Dodaj do ulubionych

Środek na komary

12.06.14, 08:53
Witamsmile
Polećcie proszę dobry środek na komary, na zewnątrz, na balkon. Dziady tak gryzą, że nie idzie kawy wypić. Myślałam o takim do prądu, bo mam akurat gniazdko, ale to się nadaje? Na wieczory grillowe kupiłam taką spiralkę raida, ale to na dłuższe posiedzenia. A tu chodzi mi o chwilkę, na wypicie np. kawy.
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • war-ren Re: Środek na komary 26.01.15, 13:37
      Na razie można spokojnie odpocząć od komarów. Jednak ja na majowe grillowanie czy wakacyjne wyjazdy stosowałem wyłącznie www.tropiker.pl/repelent-lifesystems-expedition-50--deet-50---spray--100-ml,533,825,produkt.html?cp=1
      Mój ojciec zakupił ten produkt związku z wyjazdem w tropiki- tam spełnił swoje zadanie w 100%. Może u nas nie ma takich warunków ale komary nieźle mimo to dają i zamiast cieszyć się doskonałą opalenizną można na ciele mieć pozostałości po nagłych atakach tych krwiożerców.. Dla mnie ten produkt jest idealny, skuteczny i przede wszystkim wydajny. Raz spryskałem się i miałem ochronę na cały dzień i wieczór, a bywałem niekiedy w wakacje nad jeziorami, gdzie wokół dużo lasów.
      • ebes Re: Środek na komary 26.01.15, 14:28
        Widzę, że spamer się uczy i już nie zachęca do odstraszania komarów w styczniu, ale nie odpuszcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka