asikol 30.09.14, 09:51 Mąz przytaszczyl mi do domu szczupaka calego razem z glowa. Teraz siedzi w zamrazarce bo nie wiem co z nim zrobić. Moze ktoraś ma sprawdzony przepis na tą rybę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 10:12 Masz męża w zamrażarce? Czad Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 10:15 Uspokój się, bo zaczynam rżeć. "Teraz siedzi w zamrazarce bo nie wiem co z nim zrobić." Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 10:43 W galarecie go zrób Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 10:47 to co z każdą rybą - usmażyc (na maśle) po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 12:56 A zależy co lubisz. Ostatnio dusiłam szczupaka w porach i śmietanie i nam smakowało. Poszukaj w necie, przepisów jest od groma i zmodyfikuj, jeśli masz ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 13:03 Ale jak to w zamrazarce? Mrozisz swieza rybe?Wyjmij natychmiast. Ja preferuje szczupaka faszerowanego w galarecie. Smazony tez jest bardzo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 13:03 Ja robilam ostatnio weekend rybny, byly fladry, szczupak i sandacz. Szczupaka marynowalam w oliwie, ziolach i cytrynie. Potem do łapki drucianej i na grilla, co chwila obracajac. Pyszny był. Szkoda, że go zamrozilas, bo swiezy jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Do rybomaniaczek- szczupak 30.09.14, 13:06 Wyjąć z zamrazalki, rozmrozic i usmazyc (oczywiście szczupaka, a nie męża:p) Odpowiedz Link Zgłoś