barbibarbi 20.04.15, 12:13 Mamo, mamo musisz mi dać na bilet! Idę z klasą do teatru na AGNIESZKĘ Z ZIELONEJ GÓRY! - tak moje mądre dziecko sobie zakodowało nazwę sztuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: mamo, idę do teatru 20.04.15, 12:15 Ja wprawiłam bibliotekarkę w osłupienie prosząc o Szkice we mgle zamiast Szkice węglem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: mamo, idę do teatru 20.04.15, 14:35 niemalże poł życia zastanawiałam sie co to jest skacnota. Z pieśni religijnej, którą słyszałam zwykle podczas procesji Bożego Ciała. (niech kwitnie niewinność, a nie skacnota) Dopiero po latach, zobaczyłam ten tekst na piśmie. Tam było anielska cnota Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: mamo, idę do teatru 20.04.15, 15:15 Moja kiedyś poprosiła Panią wych o zwolnienie ją z lekcji , bo się czuje jak..... ogórek w śmietanie ( zapomniała słowa mizernie ) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: mamo, idę do teatru 20.04.15, 18:00 "Już nie ma dzikich plaż,na których zbierałam bursztyny. Gdy z psem do Ciebie szłam,AMEBY ósemki kreśliły....!" Odpowiedz Link Zgłoś