sandra1301 25.07.14, 21:51 lubicie? Ja ostatnio odkryłam Radlerka Warki 0,0 i zasmakowało. Można pić nawet w pracy, hi hi Tylko mam wrażenie, że to lemoniada w cenie piwa. Ale teraz na takie upały w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 21:55 Radlerka i innych tego typu smakowych nie ale Leszka Free albo Krombachera czy Bitburgera jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 21:57 No właśnie, lemoniada i ciut droższa niż piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 21:58 Nie pijam ale kupuje dla mojego Sredniego. W polskim sklepie maja Lecha a poza tym kilka innych opcji (Holsten, Gerstel, Beck ...). Coraz mniej jest pubs i restauracji, w ktorych nie byloby mozliwosci zamowienia non-alcoholic beer, nie wiem jak w PL ale u nas pytanie o taka opcje juz od dawna nie budzi zdziwienia. Wrecz, gdy nie maja, to zaczynaja bardzo przepraszac i obiecywac, ze nastepnym razem to juz na pewno ... Moj syn i jemu podobni maja powody do zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:01 Lubie piwo bezalkoholowe. Do niedawna pilam piwo Uten , ostatnio zaczelam kupowac Munkholm. Nawet mezowi posmakowalo. Idealne na upaly , ktore teraz u mnie panuja. Z pow alkoholowych to owocowy Cider. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:04 Leszka bezalkoholowego pijałam, lubie smak piwa, nie musi w nim być alkoholu. Nawet ostatnio karmiącej koleżance go zareklamowałam, bo w upał miała chcicę Odpowiedz Link Zgłoś
lautre_maison Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:07 Nie lubię piwa a bezalkoholowa warka to nie piwo tylko napój smakowy. Wolę wino , drinki . Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:08 Bardzo lubię radlera 0% ale jak się za często pije to dupsko rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:10 Radlerek 0% nie za bardzo... Z racji tego, że karmiąca matka maluszka jestem to gustuję tylko w bezalkoholowych na razie. No i karmi wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:12 I kwas chlebowy bardzo mocno schłodzony - w upały jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 22:20 Nie widzę sensu picia piwa bezalkoholowego, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 23:03 Uwielbiam warkę radler, niekoniecznie tą bez alkoholu ale nie piję bo doopa rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: bezalkoholowe piwo 25.07.14, 23:16 nie, nie lubię substytutów, albo piwo albo pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 00:11 Piwo bezalkoholowe to nie piwo. Ostatnio pijam Desperados, smakuje jak lemoniada, a ma 6 % alko Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 00:26 Piwo bez alko to nie piwo ale chemiczny syf. Jak lubicie - to pijcie i na zdrowie. Wolę wpić wodę niż takie cudaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 00:35 minerallna napisała: > ... > Wolę wpić wodę niż takie cudaki. > Wodę mineralną ma się rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 09:53 "Piwa bezalkoholowe są warzone w tradycyjny sposób, tyle że w ściśle określonym momencie fermentacja jest przerywana, przez co nie dopuszcza się do wytworzenia alkoholu. Pozwala to zachować w piwie bezalkoholowym wszystkie pozostałe związki, które występują w ich alkoholowych odpowiednikach oraz co najważniejsze – smak[2]." Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 01:34 Nie cierpię zapachu piwa. Żadnego. Odkąd w Polsce pojawił sie cydr to nim się alkoholizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 06:55 te wszystkie radlerki to sama chemia. ja wole normalne piwo. a jesli ma byc bezalkoholowo, to sama robie lemoniade z plasterkami cytryny i listkami miety, ktora ziebie w lodowce. ewentulanie zielona herbata na zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 07:51 nie piwo wyłącznie prawdziwe, najchętniej żywe Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 09:12 Lubię. W Polsce brakuje (przynajmniej dwa lata temu brakowało) mi tego, że w barach raczej nie ma. Lubię się napić piwa do obiadu, ale alkohol mnie muli. W Hiszpanii piwo bezalkoholowe jest na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 11:56 Bavaria 0%. Są też smakowe, ale ta klasyczna smakuje po prostu jak piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: bezalkoholowe piwo 26.07.14, 12:02 preferuje alkoholowe i o tradycyjnym smaku piwa ,a nie owocówek Odpowiedz Link Zgłoś