13.12.15, 11:50
Mój codzinny godzinny fiotness zaczal przynosić efekty 1,5kg za mną i jeszcze 3 kg pozostało smile ale uwielkbiam ćwiczyc i złapałam bakcyla, dodatkowo zaraziłam 3 kolezanki do ćwiczen (2 z pracy i 1 kolezanka z dziecinstwa). Czuję się silniejsza i sprawnijsza bardziej gibka. Diety nie zmieniłam chciałam wyeliminowac chleb i słodycze ale podjadam poki co. Brzuszek ładnie sie zarysował i boczki znikneły. I ogólnie mam więcej energii a po ćwiczeniach czuję sie szczesliwsza, lubie porządnie się wypocić.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: fitness 13.12.15, 11:51
      >uwielkbiam ćwiczyc i złapałam bakcyla

to najważniejsze smile gratulacje
      • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 11:55
        dzieki, zmotywowana jestem jak widze efekty i roznice w samopoczuciu
        • najma78 Re: fitness 13.12.15, 12:01
          To super. Ja cwicze od lat, bardzo lubie. Mam swoje ulubione klasy na ktore uczeszczam regularnie.
    • lola211 Re: fitness 13.12.15, 13:34
      Tez cwicze.
      3 razy w tygodniu biegne na zajecia.
      Zastanawiam sie nad kupnem stepa,zeby w domu tez sie poruszac,tylko mam obawy czy jednak nie bedzie stał i sie kurzył.
      • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 14:01
        Ja kupiłam rowerek stacjonarny i tez lezy iu sie kurzy. Mnie motyfuje fitness wsrod ludzi i roznorodne cwiczenia. Raz zumba, raz tabata, raz silownias i rowerek, raz stepper raz basen. Wiec juz sprzetu nie bede do domu kupowac wole kupic karnet i chodzic na rozne zajecia.
    • sundry Re: fitness 13.12.15, 14:05
      A jak długo trwało oczekiwanie na efekty?
      • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 14:09
        3tyg codzinnych godzinnych cwiczen bez diety, jem normalnie tak jak jadlam
        • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 14:10
          3,5tyg dokladnie
    • mallgosia76 Re: fitness 13.12.15, 14:45
      To zdradź proszę jakie ćwiczenia robisz!!!!!
      • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 15:34
        w weekndy jezdze na basen i plywam w poniedzialki mam ćwiczenia takie jak z chodakowska tylko w klubie 1,5h we wtorek, srode zumbe po 2godzxinny w czwartek chodze na zdrowy kregoslup w piatek na fit ball i tabate przecietnie napisalam godzine dziennie bo czasami z zajec wczesniej wychodzę. Miałam chodzic na joge ale mnie nie wciągneła. Najbardziej lubie taqnczyc i basen cwiczenia sa mniej przyjemne ale najbardziej efektywne jak na jakies zajecia nie pojde to ide na silownie na biezni pobiegac
        • mallgosia76 Re: fitness 13.12.15, 17:06
          Oj to chylę czoła przed tobą
          Ja właśnie tydzień temu zapisałam się na siłownię.
          Ale tu problem- moje kolano!
          Nie mogę go forsować,muszę schudnąć 5 kg
          Jakie ćwiczenia bez podskoków polecasz?
          • melisaa4 Re: fitness 13.12.15, 17:29
            Basen- nie obciaza stawów. Zumba to podskokoi, tabata tez, ewentualnie cwiczenia typu plaski brzuch jedrne posladki. Jednak najlepszy basen i aqua aerobik. Ja tez mialam prawie 5kgdo schudniecia teraz zostalo 3 kg. Mysle ze gdybym zrezygnowala z bialego pieczywa waga od razu polecialaby w dol bo jem go duzo czesto na slodko- z kremem czekoladowym, dzemem wysokoslodzonym itd uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka