Dodaj do ulubionych

Dziwna atmosfera

• aandzia43 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:18
      Uciekaj kobieto w podskkokach, bo cię zaraz poszczujemy taką najgroźniejszą forumicą, co ją na.wyjątkowe okazje trzymamy w kufrze! tongue_out
      • elle-hivernale Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:30
        https://cinegoon.files.wordpress.com/2013/08/tumblr_mf9b0ckplc1r6w4cjo1_5003.gif
      • lily-evans01 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:49
        Eee, mam parę swoich typów wink
    • laquinta Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 17:45
      To normalna atmosfera, gdy spotykają się rozne nurty w jednym korytku. Musi wrzec.
    • sid_15 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 17:56
      Gdzieś muszą odreagować swoje (nie)szczęście rodzinne.smile
      Btw. Wątek Ci się udał, ale to dzięki odpowiedziom "jesteśmy kontrowersyjne, ostre laski, a nie słodkopierdzące". Nie ma to jak frustrację i kompleksy przekuć w przeświadczenie o swojej "jedwabistości".smile
      • lady-z-gaga Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:04
        Nie ma to jak frustrację i kompleksy przekuć
        > w przeświadczenie o swojej "jedwabistości".smile

na frustracje metoda II: jesteście tak złe, że aż muszę tu pisac, żeby poczuc, że jestem lepsza
        • sid_15 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:08
          Ale ja właśnie rzadko tu piszę, raczej czytam, żeby się pośmiać. smile
          • lady-z-gaga Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:22
            Gdyby tu było spokojnie, nie byłoby z czego się śmiać smile
          • ludborka Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:26
            pozostaję nieutulona w żalu
        • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 19:54
          Lubię to!
      • aandzia43 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:51
        Nie ma to jak być tempom dzidom i nie.zauważyć, że forum różnorodnością osobowości i sposobów dyskutowania stoi i nieumiejętność wyciągania wniosków przekuc w przeświadczenie o swej zajefajnosci tongue_out
        • sid_15 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:17
          Opanujcie się matkopolki, ja jestem obcy nick, nie musicie tak się przejmować moim zdaniem . wink
          Dla mnie tutaj ze trzy osoby wyróżniają się na plus, ze trzy na minus, a reszta to jedna masa. suspicious
      • rosapulchra-0 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 04:13
        sid_15 napisała:

> Gdzieś muszą odreagować swoje (nie)szczęście rodzinne.smile
        > Btw. Wątek Ci się udał, ale to dzięki odpowiedziom "jesteśmy kontrowersyjne, os
        > tre laski, a nie słodkopierdzące". Nie ma to jak frustrację i kompleksy przekuć
        > w przeświadczenie o swojej "jedwabistości".smile

Może i część taka jest, jak piszesz, ale podejrzewam, że w znacznej mniejszości. Tutaj naprawdę jest cały przekrój społeczeństwa. Od pań profesorek przez gospodynie domowe, po zwykłe sprzątaczki (nie uwłaczając ofkors!). I bardzo dobrze - dzięki temu można poznać zdanie znacznie więcej osób niż ma się znajomych w realu chociażby.
    • edelstein Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:08
      Jak w tamtym toku przez pewnie czas forumki staly sie mile i nie bylo zadnych watkow, jak ten o masle, to zaczelam rozmyslac nad porzuceniem tego forum.Nie nadaje sie na fora o wysokim wspolczynniku sympatii i infantylnosci.
      • bergamotka77 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:44
        ja też edel wink A przypominjcie jaki nick miała wczesniej jagienka?
        • gazeta_mi_placi Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:06
          Ona się z tym nie ukrywa, Deela albo Deodyma, dokładnie nie wiem bo mi się mylą.
    • mildenhurst Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 18:36
      ale faktem jest, że na wątpi odpisuję te same nicki.
    • agaja5b Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 19:28
      Bo to forum krwiopijców jest, nowych tu zjadają na śniadanie, ale przynajmniej bywa zabawnie
    • mynia_pynia Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:17
      Jakby tu spijano miodek z ust to bym zabawila moze z 3 miesiace a tak ciagle AKCJA wink
      Kocham ematki a jak widzę ze zapowiada sie na wielką pyskowkę to nawet nie wchodze bo cismienie mi skacze wink
    • ruda.anka2 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:25
      Spójrz na o tak: to jest jedyne miejsce, gdzie kobiety mogą sobie walić prawdę w oczy. Nigdzie tego nie ma, bo baby są zawsze dyplomatkami, nie chcą urazić, przepraszać, tłumaczyć się, ponosić konsekwencji itd. Tu odsłaniają swoją najczarniejszą stronęwink Założę się, że nasze forumki w realu są słodszewink
      • triss_merigold6 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:28
        Przegrałaś.smile W realu jestem znacznie mniej oględna werbalnie i bardziej stanowczo wyrażam oceny. tongue_out
      • aandzia43 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:06
        Nie mogę się oczywiście wypowiadać za inne forumki. Ja akurat nie jestem slodsza w realu.
        • ruda.anka2 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 03:41
          Ojej to był trochę żarcikbig_grin Też nie jestem słodsza w realu. Ale lubię to miejsce właśnie za to, ze nie muszę być.
          • cosmetic.wipes Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 06:46
            A ja w realu jestem słodka, empatyczna i delikatna big_grin
            • goodnightmoon Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 10:49
              cosmetic.wipes napisała:

> A ja w realu jestem słodka, empatyczna i delikatna big_grin

Ja tez, ja tez!!! Powaznie.
              Kurcze, czy cos ze mna nie tak? wink
    • lioka Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:42
      Dlaczego popadacie w skrajności albo trzeba być wredną albo słodką? Czy nie można po prostu być normalną? Czy jak się nie zgadzacie z kimś to trzeba pluć jadem? W takim razie chyba nie jesteście tak inteligentne i dobrze wychowane za jakie się uważacie, bo inteligentny i dobrze wychowany człowiek potrafi wyrazić swoją opinię nie obrażając nikogo. Czy też tak wychowujecie swoje dzieci? Że jak coś im się nie spodoba to mają obrażać innych? I później się dziwić że takie chamstwo wszędzie, że dzieci i młodzież taka nie wychowana, skądś przykład biorą...
      • laquinta Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:57
        lioka napisała:

chyba nie jesteście tak inteligentne i dobrze wychowane za jak
        > ie się uważacie, bo inteligentny i dobrze wychowany człowiek potrafi wyrazić sw
        > oją opinię nie obrażając nikogo.

To nie jest takie proste jaby sie wydawalo. Jeśli chcesz szczerze wyrazić swoja opinie, to niestety, wiele osob może się obrazic. Wszystko jedno jaki bedzie temat, zawsze znajdzie się ktoś obrażony.
      • rosapulchra-0 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 04:17
        Oj, nie przesadzaj. Dla niektórych chamstwo jest powodem do dumy. I niech tak pozostanie - w końcu ludzie są różni, prawda?
    • triss_merigold6 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:47
      Ależ mam.
    • kira02 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 05:40
      Fakt faktem, czasem chamstwo się wylewa z ematki litrami. Ale jak żyć bez tych jatek?!
    • shell.erka Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 07:03
      Wg mnie to oczywiste - nie jest mozliwe byc wredna su cza tak o, bo to niby takie fajne.
      Jak widze ze ktos dopieprza bez sensu, albo doszukuje sie drugiego dna we wszystkim, to mam wyrobiona opinie o takiim bycie - sfrustrowany, nieszczesliwy i zahukany osobnik z kompleksami w realu, ktory w kooooncu moze byc po drugiej stronie, a nie ciagle znosic trudy zycia wink
      Wystarczy to sobie uswiadomic i juuu?

Dla mnie nie chamstwo jest tu najgorsze, bo sama czasem wqrf wole rozladowac postem niz na bogu ducha winnym mezuwink , tylko galopujaca glupota i ograniczenie typu: ha ha to nie,ozliwe ze tak masz, albo : jestes trolem!
      Itd itp.
    • nanuk24 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 07:28
      > Oczywiście nie wszystkie

Dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka