Dodaj do ulubionych

wspierajmy swoich

17.09.04, 11:18
Czy ktoś próbował już mrożonek firmy Hortino?Ja ostatnio kupiłam warzywa na
patelnie, zeby spróbować i są dobre.A znajoma gdzieś u siebie na próbe
kupowała ryż z jabłkami dla dziecka(18 miesięcy) i też chwaliła.
Na początku myślałyśmy że to jakaś podróba Horteksu ale w internecie jest
informacja ze oni nie dali się jak Horteks likwidował swoje zakłady i wywalał
ludzi tylko zawalczyli i teraz ludzie mają przynajmniej prace.To postanowiłam
ze będe wspierac polską firmę i jak moge to polecam ich wyroby.Troche trudno
je niestety znaleść.Ale jak macie możliwość to spróbujcie, tym bardziej ze
zima niedługo.
hortino.com .pl
Obserwuj wątek
    • oyate Re: wspierajmy swoich 17.09.04, 13:22
      dziękuję za adres. Zaraz zajżę. Ja też wolę kupować polskie często tańsze i
      lepsze produkty.
      serdecznie pozdrawiam!!
      • kubusala Re: wspierajmy swoich 17.09.04, 14:15
        Kupiłam kiedyś mieszankę warzywna Hortino i niestety w środku było więcej lodu
        niz warzywsmilestrasznie sie wtedy wkurzyłam. Stawiam na jakość i wolę Hortex.
        • olastas Re: wspierajmy swoich 17.09.04, 14:57
          kubusala napisała:

> Kupiłam kiedyś mieszankę warzywna Hortino i niestety w środku było więcej
          lodu
          > niz warzywsmilestrasznie sie wtedy wkurzyłam. Stawiam na jakość i wolę Hortex.

Ja kupuje mrożonki różnych firm, Bonduella,Hortexu,Hortina,.Wszystkie są
          dobre.Miałam podobny problem jak kubusala dwa razy ale z włoszczyzną z
          Hortexu.Wtedy właśnie te inne zaczęłam częściej kupować.Okazało się że to wina
          przechowywania w sklepie.Niektóre sklepy w ramach oszczedności wyłączają prąd
          na noc i potem jest ciapa a nie mrożonka. Co do jakości to skoro Hortino
          funkcjonowało i robiło kiedyś mrożonki dla Hortexu to chyba to taka sama jakość.
          Kupowałam i będe kupowała to co do tej pory. każdy troche na mnie zarobi wink
          • pilocik2 Re: wspierajmy swoich 18.09.04, 17:46
            Popieram.Zwłaszcza ze mam znajomych w Leżajsku i wiem naprawde ile kosztowało
            wysiłku, żeby firma nie została zlikwidowana.U mnie na osiedlu w Krakowie są
            dostępne mrożonki Hortino i zawsze jakieś w zamrażalniku mam.Znajomi też są
            zadowoleni.Podobno mieszanka chińska jest dobra, ale jeszcze nie jadłam, za to
            warzywa na patelnie,ryż z warzywami i kurczakiem,zupy różne są smaczne.
            Przyłączam się do polecających.
    • anna.michal Re: wspierajmy swoich 20.09.04, 13:30
      Od dłuższego czas jest to w zasadzie jedyna firma, której mrożonki kupuje. Tym
      bardziej, że mam je w osiedlowych sklepikach. Super jest seria "dania w 8 minut"
      - warzywa z boczkiem i ziemniakami, warzywa z kurczakiem i ryżem i inne. Ale
      moim ulubionym stała się nowość - "ryż z jabłkami i śliwkami". Zupy też są niezłe.
      Przy okazji rozmów z ekspedientkami dowiedziałam się, że jednym z dostawców
      mrożonek Hortino w na południu jest firma SCOTT. Więc tam gdzie zobaczycie ich
      lodówki możecie szukać i pytać sprzedawców. A najlepiej to właśnie pytać w
      sklepie, może jak dużo osób będzie zainteresowanych to sprowadzą. Ja tak właśnie
      czekam na dostawę towaru i "mój" ryż na słodko.

Pozdrawiam

Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka