edelstein 19.02.14, 17:39 takie sandaly? www.crocs.de/on/demandware.store/Sites-crocs_de-Site/de_DE/Product-Show?pid=15539&adid=affiliate_DE&zanpid=1871259701984322560 Jak wypadaja rozmiarowo? wygodne sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Ma ktoras 19.02.14, 18:30 nie mam, podobaly mi sie, ale nie bylo rozmiaru ostatecznie kupilam jakies paseczkowe adriny flip cos tam, tez japonki crocs ma dosc standardowa rozmiarowke ale rozmiary lamane stosuje metode taka, ze buty zabudowane - balerinki, kozaczki biore zaokraglajac w gore a buty otwarte - sandalki, klapki, japonki w dol jeszcze nigdy sie nie pomylilam, zawsze pasuja i tak jak nosze 39 to klapkowate biore 38/39 a zabudowane 39/40 leza idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 edel, nie na temat, przepraszam 19.02.14, 18:45 Wybacz, że w twoim wątku piszę nie an temat, ale czy znasz buty Jela? To marketowa marka, czy coś lepszego? Dziecięce buty mnie interesują, a za slabo znam niemiecki by na niemieckojęzycznych stronach coś więcej przeczytać, ogolnie opinie były dobre, na tyle co zdołałam zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: edel, nie na temat, przepraszam 19.02.14, 21:41 Nie znam,nigdy nie widzialam ani nie kupowalam.Z tego co wyczytalam to jakas tansza linia Elefantenow. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: edel, nie na temat, przepraszam 19.02.14, 21:59 dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Ma ktoras 19.02.14, 19:06 Ja mam fioletowe a na nadchodzące lato zamierzam upolować jescze jedne w innym kolorze kocham je miłością od pierwszego założeniam zdecydowanie są to jedne z najwygodbiejszych sandałków jakie miałam. Świetnie się trzymają na nodze, nawet ayto bardzo wygodnie mi się w nich prowadziło. Co do rozmiaru, to powiem tak - rozmiarówka crocsa jest dziwna. Ja noszę europejskie 35 i crocsy w rozmiarze w5 leżą mi na nodze jak szyte na miarę. Ale moja koleżanka ni3 jest w stanie dobrać rozmiaru - w7 jest za małe, a w8 za duże. Tak że jeżeli nie masz jeszcze ani jednych crocsów i nie jesteś pewna rozmiaru, a chcesz kupić przez intetnet, to polecam przymierzyć gdzieś w sklepie stacjonarnym taki sam albo przynajmniej podobny model. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ma ktoras 19.02.14, 21:42 Zamowilam,najwyzej odesle. To chyba jedyne crocsy,ktore podobaja mi sie wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Ma ktoras 19.02.14, 21:53 Ja jestem maniaczką crocsów, mam w sumie kilkanaście par, od sandałów i klapek, przez baleriny i trampki, po kalosze Tylko klasycznych nie mam... jak dla mnie ten fason jest stricte dziecięcy, na małej stópce wygląda słodko, na doroslej groteskowo Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ma ktoras 20.02.14, 10:29 Klasyczne wygladaja okropnie.Gdy zaczal sie szal,co druga osoba miala je na nogach,faceci,kobiety,dzieci.Wygoda wygoda,but musi jakos wygladac. "Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden." Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ma ktoras 20.02.14, 20:39 no - te klasyczne kajmany sa wybitnie niekobiece na szczescie jest tyle fajnych wesolych modeli, ze jest z czego wybierac sama mam w tej chwili 7 par crocsow i ciagle zagladam na nowe promocje Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ma ktoras 20.02.14, 10:33 www.crocs.de/crocs-sexi-flip/11354,de_DE,pd.html te sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Ma ktoras 20.02.14, 23:21 A mnie się podobają te www.crocs.de/crocs-jayna/11851,de_DE,pd.html?cid=710&cgid=women-footwear. Odpowiedz Link Zgłoś