Dodaj do ulubionych

Downton Abbey

11.03.14, 13:09
Ogladacie juz nowy sezon?
Obserwuj wątek
    • myelegans Re: Downton Abbey 11.03.14, 14:34
      U nas sie juz skonczyl sad Nie byl taki chwytajacy jak wczesniejsze sezony, ale tez niezly. Dowager Countess of Grantham nie ma sobie rownych. Uwielbiam ja big_grin
      • jak_matrioszka Re: Downton Abbey 11.03.14, 15:15
        Jak ogladacie, to mi powiedzcie: w jednym z odcinkow, nie wiem ktory sezon, jeden mlody chlopak (ze sluzby) dostaje miejsce w hotelowej kuchni i opuszcza posiadlosc. Chodzi chyba nawet o slynny hotel Waldorf, a ten mlody czlowiek ma sie tam przyuczyc na kucharza, a nie zmywac naczynia. Czy ten watek jest kontynuowany? Wiadomo czy mu sie tam w tej kuchni powiodlo? Ogladalam tylko ten jeden odcinek i ta scena mi jako jedyna zapadla w pamiec (nie mam pojecia o czym DA jest).
        • wpak Re: Downton Abbey 11.03.14, 15:55
          Chodzi Ci zapewne o Alfredasmile. Sytuacja trochę się gmatwa , nie zostaje przyjęty, wraca do Downton Abbey ale ostatecznie w wyniku szczęśliwego zbiegu okoliczność wyjeżdża na stałe do Ritza.
          • jak_matrioszka Re: Downton Abbey 11.03.14, 16:07
            O dzieki! Troche mnie to meczylo, taki watek bez zakonczenia. A w tym Ritzu mu sie powiodlo? Bo ja nie jestem pewna o jaki hotel chodzilo, mogl byc i Ritz jak ja ogladalam, w koncu ta scena trwala zaledwie kilka minut, a ogladalam to jakies pol roku temu.
            • wpak Re: Downton Abbey 11.03.14, 20:48
              jak_matrioszka napisała:

> O dzieki! Troche mnie to meczylo, taki watek bez zakonczenia. A w tym Ritzu mu
              > sie powiodlo? Bo ja nie jestem pewna o jaki hotel chodzilo, mogl byc i Ritz jak
              > ja ogladalam, w koncu ta scena trwala zaledwie kilka minut, a ogladalam to jak
              > ies pol roku temu.

Na razie na tym ten watek się kończy w ostatnim zrealizowanym sezonie ale dopowiem jeszcze, ze Alfred wyjeżdża z pałacu z przebaczeniem i błogosławieństwem podkochującej się w nim bez wzajemności Daisy. Zostają przyjaciółmi.
              • jak_matrioszka Re: Downton Abbey 11.03.14, 20:52
                Jeszcze raz dzieki smile
      • mnb0 Re: Downton Abbey 12.03.14, 09:35
        Jak mogl sie skonczyc skoro dopiero sie zaczal? Chodzi mi o sezon 4.
        • wpak Re: Downton Abbey 12.03.14, 10:22
          mnb0 napisała:

> Jak mogl sie skonczyc skoro dopiero sie zaczal? Chodzi mi o sezon 4.
          Nie wiem czy do mnie pytanie ale jeśli, to ja mieszkam w UK i widziałam już całość.
    • koronka2012 Re: Downton Abbey 11.03.14, 17:01
      Już dawno obejrzałam w sieci do końcasmile jakby miała czekać na TVP to bym sobie poczekała dłuuuugo. A potem się dziwią, że oglądalność słaba.
      • szmytka1 Re: Downton Abbey 11.03.14, 18:30
        a na jakim kanale to jest w tv i co się teraz dzieje, bo ja obejrzałam, to skonczyła się wojna a Mary zeszla się z tym blondynem dziedzicem tytułu.
        • sarah_black38 Re: Downton Abbey 11.03.14, 18:46
          Uważam, że jest to jeden z lepszych seriali nadawanych ostatnio. Ze starszą córką uwielbiamy brytyjskie seriale kostiumowe smile. Z tego co wiem ,jedynka nie zakupiła kolejnych sezonów. A szkoda. A może jednak nadają w naszej TV trzeci sezon, proszę o info.
          • jowita771 Re: Downton Abbey 12.03.14, 14:29
            Mają nadawać w kwietniu.
        • koronka2012 Re: Downton Abbey 11.03.14, 19:05
          wygoogluj sobie z dopiskiem onlinesmile
          w TV kolejna seria miała lecieć jakoś na wiosnę, ale kto by tyle czekałtongue_out
    • jowita771 Re: Downton Abbey 12.03.14, 14:27
      Jaki nowy? Mają kręcić we wrześniu zdaje się? Obejrzałam wszystko, co było dostępne w sieci, teraz zaczynam trzeci raz od początku, uwielbiam ten serial!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka