antyk-acap 16.05.14, 20:08 Nie wiedziałem że to działa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja.sunshine Re: Sex na samarytankę 16.05.14, 20:12 ha!! właściwie nie wiem dlaczego mnie to śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Sex na samarytankę 16.05.14, 20:46 Nie mogłeś wiedzieć, bo prawdziwe samarytanki nie ujawniają swoich motywów. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Sex na samarytankę 16.05.14, 20:50 To nie fair. Lepiej by było gdyby miały to wypisane na czołach... Odpowiedz Link Zgłoś
fituq Re: Sex na samarytankę 17.05.14, 20:10 hehehe, to nie jest śmieszne. mam znajomą która sama przyznała, że się przespała z chłopakiem z litości, bo był taki niedoświadczony i tak tak biegał za nią i miał takie proszące oczy, że jej głupio było odmówić.. więc zrobiła to na zasadzie "a niechże biedny chłopina ma" , po kilku razach tej charytatywnej działalności, okazało się, że jest w ciąży, więc w imię "co ludzie powiedzą" się pobrali, a po 15 latach piekiełka rozwiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Sex na samarytankę 17.05.14, 20:18 Mojej znajomej tez prawie to nie spotkalo, bo facio tak kipial niedoswiadczona zadza, ze ciagle musiala lykac postinor. Odpowiedz Link Zgłoś