karla.on 19.07.15, 06:09 5 lat temu zaginęła Iwona Wieczorek Wydaje sie, jakby to 2 lata temu sie wydarzylo. Tragedia, po ktorej trudno sobie wyobrazic dalsze zycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi19 Re: To juz 5 lat 19.07.15, 08:28 biedna kobieta, 5 lat czekać na powrót córki, ja bym oszalała.. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: To juz 5 lat 19.07.15, 08:31 I, podejrzewam, nigdy się nie dowie, co się stało. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: To juz 5 lat 19.07.15, 11:27 Dowie sie dowie, w koncu ktos nie wytrzyma cisnienia i pusci pare. Mam na mysli znajomych bo w te wersje ja akurat wierze najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: To juz 5 lat 19.07.15, 09:13 Media, z GW na czele, wmówiły Ci, że to jest największa tragedia, jaka wydarzyła sie w ostatnich latach? to wejdź na stronę Itaki, tam znajdziesz inne tragedie, bez medialnego szumu i kolejnych rocznic obchodzonych na stronie głównej portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: To juz 5 lat 19.07.15, 10:18 Mnie zbytnio nie rusza. Codziennie ginie w Polsce ( i na świecie masa ludzi), część się odnajduje, część nie. Najstraszniejsze dla mnie sa chyba zaginiecia dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś