klimorka21 12.03.14, 14:15 Zapraszam kilkoro dzieci na urodziny syna, prawie same 7latki. Podpowiedzcie jakie zabawy/konkursy mogę im zaproponować, żeby się fajnie bawili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annnastazjaa Re: urodziny 18.03.14, 08:20 A myslałaś może o skorzystaniu z pomocy profesjonalisty? Popularnym pomysłem jest teraz wynajmowanie klauna, który dba o przebieg całej imprezy, o wszystkie zabawy i rozrywki, a Ty w tym czasie możesz delektować się spokojem. Jesli potrzebujesz namiaru to mozesz wiecej szczegółów dowiedzieć się tutaj 727 400 300 Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: urodziny 18.03.14, 08:29 siedmioletnim chlopcom wystarczaja z reguly klocki lego moze byc tez kolejka elektryczna i samochodziki na resorach. chociaz... tak bylo kiedys a dzisiaj w dobie mp3 i tych no play stationow oraz wii to nie wiem. borgia Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: urodziny 18.03.14, 08:32 ja ci mogę napisać, jakie dostaniesz odpowiedzi: "tak dużym dzieciom nie wymyśla się zabaw, chyba, ze są nienormalni". A ze swojej strony mogę podpowiedzieć gry planszowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: urodziny 18.03.14, 08:40 Przede wszystkim schowaj wszelakie tablety, PS i inne komputery - żeby zabawa nie skończyła się na graniu. Córka z koleżankami ostatnio grała w kalambury; napisałam im na kartkach np. tytuły znanych im filmów czy bajek, postaci, zawodów itd. - losowały po kolei i pokazywały reszcie. Potem rysowali autoportrety z zawiązanymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: urodziny 18.03.14, 08:55 Aha, wyjątek mogą stanowić gry move czy kinect - dzieciaki u nas tańczyły przy "dance star" ale do chłopaków tez się coś znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś