Dodaj do ulubionych

Doradźcie e-matki

24.07.14, 21:46
Moi rodzice wkrótce będą obchodzić 40-lecie ślubu. Nie mam pomysłu na uczczenie tej rocznicy a chciałabym żeby to było coś wyjątkowego. Proszę o podpowiedzi, może macie jakiś fajny pomysł? Co chciałybyście dostać od dziecka/dzieci z takiej okazji? Mam pustkę w głowie...
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Doradźcie e-matki 24.07.14, 21:50
      Lot balonem, widokowy samolotem, fajną wycieczkę, bilety na jakiś koncert, wieczór kabaretowy, przedstawienie (w zależności od tego co lubią).
      • przystanek_tramwajowy Re: Doradźcie e-matki 24.07.14, 21:56
        Tylko, żeby autorka wątku nie spóźniła się, jak balon będzie lądował, bo mamusia się wścieknie.
        • pederastwa Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 20:36
          lepiej zeby sie nie spóźniła z wręczeniem prezentu
          w końcu luuuzik, ten miesiąc czy dwa od rocznicy mogą poczekać...
    • kkalipso Re: Doradźcie e-matki 24.07.14, 21:51
      Ale może podpowiedz - co to za ludzie? Czym żyją, co lubią?
    • krejzimama Re: Doradźcie e-matki 24.07.14, 22:00
      Wycieczka do wschodniej azji.
      Lot Air Malezja nad Donieckiem.
      • bergamotka77 Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 12:19
        krejzimama
        sama sie wybierz w tal lot oszolomko!

Rodzice aktywni zawodowo i towarzysko, mlodzi duchem, podrozuja, chodza do kina i teatru. Mama panicznie sie boi latania wiec lot balonem, skok ze spadochronem odpada smile Hmm koncert niezly pomysl ale zeby ktos z czasow ich mlodosci gral np. the Beatles wink
        • krejzimama Re: Doradźcie e-matki 26.07.14, 09:35
          Albo Hanka Ordonówna.
    • spalona_gora Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 12:25
      > Co chciałybyście dostać od dziecka/dzieci z takiej okazji?

Nic. To jest święto dwojga ludzi. Chciałabym pójść z mężem na randkę. Chciałabym od niego dostać jakiś drobiazg. Akurat z tego święta w mojej głowie dzieci są wykluczone.
      • bergamotka77 Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 16:42
        Zgadzam sie spalonagora ale moi rodzice towarzyscy sa i zrobia pewnie duza rodzinna impreze wiec raczej bez prezentu nie wypada sie pojawic choc ja tez uwazam ze to dwoje ludzi swietuje - ale fakt przezycia tylu lat razem moim zdaniem zasluguje na uznanie.
    • asia_i_p Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 17:02
      Jeżeli ci się chce, pozbieraj zdjęcia i zrób fotoksiążkę ilustrującą te 40 lat wspólnego życia. Robota straszliwa, ale efekt w zasadzie murowany.
      • bi_scotti Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 21:04
        asia_i_p napisała:

> Jeżeli ci się chce, pozbieraj zdjęcia i zrób fotoksiążkę ilustrującą te 40 lat
        > wspólnego życia. Robota straszliwa, ale efekt w zasadzie murowany.

Przyznam, ze gdyby moje dzieci mi tak zrobily to zabilabym wzrokiem natychmiast a potem to nie wiem, co mozna zrobic z takim prezentem bo ani sie nie da spalic, ani recycling - kanal uncertain Chyba tylko shredder ... To sa bardzo niebezpieczne pomysly i nie wiedziec czemu bardzo popularne. Moze rodzice Bergamotki nadaja na takich samych falach jak Ty, Asia, ale jesli choc troche przypominaja wiekszosc moich znajomych zblizajacych sie do 40 rocznic slubow, to nikt by sie z takiego prezentu nie ucieszyl, niektorzy tylko pewnie byliby delikatniejsi wobec wlasnych dzieci i nie dali im odczuc od razu, co mysla o czyms takim.
    • pederastwa Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 20:37
      Weekend w fajnym hotelu z atrakcjami? Jakieś spa?
    • mayaalex Re: Doradźcie e-matki 25.07.14, 20:53
      moi od dawna planowali, ze na 40 rocznice poleca do Lizbony, mieli juz bilet i szukali hotelu. Dalam im kase na roznice miedzy zwyklym hotelem *** niezupelnie w centrum a naprawde luksusowym, w super miejscu i z genialnymi opiniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka