Dodaj do ulubionych

Edyta Pazura-kosmos

07.11.14, 11:57
www.pudelek.tv/video/Pazura-Moja-corka-NIE-MOZE-codziennie-chodzic-w-spodnicach-7122/
Co ta dziewczyna wygaduje?O co jej chodzi?
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:03
      zryło jej beret
      • mozambique Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:04
        podniosła sobei brwi razem ajkju ???????
        • heca7 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:15
          mozambique napisała:

> podniosła sobei brwi razem ajkju ???????

Nieee. Tylko brwi big_grin
    • elle.hivernale Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:08
      No co? Solidne fundamenty wychowania big_grin
      • opium74 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:11
        big_grin ale z jakim przekonaniem ona to mówi...
        Powinni wszystkie mamy celebrytki zamknąć w jednym pokoju i niech spijają sobie z napompowanych usteczek te prawdy objawione a później niech się tłuką po tych napiętych jak baranie jaja buźkach próbując ustalić jedynie słuszny pogląd... big_grin
        • zottarella Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 11:34
          big_grin big_grin big_grin
    • eve-lynn Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:10
      Bredzi jak potłuczona...
    • aagnes Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:18
      Mam kompletnie w d.... co ona mowi, ale gdzie mozna kupic takie odzienie wierzchnie, moze sie orientujecie??:
      www.pudelek.pl/artykul/72904/edyta_pazura_po_wizycie_w_tvn-ie_zdjecia/
      • mary_lu Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:23
        Nie mam pojęcia, Edysię zapytaj, może na Tobie modowo się wyżyje i dziecka maltretować nie będzie. Jaki ona ma fatalny gust, połowa jej stylizacji nadaje się do rankingu najgorszych, druga połowa to wyraźnie w 100% stylistka.
        • ashraf Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:39
          A jaki ma miec gust dziewczyna, ktora daje sie poderwac w pociagu blisko dwa razy starszemu zonatemu chlopu, ktory doszedl do wniosku, ze tym razem ma byc mloda i glupia, a urode sie podrasuje? big_grin big_grin
          • olewka100procent Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:47
            skumam się ze znanym staruchem i będę zaraz ekspertką od wszystkiego. Będą mnie zapraszać do telewizji, będe grać w reklamach, może mąż jakąś role w filmie załatwi. Będzie fajnie
          • mary_lu Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:52
            Mnie ich związek od strony obyczajowej jakoś strasznie nie gorszy, ale nie mogę znieść robienia celebrytki z każdej, która się nawinie.

Dziewczyna jest wyjątkowo niepokazowa (nawet nie chodzi o urodę, ale o "prezencję", fotogeniczność), jak otworzy usta, to robi się jeszcze mniej ciekawie. Po co to? Liczy na zostanie drugą Muchą? Nie sądzę, żeby firmy zaczęły się do niej pchać z pieniędzmi.
            • ashraf Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:08
              Po co ona to robi, to akurat rozumiem, w koncu zapewne dlatego wziela sobie takiego, a nie innego malzonka, bajki o wielkiej milosci nie kupuje wink Ale czemu takie osoby sa promowane, to juz inna sprawa, najsmutniejsze jest chyba to, ze musi byc popyt na takie madrosci i na takie ekspertki.
      • ichi51e Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:14
        Strasznie wyszla sad boze
      • triismegistos Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:20
        Widziałam coś w tym stylu na wystawie sklepu "odzież xxxl"
      • soniaericsson Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 21:56
        Widziałam coś takiego w zarze
      • piepe Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 23:50
        Uuu, bardzo ładna kurteczka, rzeczywiscie i Pazura wygląda super. Szkda tylko, ze ma te chomicze poliki, to psuje pół efektu. A taka laska jak ona powinna dbac o wyglad, no nie.
        Takie płaszczyki to w HM bym szukała.
    • eliszka25 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:48
      nie bardzo wiem, o co chodzi i dlaczego niby dziewczynka nie moze codziennie ubierac spodniczki. mysle, ze ona sama nie bardzo wie, o co jej chodzi, bo nie potrafi tego wytlumaczyc tongue_out
      • aqua48 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 12:57
        eliszka25 napisała:

> nie bardzo wiem, o co chodzi i dlaczego niby dziewczynka nie moze codziennie ub
        > ierac spodniczki. mysle, ze ona sama nie bardzo wie, o co jej chodzi, bo nie po
        > trafi tego wytlumaczyc tongue_out

Ależ świetnie wytłumaczyła - "bo to mamusia decyduje" i dodała, że potem nie mogłaby odmówić córce zgody na pomalowanie paznokci, a stąd prosta droga do upadku..
        • koza_w_rajtuzach Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:28
          Moim zdaniem źle się wysłowiła.
          Zrozumiałam to tak, że nie zawsze jest odpowiednio ciepło na spódniczkę, więc woli, żeby córka zakładała spodnie, ale ponieważ też uznaje kompromis, to umawiają się tak, że w inny dzień tę spódniczkę włożyć może.
          • koza_w_rajtuzach Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:29
            czyli raz spódniczka, a raz spodnie i to jest kompromis.
            Też nie chciałabym, żeby moja córka w chłodne dni chodziła w spódnicach i sukienkach, za to w lecie może je codziennie zakładać.
            • aqua48 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:50
              koza_w_rajtuzach napisała:

> Też nie chciałabym, żeby moja córka w chłodne dni chodziła w spódnicach i sukie
              > nkach,

A dlaczego? Ja bym nie chciała żeby ktoś za mnie decydował w czym mi ma być ciepło, a w czym nie. Ja w spodniach w zimne dni marznę bardziej niż w ciepłej sukience, czy spódnicy pod którą mogę włożyć w mroźne dni dodatkowo bawełniany długi podkoszulek chroniący plecy i nerki.
              • koza_w_rajtuzach Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 18:14
                Wiesz, moim zdaniem sukienka niekoniecznie musi ładnie prezentować się do śniegowców i kurtki narciarskiej, a tak moje dziecko chodzi ubrane w zimie. Uważam, że spodnie są stosowniejsze na chłodniejsze pory roku.
                Co nie zmienia faktu, że nie jestem typem wymuszającym i stawiającym na swoim.
                • aqua48 Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 00:09
                  koza_w_rajtuzach napisała:

> Wiesz, moim zdaniem sukienka niekoniecznie musi ładnie prezentować się do śnieg
                  > owców i kurtki narciarskiej, a tak moje dziecko chodzi ubrane w zimie. Uważam,
                  > że spodnie są stosowniejsze na chłodniejsze pory roku.

Nie, spodnie są stosowniejsze do kurtki narciarskiej, a córkę zapytaj czy nie sprawić jej ciepłej dłuższej (do kolan) kurtki na zimę i zobacz jak się sprawdza ze spódnicą. Może też tak jak mnie będzie jej i cieplej i wygodniej? Ja po lecie praktycznie odkładam spodnie do szafy smile
          • eve-lynn Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:47
            Ja zrozumiałam inaczej - że odmawia jej dla zasady, żeby się dzieciakowi we łbie od nadmiaru wolności nie przewróciło, raz jej pozwoli założyć spódniczkę bo dziecko chce to potem nie będize umiała jej odmówić jak będzie zimno - pieprzenie na maksa.
            • wielkafuria Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 11:23
              tak ona to powiedziała, ale sie zorientowała ze plecie głupoty i zaczeła szyć z tym ciepło zimno. to bylo tak widac ze az sie usmiechnełam big_grin
    • neffi79 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:39
      ale pierdoły
    • jowita771 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:48
      Mam wrażenie, że pani dopiero jak usłyszała te swoje mądrości dotarło do niej, co gada, bo jakoś jej się chyba głupio zrobiło. Nie kupuje tezy,m że jak nie zakażę noszenia spódnic codziennie, to potem nie będę mogła zabronić malowania paznokci. Ale spotkałam się już z podobnym podejściem u ludzi mocno wierzących.
      • eve-lynn Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 13:51
        Kurcze - moja mała już wie, że czasem jej można malować paznokcie (np. wakacje) a czasem nie, dociera do niej to - owszem, nieśmiało próbuje przeforsować swoje ale również doskonale wyczuwa kiedy może a kiedy nie. Nie przemawia do mnie podejscie "zabraniam na zapas"
    • rosapulchra-0 Wy tak na serio 07.11.14, 18:07
      ten jad ulewacie pod jej adresem? suspicious
      Same jesteście doskonałe, nieomylne i zawsze myśli, precyzyjnie jak jubiler, przekuwacie w słowa?
      • jowita771 Re: Wy tak na serio 07.11.14, 18:22
        Ja nie. Głównie dlatego nie pcham się do mediów.
    • kota_marcowa Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 18:27
      O matko, ale ona brzydka brrr.
      A do tego głupoty gada.
    • mid.week Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 18:53
      a co jest strasznego w malowaniu paznokci....?
    • lola211 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 22:01
      Nie wiem, co ona tam mówila i miala na mysli, ale wiem jedno- jestescie załosne.Stado gdaczących kur.
      • rosapulchra-0 Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 22:03
        Zgadzam się w 100%!
    • ga-ti Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 22:32
      Ja tam nie wiem, oglądałam ten program i wszystkie trzy panie, łącznie z panią psycholog, nie bardzo wiedziały o czym mówią, na jaki temat ta rozmowa, jakie wnioski wysnuć... pojęczały, pogadały, pan prowadzący coś rzekł, pani prowadząca o swoich dzieciach i właściwie niczego konkretnego nikt nie stwierdził.
    • mamaemmy Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 22:52
      Oj tam,czepiacie się.
      Moja za o na odwót-najchętniej chodzilaby w spodniach,i tez czasem jej mówie-czasem dzinsy,czasem sukienka.
      Nie widzę w tym nic złego akurat.
    • kkalipso Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 23:18
      Na największą kretynkę to wyszła ta pani prowadząca;praktycznie ośmieszając wypowiedz Edyty.
      • mamaemmy Re: Edyta Pazura-kosmos 07.11.14, 23:28
        oj tam ij tam-gdyby Jola P była-wyszłaby na jeszces większą smile
        • sarah_black38 Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 10:28
          mamaemmy napisała:

> oj tam ij tam-gdyby Jola P była-wyszłaby na jeszces większą smile

Pacz pani, a Jola P. prowadzi poważny , biznesowy zdaje się, program .Jeździ po świecie i kręci reportaże. Za chwilę w DDTVN będzie o jej wizycie w wiosce Amiszów. A was tu zazdrość zżera big_grin

Podobnie jak w wątku o perfekcyjnej pani domu. Babka , na którą forumowe ekspertki pożal się Boże, wylały kubły pomyj prowadzi program w TV, występuje w reklamach telewizyjnych i radiowych, wydała dwie książki i zarabia kupę kasy. A frustratki z forum mieszkające na 30 m2 w popeerelowskich blokowiskach, zarabiające 1500 na rękę mają chwilę radości ... Żenada!
          • dziennik-niecodziennik Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 10:35
            wiesz, sympatii ludzi sie nie zdobywa tym ze sie zarabia kupe pieniedzy. poklask moze tak, ale nie sympatię.
            • sarah_black38 Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 10:42
              Myślę, że Jola P. prawdziwych przyjaciół ma. A forumowe opinie pewnie w odwłoku trzyma.
              • dziennik-niecodziennik Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 10:46
                nie wątpię że ma.
                ale sympatia widzów też by sie przydała, zwłaszcza ze własnie z braku sympatii widzów wynikają jej kłopoty w telewizji sniadaniowej.
          • cosmetic.wipes Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 10:54
            > A was tu zazdrość zżera big_grin

Ale zazdrość o co dokładnie?
          • rosapulchra-0 Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 14:36
            Sarah, tu sobie poczytaj, jak pięknie panie popłynęły: forum.gazeta.pl/forum/w,567,155406492,155406492,Ku_przestrodze.html
            Opinie na temat Edytki to pikuś przy tym, jak sączą jad w/w wątku wink
      • wielkafuria Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 11:26
        jak patrze na nową prowadzacą to serio zaczynam tesknic za Jolą...
        Ta Kalczynska jest zenująca i wspołczuje Kanterajtowi bo on zawsze tak beznadziejnie trafia
        • ga-ti Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 11:32
          wielkafuria napisała:

> jak patrze na nową prowadzacą to serio zaczynam tesknic za Jolą...
          > Ta Kalczynska jest zenująca i wspołczuje Kanterajtowi bo on zawsze tak beznadzi
          > ejnie trafia

Ja się zastanawiam, co w tej pani jest nie tak. Niby na początku była zestresowana, nieobyta z nowym programem itp. Usprawiedliwiałam, ale czas mija, a pani ciągle mnie nie przekonuje do siebie. Coś zgrzyta...
    • wielkafuria Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 11:19
      jak widziałam minę pani psycholog Pałuby to zastanawialam sie jaki ma pogryziony język big_grin kiedy słuchała tych bredni.
      Pazura strzeliła sobie w kolano wink chciala powiedziec cos madrego ale jej nie wyszło smile
    • nathasha Re: Edyta Pazura-kosmos 08.11.14, 12:11
      brzmi jak by sama nie wiedziala o co jej chodzi - cos palnela a pozniej glupio brnela dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka