Dodaj do ulubionych

"Jajeczniczka będzie?"

12.02.14, 17:08
generalnie wkurzają mnie reklamy, ale ta jest świetna. No i wreszcie pokazali, że facet też może się świetnie opiekować czeredą dzieci i żoną w ciąży. Bohosiewicz - rewelka!
Obserwuj wątek
    • pade Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:11
      mnie się też ta reklama podobasmile
      • zona_mi Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:14
        I mnie smile
        Tym bardziej, że znam to z autopsji.
        • czarna_kita Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:16
          Mi też się kromka cieszy jak ją oglądam big_grin I w końcu pokazali faceta zajmującego się domem!
        • verdana Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:17
          Facet ma paromiesięczne dziecko i żonę pod koniec ciąży. Cud?
          • chalsia Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:22
            eeee, czepiasz się Verdana wink
            może to jego druga żona suspicious
          • mruwa9 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:32
            dokladnie to samo przykulo moja uwage smile
            Chyba, ze niemowle z inna pania ma wink
            • sandra1301 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:41
              I tak może być, taka patchworkowa rodzinawink
              A jaki to bank w ogóle ? Milenium albo Eurobank - he, he, nie załapałam nazwy banku....
              • zebra12 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:47
                Nie, ona jest w 3 miesiącu, tylko ją wydęło. Po kilku dzieciach brzuch szybciej widać smile
          • eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:29
            verdana, zaden tam cud. moj najstarszy brat urodzil sie 2 lutego, a moja najstarsza siostra 31 grudnia tego samego roku. z jednej matki i jednego ojca tongue_out
            • mruwa9 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:26
              ale dziecko z reklamy ma na oko 3-4 miesiace, natomiast laska jest tak na finiszu.
              • eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 00:07
                moze sie nie znam, ale jak dla mnie to to dziecko spokojnie przynajmniej pol roku ma. tak z moimi na oko porownujac. w drugiej ciazy taki brzuch, to ja mialam prawie od poczatku.

ja bym sie w ogole zastanawiala nad roznica wieku miedzy dziecmi, zwlaszcza ostatnia trojka, bo cos mi sie zdaje, ze dziecko w krzeselku do karmienia tez za wiele starsze od tego w nosidelku nie jest. ale przeciez wiadomo, ze to reklama i sytuacja jest przerysowana.
                • onn89 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 11:16
                  nikt nad tym się nie zastanowił wink to rodzina zastępcza...wink
                  • mynia_pynia Re: "Jajeczniczka będzie?" 14.02.14, 14:22
                    o!
    • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:19
      A wiesz, o co chodzi w tej reklamie?
      Co jest w niej "świetnego"?
      Przede wszystkim - co "reklamuje" ?

• ichi51e Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:26
        Dajcie linka - ja nie mam tv uncertain
        • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:51
          www.wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-adamczyk-jako-wielodzietny-ojciec-reklamuje-aplikacje-mobilna-eurobanku-wideo
    • jola-kotka Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:22
      Ta reklama to dramat,uwlacza godności mężczyzny.
      • semihora Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:32
        Jak się tak litujesz nad pokrzywdzonym mężczyzną, to wyślij mu paczkę.
        • marychna31 ;-)))) nt 12.02.14, 17:50

• roks30 Re: "Jajeczniczka będzie?"-OT paczki 12.02.14, 18:22
          O co chodzi z tymi paczkami u joli-kotki ?
          • szmytka1 o to chodzi, że 12.02.14, 18:33
            ona notorycznie obiecuje wspomóc kogoś paczką, a potem nie wysyła, choć zwodzi do końca.
            • roks30 Re: o to chodzi, że 12.02.14, 18:40
              Ok, dzięki.
            • sueellen Re: o to chodzi, że 12.02.14, 22:55
              a skąd o tym wiesz? Jest jakiś wątek przewodni? Bo ja tez wiecznie o tych paczkach czytam i nie wie o co kaman tongue_out
              • szmytka1 Re: o to chodzi, że 14.02.14, 13:20
                a nie czytałaś, jak jedna dziewczyna pisała, że cięzko jej myślec o świetach, bo po opłaceniu rachunków nic nie zostaje praktycznie na zycie, na to jola-packza obiecała wysłac kuriera z kateringiem. Dziewczyna czekała na kuriera, zwalaniała się wcześniej z pracy, jola zapewniala, że kurier w drodze, ale nie dojechał. Paczki z maszyną do chleba nie dostała też rosa, ani dzieci z akcji gwiazdkowej chyba.
        • rosapulchra-0 Semihora :D:D:D n/t 12.02.14, 20:16

• rosapulchra-0 Semihora :D:D:D 12.02.14, 20:22
          A reklama cudna, na youtube sobie obejrzałam, razem z wersją "Wody!", "Będę brał cię" i "Chciałabyś, chciała" i "Cash! Back!". Wszystkie są super smile
      • atteilow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:12
        e tam, mało wiarygodny, to on powinien w ciąży być
    • magiczna_marta Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:25
      Mi sie podoba.
      A chlopiec-Batman to syn kolezanki.
        • butterfly_33 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:49
          Mi sie podobasmile za kazdym razem sie usmiecham jal widze no i ta jajeczniczkabig_grin

Ale nie wylapalam tego z ta roznica miedzy ciaza a niemowlakiemtongue_out u
          • eliszka25 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:36
            butterfly_33 napisała:

> Ale nie wylapalam tego z ta roznica miedzy ciaza a niemowlakiemtongue_out u

ten niemowlak, to juz taki dosyc starszy, blizej roku juz ma. poza tym rodzinka ewidentnie kreowana na model "co rok to prorok", wiec wszystko sie zgadza.
        • latarnia_umarlych Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 02:20
          Łe?
          Jak dla mnie słabe i od czapy.
    • demonii.larua Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 17:56
      Fajna jest, chociaż ten brzuszek i niemowlak na początku mi zgrzytnęły.
      Ale zaraz potem mi się przypomniało, że moja osobista ciocia raczyła powić dwójkę w jednym roku i tym sposobem ma jedno ze stycznia, a drugie z grudnia big_grin
      • verdana Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:00
        Też mam znajome dzieci z różnica wieku 10,5 misiąca. Ale tu, na moje oko, różnica będzie z pół rokusmile
        • demonii.larua Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:07
          A tam... oko oku nie równe smile Taką piłeczkę jak w reklamie to ja miałam w 5 miesiącu, potem to już nie powiem co miałam bo wstyd big_grin
        • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:14
          No, ale co z tego?
        • jowita771 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:22
          Niekoniecznie, zwłaszcza, że brzuch jeszcze się nie zdążył wchłonąć, a już rośnie nowy, więc dość prawdopodobne, że jest większy niż u ciężarnych w pierwszej ciąży albo przy większej różnicy wieku.
          • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:25
            Ale jak to się ma to do reklamy usług bankowych?
            • kropkacom Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:40
              Przecież nie piszą o usługach bankowych big_grin
            • kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:46
              menodo napisała:

> Ale jak to się ma to do reklamy usług bankowych?

Co tam, biedactwo? Zaczepiasz, marudzisz, a nikt się nie chce z tobą pobawić w narzekanie? big_grin
              • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:06
                Ale ja przecież nie narzekam.
        • zebra12 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:51
          A ja poznałam lata temu w szpitalu dziewczynę, która miała 6,5 mies różnicy między dziećmi. Zaszła w ciąże od razu po porodzie. Nie wiedziała, że jest w ciąży. Trafiła do szpitala z podejrzeniem wyrostka. Okazało się, że rodzi. I urodziła wcześniaczka. Pamiętam nawet, że miał na imię Szczepan smile Leżał z moją córką na jednej sali i stąd znam ta historię.
          • piwnicapelnagratow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 20:44
            Jak to zaraz po porodzie? A połóg itd.? Pan rozpłodowiec zupełnie bez wyobraźni, matka zresztą też.
      • pieskuba Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:05
        O, moja osobista ciocia też. Jedno dziecko około dwudziestego stycznia, drugie w sylwestra smile
      • sanrio Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:34
        a mi zgrzytnęło niemowlę raz żywe a raz plastikowe - w ostatnim ujęciu Piotruś w nosidełku ma lalkę. Po co?
        • hellulah Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 18:27
          Pewnie mieli tylko jedno dziecko, i się zmęczyło, a dublerem była lala. Zwykle dwoje czy nawet trójeczka gra jedną rolę.
    • kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:45
      Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków w sumie jestbig_grin A Bohosiewicz- bomba!
      • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:15
        Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków w
        > sumie jestbig_grin A Bohosiewicz- bomba!"

No, i co z tego wynika dla klienta owego banku?
        • mag1982 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:20
          Z całej tej rozmowy wychodzi moim zdaniem to, że reklama jest zbyt interesująca a przez to nieskuteczna. Wiele osób (w tym ja) w ogóle nie wie o jaki bank chodzi bo w tym czasie skupiają się na innych rzeczach (ile jest tych dzieciaków, skąd wieeelki brzuch ciążowy i niemowlak w nosidełku itp.)
          • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:23
            No właśnie smile
        • kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:37
          menodo napisała:

> Ja też jestem fanką tej reklamy- zawsze probuję policzyć, ile tych dzieciaków
          > w
          > > sumie jestbig_grin A Bohosiewicz- bomba!"
          >
          > No, i co z tego wynika dla klienta owego banku?

No ale co mnie bank obchodzi? A jego klienci to mi po grzyba? Reklama fajna i już! Nie omawiamy tu jej skuteczności i przełożenia na popularnośc banku...
          • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:45
            No ale co mnie bank obchodzi? A jego klienci to mi po grzyba? Reklama fajna i j
            > uż! Nie omawiamy tu jej skuteczności i przełożenia na popularnośc banku..."

Zarabiasz 10 groszy za post w dziale PR owego banku czy więcej ?
            • kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 20:35
              Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka...ale ćwicz,warto. Może wtedy zauważysz, ze wszystkim w tym wątku zasadniczo powiewa, jakiego banku to reklama...
              • menodo Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:35
                pierdu pierdu.
    • majarzeszow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 18:47
      wczoraj bylam w kinie i byla ta reklama, ale inaczej sie konczy. Bohosiewicz wchodzi, rozsiada sie i mowi: wody ! smile i nie wiadomo,czy chce pic czy jej wody odchodza smile
    • capa_negra Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 19:44
      No cóż... ja będę w opozycji, ale mnie ta reklama po prostu wk...ia jak żadna inna .
      Rozmamłany, zarośnięty Adamczyk i ta jajeczniczka na końcu
      • przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:15
        Przyłączam się do opozycji. Co tu zachwyca? Facet i baba, co nie ogarniają antykoncepcji? Pewnie ta jajecznica to z zasiłku z MOPS-u. I do tego on jest księdzem!
        • atteilow Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:22
          Cos Ty, to papież, a nawet Chopin
          • przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:24
            Papież to też ksiądz.
    • zdzisnadzis Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:19
      Pomysl dobry sam w sobie ale ten kto odpowiadal za ta reklame powinien wyleciec na zbity pydk. Fakt dziecko w nosidle mlodsze niz ciaza zony, no chyba ze to w nosidle to sasiadki big_grin
    • jk3377 Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 21:38
      rewelacjasmile az opowiadałam M te reklame,dopoki sam nie zobaczył. aktorzy swietni, szczegolnie ten mały co odmawia porcji ehheehbig_grin
      • maurra Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:26
        mały nawet lepszy niż jajeczniczka
    • anorektycznazdzira Re: "Jajeczniczka będzie?" 12.02.14, 23:59
      Ja tam nie podzielam ekscytacji. Wkurza mnie ta reklama niemiłosiernie.
    • feniks_z_popiolu Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 05:38
      A co ta reklama reklamuje? Przekaz zupełnie umyka w tym gąszczu dzieci i rozgardiaszu przy rodzinnym stole. I nie cierpień słowa jajeczniczka
      • naturella Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 07:15
        Mi tam żaden przekaz nie umyka - dostęp do banki i swoich pieniędzy non stop, przez komórkę, w trakcie innych zajęć możesz robic płatności itp, nie potrzeba popołudniowej sesji przed komputerem, zeby rachunki poplacic.

I w tym kontekście mi sie reklama podoba, bo dotąd to zawsze kobiety były wieloczynnosciowe i robiły kilka rzeczy naraz, a faceci statecznie szli do banku i omawiali warunki kredytu - ta reklama jest inna.
    • heca7 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 07:25
      Też mnie zdziwiła mała różnica między dzieckiem w nosidełku a "brzuchem" ale można założyć , że pani tym razem urodzi bliźnięta wink
      A reklamują Eurobank...
    • ga-ti Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 10:27
      A ja nie lubię pana Adamczyka, nie wyobrażam sobie, że ogarnia dom i czwórkę (?) dzieci, i że je spłodził ... aseksualny jest dla mnie uncertain
      • szonik1 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:39
        A mi się od razu w oczy rzuciło to nosidło. Nieergonomiczne wisiadło.
      • kk345 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:46
        Doliczyłam się pięciorga dzieci plus brzuch Sonismile
    • agrypina6 Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 12:56
      Reklama okropna. Nic mi się w niej nie podoba.
      • konwalka Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 13:42
        nie trawie tej ekipy
        • kietka Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 13:54
          zona w ciazy trzeba sie opiekowac? wink
          • przystanek_tramwajowy Re: "Jajeczniczka będzie?" 13.02.14, 14:10
            Niepełnosprawną umysłową koniecznie. big_grin
    • nchyb jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, która 13.02.14, 14:02
      naprawdę mi się nie podoba...
      • raczek47 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 15:23
        Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedzeniu jednego zdania? Od razu"bomba"' ?!No, sorry,ale ja myślałam ,że macie jednak wyższe wymagania .
        Ja uważam, ze co druga amatorka potrafiłaby tak się przeciągnąć i zapytać o jajeczniczkę.
        • kk345 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 15:26
          raczek47 napisała:

> Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedze
          > niu jednego zdania?
          A gdzie to wyczytałaś? zalinkujesz post, w którym jest napisane, ze ktoś ceni Sonię wyłącznie za rolę w tej reklamie?
        • sandra1301 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 20:13
          raczek47 napisała:

> Naprawdę wystarczy wam ocenić aktorkę po jednym przeciągnięciu się i wypowiedze
          > niu jednego zdania? Od razu"bomba"' ?!No, sorry,ale ja myślałam ,że macie jedna
          > k wyższe wymagania

Cytując Anioła:
          - Miećka. Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i referatu mało - jak powiedział Sofronow.
          • raczek47 Re: jedna z nielicznych reklam z Adamczykiem, któ 13.02.14, 20:18
            no, skoro Anioł to twój autorytet, to cóż,pogratulować.
            A reklamy i seriale to dla ciebie filmy najwyższej klasy.
            • sandra1301 raczku 14.02.14, 19:27

a dziękuję....
              Alternatywy 4 to majstersztyk sam w sobie, a teksty Anioła kapitalne - możemy sobie o tym pogadać jeśli chcesz.
              • raczek47 Re: raczku 14.02.14, 19:46
                Dziękuję, ale nie, mam zdecydowanie ciekawsze tematy do rozmowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka