gogologog 07.09.15, 21:18 Co zrobia celebryci gdy PO bedzie ponizej 5%? Gdzie pojda te Lisy, Kuzniary, Tadle, Karolaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:22 Przypuszczasz, że będą musieli gdziekolwiek "iść"? Kolejny rząd będzie aż tak opresyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:25 > (...)gdy PO bedzie ponizej 5%? Dyzio-Marzyciel a co Ty zrobisz, jak przyjdzie zimny prysznic? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:43 Prysznic? Raczej pielegniarka z wieczornymi lekami Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:40 gogologog napisał: > Co zrobia celebryci gdy PO bedzie ponizej 5%? > Gdzie pojda te Lisy, Kuzniary, Tadle, Karolaki? Pójdą w tiurmę. Ale celebryci mają pieniądze, to może ułaskawi ich (chwilowo represjonowany) pan adwokat Marcin D. ? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:42 zostal wam tylko Marcin D i faszywe konta na twiterze? Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:48 gogologog napisał: > zostal wam Czy gogologog może mi mówić "ty" a nie "wy"? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:07 Cos napisz o marnowaniu pieniedzy publicznych przez PO Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:11 gogologog napisał: > Cos napisz o marnowaniu pieniedzy publicznych przez PO Czy ja jestem gogologoga żoną, żeby mi mówił co mam pisać? Gogologog sam sobie napisze a potem jest wolny. Jak będzie potrzebny, to go zawołam. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:22 buuuuuhahahhahaha 180 baniek w bloto, Polacy nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:34 gogologog napisał: > buuuuuhahahhahaha Niech się gogologog uspokoi. A może gogologog weźmie jakieś leki na uspokojenie? Prezes kiedyś brał to i gogologog może. Po takich lekach można głupio gadać ale gogologog może być spokojny, nikt się nie zorientuje kiedy gogologog pisze po lekach a kiedy bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:40 straszenie PiS-em? AmberGold + referendum = Tusk + Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:45 gogologog napisał: > straszenie PiS-em? Czy ja gogologoga straszę PiS-em? Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:11 Chyba masz problem z zapamiętywaniem liczb. Dla ciebie 25 to tylko 5, a 100 to czytasz jako 180. Pora nuczyć się czytać liczby lub biolbil bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:42 Jakoś poprzednio jak PiS był, to i celebryci byli A co będzie jak PiS wygra wybory, a nie będzie zdolne samodzielnie rządzić? A opozycja się dogada przeciw nim? Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:54 Jak tak dalej Ewa Peron bedzie prowadzic Platforme Oszustow, to PiS moze zgarnac 75% glosow PO wezmie 2%, nie dostanie dotacji i Klamacz wyprowadzi sztandar. I bedzie sie chcialo w Polsce zyc, naprawde moze tu byc pieknie i normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 21:58 Co tam 75%, bez kozery powiem pińcet. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:06 wg sondazu CBOS Bul mial wygrac w pierwszej turze Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:44 gogologog napisał: > wg sondazu CBOS Bul mial wygrac w pierwszej turze no miały. ale żądzący Duda wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 08.09.15, 00:03 po co cytujesz wpisy z falszywego konta Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:16 gogologog napisał: > I bedzie sie chcialo w Polsce zyc, naprawde moze tu byc pieknie i normalnie Pięknie jest, a normalnie to będzie jak PISdzielce znikną z życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:20 spoko, Ewa Peron w pazdzierniku wyprowadzi sztandar Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:36 A jesteś pewien? Bo ja co raz częściej słyszę że jeśli będzie PiS to rządzić będzie Macierewicz i katabasy. Nawet jeśli nie lubię PO to nie zamierzam odmrozić sobie uszu na złość mamie. I myślę że danie prezydentury Dudzie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:01 > Pięknie jest, a normalnie to będzie jak PISdzielce znikną z życia publicznego. przeszkadzają Ci pisowcy w życiu publicznym? chyba sobie nie zdajesz sprawy, co nastąpi pod koniec października Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 22:56 > A co będzie jak PiS wygra wybory, a nie będzie zdolne samodzielnie rządzić? A o > pozycja się dogada przeciw nim? Nie masz większych zmartwień? PiS ma spore szanse na 50% w wyborach - rządowe media całymi latami tłukły, że PiS to ksenofoby, a dzisiaj, w obliczu inwazji Arabów i agresji propagandowej Niemiec taki wizerunek to wygrana na loterii. Jeszcze miesiąc z islamistami, a największe lemingi dojdą do wniosku, że tylko Jarosław. Mam pytanie do wyborców PO - czytaliście już, jak nasi biedni uchodźcy rzucają kałem w Europejczyków, wyciągają za włosy z samochodów czy też szantażują wymordowaniem własnych (własnych arabskich!) dzieci? To sobie poguglajcie... Własne dzieci chcą zabijac, jeśli nie dostaną socjalu, ale waszych nie ruszą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:00 a dzisiejsze sondaże Pan oglądał i nie potrafi zapamiętać wyniku dwucyfrowego tylko ostatnią cyfrę. Podpowiadam jak czytac 25 - dwadzieścia PIĘĆ Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:04 25%? Cienko. Podobno kiedyś był taki Bronek, który miał 75%. Pamiętacie go? Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:09 pamietam i to dobrze. To chyba lepiej było niż 51,5% na starcie PAD. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:20 Twoim zdaniem urojone 75% w sondażu to lepiej niż twarde 51,5% w wyborach? dziwne więc, że pan Bronisław gdzieś ostatnio zniknął, z takim poparciem? Myślałem, że pokaże się chociaż w dniu swojego referendum, ale się nie doczekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: co zrobia celebryci? 07.09.15, 23:12 zainteresowałem się - to był sondaż na zamówienie Gazety Wyborczej - klient płaci, klient wymaga. Numer z zablokowaniem komentarzy wielu osobom otworzył oczy. Odpowiedz Link Zgłoś