania Cytując Anioła: - Miećka. Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i referatu mało - jak powiedział Sofronow. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 20:18 no, skoro Anioł to twój autorytet, to cóż,pogratulować. A reklamy i seriale to dla ciebie filmy najwyższej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 raczku 14.02.14, 19:27 a dziękuję.... Alternatywy 4 to majstersztyk sam w sobie, a teksty Anioła kapitalne - możemy sobie o tym pogadać jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: raczku 14.02.14, 19:46 Dziękuję, ale nie, mam zdecydowanie ciekawsze tematy do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś