Dodaj do ulubionych

Mateusz Grzesiak -coaching

01.01.15, 17:30

Niesamowite jak komentarze potwierdzaja jego teze dot mentalnosci Polakow...
weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,17072248,Mateusz_Grzesiak__najpopularniejszy_coach_w_kraju_.html
Obserwuj wątek
    • cherry.coke Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 18:03
      Pliz, to hochsztapler. Nawet nie wiem, jaka ma aktualnie teze, ale jego przeszle tezy propagowane przez zafascynowanych coachingiem to albo oczywistosci, albo zmieniajace sie co roku amerykanskie trendy.
      • menodo Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 18:19
        Nie wiem, skąd się biorą frajerzy, którzy dają się uwodzić takim manipulantom i jeszcze za to płacą big_grin
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 22:04
        nie mowie o coachingu ale o komentarzach typu - schudl 30 kg w 7 mies (nic nadzwyczajnego na marginesie) to chemia bo ja schudelm tylko 10 kg w rok...
      • pade Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 23:52
        "W Polsce jesteśmy nastawieni na wewnętrzny atak, na hejting, na pokazywanie tego, co nie działa, na szukanie haków, na podejrzliwość."
        jakby ematkę czytałsmile
        a coaching nie polega na dawaniu recept, nie ma tak dobrze, coachee musi się wysilić i sam pomyślećsmile
    • clk Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 18:27
      Czytałam wywiad.
      Duzo naciągania moim zdaniem.
      Uważam, ze 70% z nas mogłoby zostać coachem...
      • pade Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 23:52
        Niestety nie. Dlaczego? Bo większość nie umie słuchać.
    • riki_i Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 19:38
      Tam gdzie znika kościół i religia, tam się pojawiają - w wersji soft 'coaching' i trenerzy rozwoju osobowości, w wersji medium - wróż Maciej, a w wersji hard - jakaś toksyczna sekta lub islam. Tak sądzę ja. wink
      • cherry.coke Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 19:46
        Fakt, zeby wierzyc w te cudowne recepty dla mas trzeba miec niezle juz mozg przeprany zorganizowana religia. Sceptyk ateusz na to nie pojdzie...
    • helufpi Re: Mateusz Grzesiak -coaching 01.01.15, 23:53
      Śmierdzi NLP. Poza tym moim zdaniem każdy facet powinien się zdecydować, czy uwydatniać ego, czy kłaki wystające spod koszuli. Jedno i drugie na raz to zły pomysł.
      • bei Re: Mateusz Grzesiak -coaching 02.01.15, 12:29
        Widzialam filmik o nauce języków obcych- jest bardzo przekonywujący i ma bardzo słuszne uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka