Dodaj do ulubionych

Pokochałam dziewczynę-blogi modowe...

06.05.14, 17:17
Humoru mi brak ostatnio ale jak obejrzałam to wideo popłakałam się ze śmiechu.

Coś mi ala emamę przypomina.

Pomijając to! Spodobała mi się całkiem przypadkowo bo raczej nie interesują mnie blogi. Ale ostatnio odkryłam blog MAFFASHION (piękna dziewczyna, niesamowite zdjęcia) i tak trafiłam na blog MACADEMIAN GIRL polubiłam strasznie, co za urocze stworzenie.

Podzielcie się ulubionymi blogami, które obserwujecie ?
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Pokochałam dziewczynę-blogi modowe... 06.05.14, 17:21
      Leża i kwicza. Ale jeśli byłaby to ostatnia kobieta na planecie to chyba wybrałbym faceta...
      • kkalipso Re: Pokochałam dziewczynę-blogi modowe... 06.05.14, 17:26
        Na początku też tak ją odebrałam ale po jakimś czasie jej aura wygrała i teraz nawet z urody mi się podobasmile
        Przesympatyczna, nie dziwne, że to blogerka roku, jednak ludzie nie patrzą tylko na urodętongue_out
    • kasia191273 Re: Pokochałam dziewczynę-blogi modowe... 06.05.14, 17:25
      ja Macademian polubiłam, bo przyjaźni się z Michałem Witkowskim, też blogerkĄ modową od pewnego czasu- to są dopiero jaja i w dodatku niezłe literacko:

fashionpathology.com
      • bei Azjatycki cukier 06.05.14, 17:47
        Vlog o wszystkim, najwięcej jednak o azjatyckim smile
        • simply_z Re: Azjatycki cukier 06.05.14, 17:50
          a mnie azjatycki jakoś drażni..
    • dziennik-niecodziennik Re: Pokochałam dziewczynę-blogi modowe... 06.05.14, 18:16
      blogerki modowe znam z Pudelka big_grin blogów nie czytuje, ale czasem zaglądam właśnie na MG - bo SZALEJĘ za jej kolorystyką i fantazją.
      i mimo iż stylistycznie mi sie nie zawsze podoba, to kolorystycznie bardzo. jak rajski ptak normalnie smile
    • shumi-mi-las Re: Pokochałam dziewczynę-blogi modowe... 06.05.14, 19:04
      charlize mistery i jessy mercedes.
      dowartościowuję się ich głupotą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka