07.03.14, 20:25
śdziewczyny, czy posiadacie może x-box 360 z kinect? czy to naprawdę taka fajna zabawa? czy było "wow" na początku a teraz juz rzadko się tym bawicie? stoję przed dylematem- dziecko chce, ma niedługo urodziny, nigdy nie kupowaliśmy mu takich drogich gadżetów, ale sama mam na to ochotę, tylko się właśnie zastanawiam czy to nie będzie potem leżało odłogiemsmile), jak jest u was?
Ania
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: X-box 07.03.14, 20:31
      Mamy, fajna zabawa dla dzieci, dla nas i dla naszych znajomych.
      Nie używamy szczególnie często bo zwyczajnie nie mamy czasu ale i owszem lubimy bardzo.
    • kosmitka06 Re: X-box 07.03.14, 20:43
      Mamy od ponad roku, na początku byłam strasznie przeciwna (była to dla mnie zbyt droga zabawka). W chwili obecnej ja najwięcej korzystam. Ćwiczę codziennie, dziecko też dość często korzysta, mąż jak jest w domu gra w gry wink
      Ale też zależy co kto lubi wink
    • xyxzza Re: X-box 07.03.14, 21:01
      Mamy. Grywają dzieci ze znajomymi, grywamy my z naszymi znajomymi, grywamy my ze znajomymi plus z dziećmi smile. Nie bardzo często (brak czasu), ale też nie kurzy się zapomniany na półce.
      • mamaemmy Re: X-box 07.03.14, 21:08
        U nas na pewno będzie w użyciu smile
        Po zakupie tego kupujemy-coś dla młodej,jakąs dla niej gre,dla mnie coś ruchowego,sportowego i dla mojego męża -to już sama nie wiem wink
        Ale znajoma mi rodzinka ma -i u nich na przykład-nikt na tym nie gra ,więc zależy od Was,jacy jesteście.
    • ha-ya Re: X-box 07.03.14, 21:08
      Dziecko sporadycznie, ale ja uzywam czesto - glownie cwiczenia wszelakie, zumba i inne tance smile
      • barabasia2 Re: X-box 07.03.14, 21:17
        mamy od ponad roku i jest w użyciu dosyć często. Ja korzystam z zumba fitness a dla dzieci furorę robi gra kinect party - może w nią grać więcej niż dwie osoby (właściwie tyle, ile zmieści się w pokoju wink ).
    • anetchen2306 Re: X-box 07.03.14, 21:26
      Na poczatku "wow", potem mniej, teraz stoi i sie kurzy ...
      Mamy od chyba 4 lat.
      Mloda (6 lat) pobawi sie przy tym z doskoku, srednio raz na pol roku.
      Starszy (15 lat) jest "za stary": przygodowki lub tance go juz nie kreca.
      A innych gier na kinecta zwyczajnie brak uncertain
      Ja poskakalam od czasu do czasu w ramach rozruszania sie.
      Gry sa jedynie taneczno-sprawnosciowo-przygodowe. Te ostatnie dla maluchow.
      Dla 11-12 latka ziona nuda.
      Do tego potrzeba duuuzo miejsca.
      Nad poczatkowymi zachwytami i obietnicami rozwoju technologii oraz gier kinectowych, jakos wszystko rozeszlo sie po kosciach. Wciagajacych gier na kinecta zwyczajnie brak uncertain Nie ma takiego wyboru gier jak przy zwyklej opcji xboxa.
      Suma sumarum: dla maluchow fajny, dla starszakow nudnawy.
      Starszy gra namietnie na xboxie. Z kinectem poskacze raz na rok.
      U nas wiec lezy odlogiem.
      Uzywany w okolicach Bozego Narodzenia i podczas spotkan wieksza banda dzieciakow (srednio 2-3 razy do roku), bo jak pogoda ladna to jednak banda woli na ogrodzie szalec.
    • klamkas Re: X-box 07.03.14, 21:59
      Młoda dostała w prezencie od wujka. Używany jest rzadko, bo ona woli inne rozrywki. Czasami jest w użyciu jak odwiedzają nas znajomi z młodszymi dzieciakami - wtedy łatwo je zająć i zabawić. Spokojnie przeżylibyśmy bez smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka