Dodaj do ulubionych

To mógł wymyślić tylko facet

04.10.14, 12:33
Nie wnikam w inteligencję mojego partnera tongue_out, ale bardzo mnie rozbawił smile Wydumał sobie, że jak kobieta ma bardzo obfity okres, to krwawi krócej. Cholera brzuch mnie boli, czuję się jak zarzynana świnka, a ten z takimi mądrościami. Aha i chyba czyta ematkę tongue_out. Mówię gamoniowi, że bardzo mnie boli brzuch i czuję się jak się czuje, a ten do mnie, że mam iść zbadać tarczyce. Uduszę go dzisiaj, więc w sumie nie muszę go przekonywać, że najazd hunów raz najakiś czas to nie koniec świata tongue_out
Obserwuj wątek
    • pajac_ynka Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 12:34
      Ps. Wasi partnerzy też mają jakieś takie mądrości i teorie ?
    • gazeta_mi_placi Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 14:39
      A nie jest tak?
    • beataj1 Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 14:58
      Coś w tym jest. jak miałam łagodniejszy okres to trwał około 5 dni. Od jakieś czasu leci ze mnie strumieniami ale okres trwa s zegarkiem w ręku 3 dni. Tylko że przez te 3 dni jest rzeźnia.
      • wegatka Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 15:13
        A ja miałam wręcz odwrotnie - słabszy okres trwał krócej, a gdy mi się po kilku latach krwawienia nasiliły, to niestety czas trwania też się wydłużył uncertain Tak więc teoria męża autorki może się sprawdzać, albo nie tongue_out
        • konsta-is-me Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 15:27
          Moj tez mi na kazde narzekanie na okres zwala na tarczyce big_grin
    • wegatka Re: To mógł wymyślić tylko facet 04.10.14, 15:27
      Nadzwyczajnych teorii mojego męża sobie nie przypominam, ale nauczyciel WF mojej 13-letniej córki powiedział przed zajęciami na basenie, że nie widzi powodów do zwalniania z pływania dziewczynek, które mają okres, ponieważ teraz jest mnóstwo sposobów, żeby się mogły skutecznie zabezpieczyć. No po prostu spec, który swoją teorię poparł wieloletnią praktyką i dlatego chyba uważał, że może decydować o tym, jakich środków będą używać w czasie okresu 13-letnie dziewczynki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka