jusiakr Re: a co was budzi? 29.06.14, 06:16 Zazwyczaj tupot małych stóp mojego prawie 4-latka. Czasem budzik go uprzedzi. Teraz jakiś beznadziejny, wcześniej miałam - Wstawaj bo się usmażysz z RMF FM, ale mężowi działał na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: a co was budzi? 29.06.14, 07:45 Syn. Dobra strona jest taka, że się go nie da wyłączyć. Zła taka, że się go nie da nastawić. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: a co was budzi? 29.06.14, 10:16 jesli to lato i okno mamy otwarte, to dzwony z kosciola, ktore codziennie wala przez 10 minut o 6 rano. nie da sie nie obudzic. jesli okno zamkniete, to "mamo zrob mi platki!!!!!!". Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: a co was budzi? 29.06.14, 13:19 ja mam lampe-budzik. w jesienne szarugi i zimowe ciemnosci bardzo sobie chwale imitacje wschodu slonca. lampa rozjarza sie owoli przez ostatnie 30min przed ustawiona godzina pobudki, potem dolacza wybrana melodia. przyjemniej mi tak, nie staje na bacznosc tylko wybudzam sie powoli, sygnal juz mnie nie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-matka Re: a co was budzi? 29.06.14, 13:24 Zależy od inwencji dziecięcia mego drogiego i kochanego. Często obracania mojej głowy małą łapką i zaglądanie w twarz z pełnym zachwytu i sukcesu uśmiechem "nie śpię!". Był okres, że buziaki, ale krótki i poprzedzone skakaniem po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: a co was budzi? 29.06.14, 14:29 Gołębie. Szczekające psy. To mnie potrafi obudzić. Poza tym nic. Wstaję znacznie później, od niepamiętnych czasów pracuję od 9, więc nie muszę zrywać się o świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: a co was budzi? 29.06.14, 15:08 Budzi mnie moj maly ssak skaczac mi po brzuchu wzglednie sprawdzajac jak gleboki jest dorosly nos... Odpowiedz Link Zgłoś
agra1 Re: a co was budzi? 29.06.14, 20:21 Potomek m l odszy drący paszczę o śniadanie, bajkę albo ogólnie zainteresowanie. Ewentualnie nie drący, ale siedzący mi nasikaną pieluchą na twarzy. Obudzi umarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: a co was budzi? 29.06.14, 20:48 Na tablecie mam wgraną aplikację ze śpiewem ptaków, co jakiś czas zmieniam gatunek Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: a co was budzi? 29.06.14, 21:35 mnie budzi Hedwig's theme z Pottera. spokojne, delikatne i wiecej mi nie potrzeba. jak zarywalam noce i potrzebowalam pewnosci w pobudce to wlaczalam krakanie kruka badz wycie wilka Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: a co was budzi? 30.06.14, 00:17 U mnie w budziku muzyczka z pobudek Desmonda z serialu Lost Desmond - Make Your Own Kind Of Music Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: a co was budzi? 30.06.14, 00:29 Ból mnie budzi. Wtedy wiem, że jeszcze żyję. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: a co was budzi? 30.06.14, 10:29 A dlaczego napisałaś to 2 razy, w sporych odstępach czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: a co was budzi? 30.06.14, 08:30 Mnie telefon, ale mam własną "melodyjkę" - moją córkę. Jak miała kilka miesięcy, to wydawała świetny odgłos - coś pomiędzy skrzeczeniem, piszczeniem i gaworzeniem. Nie do powtórzenia Dziś ma 9 lat, a ja ją codziennie słyszę jako niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a co was budzi? 30.06.14, 08:41 sama się budzę. Mam budzik w głowie i codziennie wstaję między 6:05 a 6:15. Nienawidzę budzików. Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: a co was budzi? 30.06.14, 09:29 Jak jestem sama - budze sie 5 minut przed budzikiem, pewnie dlatego, ze budzikow szczerze nie znosze. Jak maz spi obok - nie slysze budzika w ogole ani innych dzwiekow w domu, budzi mnie maz glaszczac po calym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: a co was budzi? 30.06.14, 19:26 Wyjąca karetka pogotowia, upierdliwie szczekający pies lub alarm w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: a co was budzi? 30.06.14, 19:33 mało oryginalnie-budzik w telefonie, ale jakoś tak podświadomie budzę się parę minut przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: a co was budzi? 30.06.14, 19:38 A tak do pracy to zwyczajny budzik. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: a co was budzi? 30.06.14, 19:50 A ostatnio mega natrętne,bezszczelne muchy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamawojtuska79 Re: a co was budzi? 30.06.14, 22:13 Ostatnio często budzi mnie ... dźwięk alarmu w pompie infuzyjnej do której podłączony jest mój synek, wtedy muszę wstać, zamknąć drogę centralną typu broviac i iść poinformować pielęgniarki że skończyła się nam lek lub kroplówka. Mieliśmy kilka takich fajnych nocy że co 20 minut nam się coś kończyło i był podłączany inny lek. Odpowiedz Link Zgłoś