mia_siochi 05.10.14, 15:59 aaaaaaaaaa..... Tak tak, było, ale temat ciągle żywy ps. był taki film "Ze smiercią jej do twarzy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 16:03 Tyle dają Wasze zabiegi odmładzające Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 16:04 Ochmujbosze! A taka ładna dziewczyna z niej była... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:40 Teraz to nie wiem, ale kiedyś to była 33 letnia aktorka z polskiego serialu "Na wspólnej" Małgorzata Socha. Ale teraz to ja naprawdę nie wiem kto to Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:34 Dla mnie to jest po prostu fatalne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:43 Nie wiem czy to zabiegi, mam znajoma o bardzo podobnym typie urody, ktora dlugo wygladala dziewczeco, a potem w krotkim czasie przytyla i schudla (dwie ciaze z problemami i lezeniem), i twarz jej siadla tak samo. No ale ona nie jest aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:51 Ale i tak miło popatrzeć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vvipp Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:54 Ona tak wyglądała jakiś czas temu naprawdę. Nie mogła się "prosto" uśmiechnąć ale już jej zszedł ten botoks czy co tam innego, już ma zmarszczki na czole i wygląda sympatycznie i ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 17:57 Fakt, ze sie na cos ma pieniadze i ze to "cos" jest dostepne no problem nie oznacza, ze nalezy te pieniadze na owo "cos" wydac. Jak i w innych okolicznosciach - nic tak nie ostudza nonsesownych pomyslow jak szklanka wody zamiast! Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 19:05 o jezusiemario! nigdy nie była ładna ale na tym zdjęciu zwyczajnie straszy Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 19:12 A mnie się zawsze podobała Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: wątek obrzydliwie plotkarski 05.10.14, 22:04 Dla mnie to ona zawsze miała dziwny uśmiech, taki na siłę, ale na tym zdjęciu wygląda jakby patrzyła na rzadkie gó..no w woreczku foliowym. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 03:41 To nie jest stare zdjęcie! Zapewne skleroza mi figle płata, wydaje się mi, ze już takie dawno widziałam. Zdjęcia z poprzednich tygodni przedstawiały trochę inna panią Sochę. Wyglądała bardzo dziewczęco i lekko, świeżo. olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 03:42 Zamiast wykrzyknika miał być znak zapytania... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 06:31 No ale jakie może być "stare" w przypadku takiej młodej kobiety? Stare sprzed pół roku? Sprzed roku? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 11:57 to fota gdy Socha wróciła na salony po urodzeniu dziecka pół roku temu ? widocznie naczytala sie em-atki i po drodze z porodówki zahaczyla nie tylko o fryzjera ale i o skalpel Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 12:01 O skalpel zapewne zahaczyła już na samej porodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 12:00 Na żywo wygląda naturalnie, sympatycznie. Fajnie się ubiera na co dzień i jest mega zgrabna. Na tym zdjęciu wygląda rzeczywiście kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: wątek obrzydliwie plotkarski 06.10.14, 12:22 Nienienie. Nie tylko na TYM zdjęciu: Odpowiedz Link Zgłoś