mama.nygusa 27.05.15, 16:10 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17998907.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niktmadry Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:15 (...) Wyleczymy wszystkich chorych, Dobre mieć będziemy rządy, Wytyczymy nowe tory, Uniezależnimy sądy. Podpiszemy jak należy, Że plon zbiera ten, kto sieje; Niech się śmieje, kto nie wierzy - My - musimy mieć nadzieję (...) Tak optymistycznie po wyborach - chociaż ja już tej nadziei o której śpiewał Kaczmarski nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:25 Abstrahujac od tekstu, sam Kaczmarski to kawal drania byl, jakis czas temu ogladalam program, ktory prowadzi Soltysik, tylko nie pamiętam z kim on prowadzil rozmowe nt.Kaczmarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:29 Wiem - jakoś ten fragment mi się przypomniał jak przeczytałam post. Co do Kaczmarskiego to ja go wcale nie wybielam. Lubię i podziwiam teksty, które pisał - nie jego osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:17 To tak jak z Sawicką! Nie ma winnych i nie może być winnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:23 No sąd uznał go winnym i dostał grzywnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:26 Jaka grzywne zaplaci.?" Nie zapłaci 20 tys. zł grzywny" Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale za długi tekst? :D 27.05.15, 16:30 Wyrok jest prawomocny. Nowak ma zapłacić 5 tys. zł na fundusz pomocy pokrzywdzonym. - Przede wszystkim wyrok oznacza stwierdzenie popełnienia przestępstwa. Sąd stwierdza winę, stwierdza, że popełniono przestępstwo, ale nie skazuje na karę - powiedział prok. Przemysław Nowak z warszawskiej prokuratury okręgowej. Dodał, że Sławomir Nowak będzie w rejestrze karnym jako osoba, wobec której warunkowo umorzono postępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:27 oqoq74 napisał(a): > No sąd uznał go winnym i dostał grzywnę. Chyba Ci się myli grzywna z odszkodowaniem ----------------- Za kradzież batonika - miesiąc aresztu, za zatajenie zegarka i dalsze mataczenie - jeszcze Sławek dostanie odszkodowanie . ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Oto niezawisły sad 27.05.15, 16:32 Nie, sąd uchylił wyrok, ale nie oznacza to, że Nowak jest niewinny. Będzie w rejestrze osób, którym warunkowo umorzono postępowanie. To nie oznacza, że jest niewinny. Sąd stwierdził przestępstwo i obniżył grzywnę z 20 na 5 tys. Odpowiedz Link Zgłoś